28.06. je na vladi drugo čitanje
Ovo kao da HT dirigira Vladom, pomislio bi neki zlobnik.
28.06. je na vladi drugo čitanje
Ovo kao da HT dirigira Vladom, pomislio bi neki zlobnik.
obišao sam neke top lokacije. Ima ljudi slovenci prednjače, međutim neće to biti niti blizu u odnosu na prije covida. Euro nogomet isto odmaže. Uglavnom prezivjet ce se nekako i ovu 2. covid godinu. Doći će dosta Nijemaca i Austrijanaca, ali premalo ih privučemo koliki je njihov potencijal. Talijani su vise stradali od epidemije mislim da nisu toliko za putovanja, izostat ce Englezi platežno jaki. Oni ugovori sa TUI za Rabac su poništeni. Cijene su (pre)visoke za domaće. Ugodno je putovati na trajektu gužve nema ni u povratku. Nažalost ljudi odbijaju cijepljenja. To je suicidalno ponašanje, ali problem je dubok jer je to mix straha i neznanja. Bude li i treća covid godina turizam i ulaganja će se mjenjati na način da samostalni objekti kuće, mobilne k i ostalo imati prednost. Veliki objekti definitivno se moraju preispitati. Žale se opet svi da nema radnika...Lijepo ljeto za ljetovati, ali škakljivo za ulagati čini mi se.
Molim Admina da i ovo svakodnevno ponavljanje iste teze i naricanje nad necijepljenjem već jednom sankcionira. Nazivati suicidalnim veliku većinu stanovnika Hrvatske zaista prelazi razinu gadljivosti snošljivu prosječnom korisniku ovog foruma. Zahvaljujem!
O Bože znam da je i tebi vruće ali spasi nas OVE POŠASTI. Ovo prelazi u Beskrajni dan.
p.s. nek ide u ban, svaštaru bilo šta samo baci kamen i budi P R E C I Z A N!!!!
Opta dojadila bogu i vragu. Nitko više ništa ne analizira nit čita. Da izađe objava u petak u podne na 15 kn to bi valjda izazvalo totalnu paniku i zaron na 2 kn 🤣
Neš ti našeg KK mađioničara u kojeg gledamo ko u Stvoritelja. Toliko sam imao kad smo bili na 180.
U
ATPL REPUBLIKA HRVATSKA -13.440 -0,96% 120.941 8,67% 49,71 mil Kod koga je ovo završilo?
Branitelji, stradalnici, oduzeta imovina? Bubam napamet.
Uf ako je tako mogli bi natrag na 350
samo izvlačim zaključke od vas kolega i nekih na forumu...
"Sve u sekundicu dogovoreno odavno"
"ovo je vec davno prodano...Ne treba biti neki genij"
Ono moje zadnje je bilo više retorički.
Nisam siguran da je prodaja dogovorena davno ali procedura otezanja sigurno.
Štajaznam treba pitat ove šta pišu o cijeni od 6,5 kn. ![]()
http://www.aztn.hr/ea/wp-conte…1/06/011-012021-02011.pdf
Ipak ništa danas od spektakla na Optimi. U petak je lijepo zvučala gornja vijest.
A možda ste i u pravu da je sve već gotovo, pa je zato i cijena tu gdje je.
Kako je gotovo kad nitko ništa ne zna?
U
...a možda je ovo nešto što će nam dati malo vjetra u leđa?
Pozitivno mišljenje AZTN o čl. 68 ZEM-a.
Mislim da nije nitko stavio link. Kratko i jasno. Hvala AZTN!
Sve jako tajnovito, Kineski zid i slične fore a ekipica uigrana ko švicarski sat. Sve u sekundicu dogovoreno odavno.
Kolaga ti si dva u jedan, i burzovni analiticar i epidemiolog
Kolega je izgleda opet izašo iz Rivp.
Kad bi barem petak bio odmah iza ponedjeljka jer ovi optimaši za par dana zaborave zašto je bila euforija u ponedjeljak.
Ona vam kaže samo trenutno stanje na određeni dan.
Zar se ne moze vidjeti otpustanje dionica gospodje AH i novi stjecatelj?
Pa vidite ga. Skrbnički račun.
...a možda je ovo nešto što će nam dati malo vjetra u leđa?
Pozitivno mišljenje AZTN o čl. 68 ZEM-a.
Mislim da nije nitko stavio link. Kratko i jasno. Hvala AZTN!
Znači u pon opet do 5,2. Kako dosadno.
Zar u RH ne postoji "Knjiga dionicara" da se moze vidjeti tko kupuje dionice?
Ona vam kaže samo trenutno stanje na određeni dan.
BSI 10 T/C routes 58328 30819 +520
BHSI 7 T/C routes 38200 25170 +194
To je tako kad ljudi kupuju i prodaju bez obzira na realne pomake ....supre + 520 usd....handy + 194 usd...mislim da su to najviše cijene od početka godine.
Ajde neka, skoro sam osto bez gaća koliko me natovarilo danas.
Danas na sjednici Vlade, dnevni red točka 5, ima li ovo veze sa UG
5. Nacrt prijedloga zakona o određenim aspektima ugovora o isporuci digitalnog sadržaja i digitalnih usluga (EU)
Mislim da to nema veze sa nama, mi smo ZEM-ljaci
Nemoguće da bi sad već ovdje izlazio, pa do prije koji dan je rušio hrpu drugih dionica da bi ušao tu, tako da ne vjerujem da on prodaje.
Po knjizi dioničara koju ja imam, ja ne vidim da je još ulazio.
A tako su divanili upućeni kada je miniro OPTE.
A ja krenuo u jutro sa lijepim prosjekom ulaza od 205 a sad me već nagrdili na 225 ![]()
Hvalili ste Kešimira kad vam je ulazio a vid ga sad što iskače bez padobrana.
+ATPL 430 i +ATPL 418, pokvario si prosjek na 220
strašno, pa daj barem natjeraj na 222 da budeš ka' 1/2 Kreše
+Opte, teškom mukom, ajd petak je pa imam vremena čekati
eh ugurami mi sad + ATPL 4 kom po 410 i stane - ajd ima vremena do 16h
Zanimljivo, ili je hazarder ili skuplja za nekoga
hazarder teški