Opaaa kakva strašila.
Otpuhao propuh. Sad će to Krešo da ispita.
Opaaa kakva strašila.
Otpuhao propuh. Sad će to Krešo da ispita.
Opaaa nakupilo se 687 diona.
Tko zna šta piše u natječaju.. Teoretski da je neki kit u top 10 dioničara jednog giganta HTa.... Dali bi istovremeno mogao biti na ovom radnom mjestu u Hanfi? Zar nebi to malo mirisalo na sukob interesa?
Što se sukoba interesa tiče, on je jednak ako imaš jednu dionicu ili ako imaš milijun dionica. U sukobu interesa si i ako si šesti po veličini dioničar i ako si stoti.
Upravo tako. Šta igrača koji ima milijunski portfelj može privući na takvo radno mjesto? Ne sigurno državna službica i sigurna plaćica. Pa neće imati 10k €.
Znači sutra možemo natrag na 6,5 kad je sad sve jasno.
A što je tu jasno?
Meni jedino da bi bilo besramno da ima insajderski info (pa prodaje) i radi u Hanfi.
A strašno se naprodavo. Taman da izađe iz Top10. To što smo si mi svi prožvakati gaće nije njegov problem.
Znači sutra možemo natrag na 6,5 kad je sad sve jasno.
Pa što i mene ne poklopi? Jel moje pare smrde, šta li???
856 veseljaka ima do 100 dionica
a
205 seljaka ima do 10 dionica
To mora da je bio neki paklenski IPO.
100-200 k: 25
200-300 k: 5
300-400 k: 4
400-500 k: 4
Kud ćeš bolje?
Ajde:
10.000 - 50.000 kom - 286 drhtavaca
50.000 - 100.000 kom - 55 papučara
Dobro je znati da u OPTI ima 2.669 dioničara koji imaju manje od 10.000 dionica. Da je to nekako istrest iz gaća mogli bi naprvo, ovako strpljen spašen.
Ili još gore, 2.499 sretnika sa manje od 5.000 papirića.
a koliko je onih sa vise od 10 000 dionica?
koliko sa vise od 15 000 ? (ti trenutno imaju oko 100k kn u opte )
Hvala.
e za to ćeš morat da platiš ladan djus
Dobro je znati da u OPTI ima 2.669 dioničara koji imaju manje od 10.000 dionica. Da je to nekako istrest iz gaća mogli bi naprvo, ovako strpljen spašen.
Ili još gore, 2.499 sretnika sa manje od 5.000 papirića.
Ajmeee kakvo pripetavanje bid/ask radi 2 lipe.
+++++ par tisućica OPTE ispod 5. Nije da mi fale ali valjda ovo ko neka droga. A i kad vidim kako nam se Kešimir sakrio na rezervni položaj odmah sam hrabriji. I dalje sam na raspolaganju ekipi koja želi navratnanos izać.
Danas Rajfica ima pune ruke posla.
U
OPTE drazba? a zasto? pa nije probijen limit ili ?
to je proba da li radi, trebati će danas, je li znate vi što gdje je Krešo ili je to zloćka krenula vraćati svoje
Kešimir je samo odigrao igru.
Gledam bas ovoga vlasnika poduzeća sa Malte koji je umiješan u ovaj nonsens od plana kako maše bauštelcima koji mu delaju fasadu na kući. Nema kaj ,lepa kuća, lepi crveni Porsche Cayenne. Misli dasa da ga ne vide likovi koje je mislio zaje.... sa jatacima . E moj prijatelju.....ima ti ona..."Oteto prokleto".
Za tričavih 40 kunića možeš kupit sprej koji može dati onaj finalni Touche toj prekrasnoj fasadi.
Jeli ima neki stvarni razlog, pa ste se naslagali na ask, sada kada je pri kraju ili blizu kraja završetak priče, a čekali tolike godine.
Pa puno je toga pokupovano 4,20-4,5. Treba sad to nekako kapitalizirat na 4,5-4,7.
Mene je sram priznati, al' dokupila sam Opte
Koji bahatluk!!!
Na koliko si ponovno kupio kolega Barikb?
Nije još. Čeka 18 kn.
A možda je Lokica baš čekao ovakav trenutak?