1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Laudator

Posts by Laudator

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Laudator
    • June 1, 2021 at 9:32 AM
    Quote from zlocesti

Smak svijeta , i Flight izgubio vjeru ?????

Headhunter dobro kaže, od objave do odobrenja regulatora potrebno je nekakvo vrijeme, a netko formalno mora upravljati

tvrtkom

Sve skupa, ništa. Još uvijek ne znamo ništa

Mada je neki dan netko istresao po bidu valjda 80 tisuća komada. Možda on nešto zna :/

Ma kakva vjera, čak ni sekta. Mi smo kult. Jednom uđeš, nema izlaza a da glavu ne ostaviš.

• Laudator
    • June 1, 2021 at 9:24 AM

Ma ljudi, samo cool. Nemojte spušit novce sad u foto finišu a da netko zaradi u 5 do 12. Rekli su "kineski zid" i želim vjerovat da je tako. To što netko skuri na živce pa pogura domino a mi od toga napravimo 100 teorija tko nam je kriv. Nisu ništa napravili da bi i za 1% izmuljali postavljena pravila. Da im se ne da prodat to je trebalo biti jasno od prvog dana a to po meni samo znači da VRIJEDI BITI STRPLJIV i izdržat!!!

• Laudator
    • June 1, 2021 at 8:53 AM
    Quote from Kivi

dosta šaroliko društvo u NO.. s druge strane tu promjenu su morali donijeti.. jel društvo i dalje mora funkcionirati.. i da je prodano još uvijek se trebaju dobiti

određena odobrenja za tu transakciju..

Upravo tako. I da je prodano nećemo mi šolde vidjet u ovoj godini.

• Laudator
    • June 1, 2021 at 8:44 AM

Kao što sam i sumnjao. HT se i nije bavio prodajom nego je samo ispunjavao AZTN uvjete. Korona im je došla ko naručena za otezanje. E sad tko još uvijek ima novaca za ulaz u Optu imat će prilike jeftino se nadokupit. Tko izleti sretno a sretno i nama koji ostajemo. Prestajem pratit cijenu opte dok ne dobijem ponudu na adresu pa koliko to trajalo.

p.s. nadam se da griješim i da je utakmica gotova

• OPTE prodaja - kladionica

• Laudator
    • May 31, 2021 at 12:34 PM
    Quote from dionicar

https://www.vecernji.hr/biznis/svjetsk…e-place-1496642

Nije direktno vezano za optimu ali eto..

Btw. Jeste primjetili na u novom ZG Telemach nudi 300/150 internet za 140 kn / mjesec

Oooooj.b.t. to će v moje selo doć nigdara.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Laudator
    • May 31, 2021 at 12:20 PM
    Quote from Moller
    Quote from Miron

Ljudi su oprezni, uvukao se strah.

izgleda se jedan riješio straha, ako je na forumu bilo bi dobro da nam otkrije kako mu je uspjelo, dvi tri žeste pa u napad?

Quote from Jubito

Jedino što sam koliko-toliko siguran je da nema produžetaka.

kakvi produžeci, našem VAR-u( Hanfi) se prispalo i za regularnog vremena

Pa već se pohvalili da se prebacuje u crypto.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Laudator
    • May 31, 2021 at 11:23 AM

U Raiff dobrovoljnom sam od njihova prvog dana. Nakupilo se ali su prinosi tuga. Da nema poticaja odavno bi odustao. Mislim za 1-2 g. prekinut mazanje vrata guski. Stvarno se nimalo ne trude a portfelj im je koma. Trebali bi naknadu za upravljanje donirat jer je nisu ničim zaradili.

• Laudator
    • May 31, 2021 at 9:40 AM

Tko se misli ukrcat/iskrcat ima vremena. 11.7 biti će usko grlo za jedno i drugo. Ja se nadam da će biti veća navala na utovar.

• Laudator
    • May 30, 2021 at 6:03 PM
    Quote from Laudator

Budući je prodaja šla kvragu banka će sutra na oglasnoj ploči u svojoj podružnici u Jodleihischwabu oglasiti novu i kreću sa TV prodajom HT dionica. Nazovite čim prije jer svaki kupac dobije švicarski nožić sa logom HTa a prvih 50 kupaca i vikend u Topuskom za dvoje, noćenje sa doručkom.

• Laudator
    • May 30, 2021 at 4:08 PM

Budući je prodaja šla kvragu banka će sutra na oglasnoj ploči u svojoj podružnici u Jodleihischwabu ohladiti novu i kreću sa TV prodajom HT dionica. Nazovite čim prije jer svaki kupac dobije švicarski nožić sa logom HTa a prvih 50 kupaca i vikend u Topuskom za dvoje, noćenje sa doručkom.

• Laudator
    • May 30, 2021 at 12:00 PM

Je li kasno za otvorit temu "OPTE - PROVJERENE INFORMACIJE"?

• Laudator
    • May 30, 2021 at 12:06 AM

valjda onaj koji je angažirao banku

• Laudator
    • May 29, 2021 at 5:34 PM

Ma niš ja ne kažem. Imam 100 verzija kojima se tiješim (ono krpica, palac u usta i položaj fetusa) i 1 koju potiskujem u podsvijest.

• Laudator
    • May 29, 2021 at 12:00 PM
    Quote from Miron

Ma nije ovo ništa mučno. Ako se nakon isteka upravljanja HT-a ne dogodi ništa, onda bi mogli vidjeti što je mučno.

Mislim da tek onda kreće prodaja. HT je samo ispunjavao formalnu obvezu da ne dobije po prstima. Njima je svaki dan otezanja vrijedan milijune. E sad, vjerovatno puno njih očekuje 10.7. Big Bang i mogli bi se uspaničarit i pogubiti gadnu lovu. Banka samo čeka da preuzme prodaju. Jednom sam bio u situaciji da sudjelujem u bivšoj firmi u pregovaramo sa bankom oko nekog refinanciranja (pripremao sam dokumentaciju i pisao elaborate o misiji tvrtke u futuru😴). Svj su bili susretljivi, nabrijani za dogovor, sve se može ali na kraju kada smo usporedili nove i stare uvjete banka se nije odrekla niti centa. To mi daje neku vjeru da ni ovdje neće biti drugačije. Da je samo HT u igri sad bi prebacivao štrik preko grane.

• Laudator
    • May 29, 2021 at 11:32 AM

Jel zna netko koliku naknadu za upravljanje ubire HT?

• Laudator
    • May 29, 2021 at 10:29 AM

U

Quote from dionicar

malo o telemach i10 gbit/s optike

https://zimo.dnevnik.hr/clanak/telemac…a---653579.html

Nova optička mreža trenutno je dostupna na području Novog Zagreba za oko 7000 kućanstava, a do kraja godine taj bi se broj trebao povećati na 70 tisuća.

Šta znači dostupna? To su već njihovi korisnici ili je dostupna trenutnim korisnicima HTa, Optime itd pa ako izvoljevaju mogu da se priključe.

• Laudator
    • May 29, 2021 at 8:53 AM

Pratim ovu sapunicu na forumu revnije nego usidjelica španjolsku telenovelu i žao mi je da jučer nisam najavio post o nezainteresiranosti Telemacha.

• Laudator
    • May 29, 2021 at 8:33 AM
    Quote from fajrvol
    Quote from Laudator

Prosim lepo a s kim na kavi je taj penzionisani bankster saznao tu informasiju? Jel i taj neki ex Optimaš ili Telecvajtovac. Meni je interesantno da ovakve provjerene info dolaze uvijek u neke prijelomne dane. Vi ste nas kolega fajervol već počastili informacijom da su ZG domovi zdravlja redom otkazali Optimi ako me sjećanje ne vara što se nije baš, da prostite, pokazalo istinitim.

Kolega Laudator, nisam vas ja počastio sa informacijom da su ZG domovi zdravlja otkazali jer ne živim u Zagrebu i nemam nikakve veze sa tom informacijom.

Isprika!!! Radilo se o kolegi klinjoru.

• Laudator
    • May 29, 2021 at 7:37 AM

Da nema Zabe HT bi to odavno usiso po kunu.

• Laudator
    • May 29, 2021 at 6:58 AM

Prosim lepo a s kim na kavi je taj penzionisani bankster saznao tu informasiju? Jel i taj neki ex Optimaš ili Telecvajtovac. Meni je interesantno da ovakve provjerene info dolaze uvijek u neke prijelomne dane. Vi ste nas kolega fajervol već počastili informacijom da su ZG domovi zdravlja redom otkazali Optimi ako me sjećanje ne vara što se nije baš, da prostite, pokazalo istinitim.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt