1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Laudator

Posts by Laudator

• OPTE prodaja - kladionica

• Laudator
    • May 30, 2021 at 6:03 PM
    Quote from Laudator

Budući je prodaja šla kvragu banka će sutra na oglasnoj ploči u svojoj podružnici u Jodleihischwabu oglasiti novu i kreću sa TV prodajom HT dionica. Nazovite čim prije jer svaki kupac dobije švicarski nožić sa logom HTa a prvih 50 kupaca i vikend u Topuskom za dvoje, noćenje sa doručkom.

• Laudator
    • May 30, 2021 at 4:08 PM

Budući je prodaja šla kvragu banka će sutra na oglasnoj ploči u svojoj podružnici u Jodleihischwabu ohladiti novu i kreću sa TV prodajom HT dionica. Nazovite čim prije jer svaki kupac dobije švicarski nožić sa logom HTa a prvih 50 kupaca i vikend u Topuskom za dvoje, noćenje sa doručkom.

• Laudator
    • May 30, 2021 at 12:00 PM

Je li kasno za otvorit temu "OPTE - PROVJERENE INFORMACIJE"?

• Laudator
    • May 30, 2021 at 12:06 AM

valjda onaj koji je angažirao banku

• Laudator
    • May 29, 2021 at 5:34 PM

Ma niš ja ne kažem. Imam 100 verzija kojima se tiješim (ono krpica, palac u usta i položaj fetusa) i 1 koju potiskujem u podsvijest.

• Laudator
    • May 29, 2021 at 12:00 PM
    Quote from Miron

Ma nije ovo ništa mučno. Ako se nakon isteka upravljanja HT-a ne dogodi ništa, onda bi mogli vidjeti što je mučno.

Mislim da tek onda kreće prodaja. HT je samo ispunjavao formalnu obvezu da ne dobije po prstima. Njima je svaki dan otezanja vrijedan milijune. E sad, vjerovatno puno njih očekuje 10.7. Big Bang i mogli bi se uspaničarit i pogubiti gadnu lovu. Banka samo čeka da preuzme prodaju. Jednom sam bio u situaciji da sudjelujem u bivšoj firmi u pregovaramo sa bankom oko nekog refinanciranja (pripremao sam dokumentaciju i pisao elaborate o misiji tvrtke u futuru😴). Svj su bili susretljivi, nabrijani za dogovor, sve se može ali na kraju kada smo usporedili nove i stare uvjete banka se nije odrekla niti centa. To mi daje neku vjeru da ni ovdje neće biti drugačije. Da je samo HT u igri sad bi prebacivao štrik preko grane.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Laudator
    • May 29, 2021 at 11:32 AM

Jel zna netko koliku naknadu za upravljanje ubire HT?

• Laudator
    • May 29, 2021 at 10:29 AM

U

Quote from dionicar

malo o telemach i10 gbit/s optike

https://zimo.dnevnik.hr/clanak/telemac…a---653579.html

Nova optička mreža trenutno je dostupna na području Novog Zagreba za oko 7000 kućanstava, a do kraja godine taj bi se broj trebao povećati na 70 tisuća.

Šta znači dostupna? To su već njihovi korisnici ili je dostupna trenutnim korisnicima HTa, Optime itd pa ako izvoljevaju mogu da se priključe.

• Laudator
    • May 29, 2021 at 8:53 AM

Pratim ovu sapunicu na forumu revnije nego usidjelica španjolsku telenovelu i žao mi je da jučer nisam najavio post o nezainteresiranosti Telemacha.

• Laudator
    • May 29, 2021 at 8:33 AM
    Quote from fajrvol
    Quote from Laudator

Prosim lepo a s kim na kavi je taj penzionisani bankster saznao tu informasiju? Jel i taj neki ex Optimaš ili Telecvajtovac. Meni je interesantno da ovakve provjerene info dolaze uvijek u neke prijelomne dane. Vi ste nas kolega fajervol već počastili informacijom da su ZG domovi zdravlja redom otkazali Optimi ako me sjećanje ne vara što se nije baš, da prostite, pokazalo istinitim.

Kolega Laudator, nisam vas ja počastio sa informacijom da su ZG domovi zdravlja otkazali jer ne živim u Zagrebu i nemam nikakve veze sa tom informacijom.

Isprika!!! Radilo se o kolegi klinjoru.

• Laudator
    • May 29, 2021 at 7:37 AM

Da nema Zabe HT bi to odavno usiso po kunu.

• Laudator
    • May 29, 2021 at 6:58 AM

Prosim lepo a s kim na kavi je taj penzionisani bankster saznao tu informasiju? Jel i taj neki ex Optimaš ili Telecvajtovac. Meni je interesantno da ovakve provjerene info dolaze uvijek u neke prijelomne dane. Vi ste nas kolega fajervol već počastili informacijom da su ZG domovi zdravlja redom otkazali Optimi ako me sjećanje ne vara što se nije baš, da prostite, pokazalo istinitim.

• Laudator
    • May 29, 2021 at 6:47 AM
    Quote from klinjor

Razgovarah s nekim od ex. bankstera i tip mi rekel kako Optimu nebu preuzel vlasnik Telemacha. Info je za zamisliti se.

Nemrem vam povedati od kuda info, ali je visoko , visoko pozicioniran (bio).

P.S. Imam Opte i pun sam ko brod. ;(

Da, zato iz UGa zjavljuju da ne žele komentirati proces prodaje jer nisu u njemu i nemaju interesa.

• Laudator
    • May 28, 2021 at 6:39 PM

drago mi je za sve kojima su danas poklanjanje dionice, ja nažalost već prebukiran i dekintiran na višim katovima

• Laudator
    • May 28, 2021 at 6:02 PM

14.6. hm mmmm slutim lijep poklon za ročkas :P

• Laudator
    • May 28, 2021 at 5:18 PM

Daaaa stečaj, čim se riješe HTove naknade za upravljanje ima da propadnu načisto.

• Laudator
    • May 28, 2021 at 3:22 PM

Dajte mu se više maknite sa bida. Koji kekex mu se podmećete. Ako hoće izaći ko slon onda neka propadne da mu ni kljove ne vire. Ajmo svi ispd 3.

• Laudator
    • May 28, 2021 at 1:44 PM

Nemojte biti takvi ljudi. Čovjek je puko na živce i sada njegovu nevolju koristite za svoj profit. Nije kršćanski i nije ljudski. Ne slušajze Zloćku. Ajmo svi na bid, ajmoooo, ajmoooo bez guranja.

• Laudator
    • May 28, 2021 at 1:00 PM

Da gurneš slona u staklarnu napravio bi manje štete nego ova pobjegulja. Koji je psiho profil onog koji ovako izlazi - totalni nervni slom, dijagnoza još 7 dana života, razlupaj plašljivce wtf?

• Laudator
    • May 28, 2021 at 12:37 PM

Ako kupim knjigu u srijedu hoću li razotkrit ovu barabu?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt