1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Laudator

Posts by Laudator

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Laudator
    • July 11, 2021 at 4:22 PM

I kaj sad? 🐡

Hoćemo se samosažalijevat ili navaliti dopisima na Hanfu, medije, portale.... Netko će već imate hrabrosti napisati kako su mrski okupatori prodali Srbinu trećeg Hrvatskog telekom operatera za najmizerniju cijenu na svijetu, sebe debelo naplatili i kriminalno oštetili na tisuće malih dioničara.

• OPTE prodaja - kladionica

• Laudator
    • July 11, 2021 at 4:16 PM
    Quote from dionicar

Kao što ste pisali.. trebao preispitati AH i KK...

Jednostavno nedopustivo..

Nadalje, s jedne strane smo si samo krivi što nismo dizali cijenu 3 mjeseca prije 10.07..

Meni je to i palo napamet.. ali ekipa piše bon stop da prosjek nema veze... Bla bla..

Što sada ?

Te što su pisali da nema veze popisati, locirati i blokirati. Ovdje ionako piše nekolicina nas naturščika i mnoštvo brokerskih drukera. Njihovi pamfleti ne mogu nikome od nas investicijskih amatera donijeti ništa dobro.

• Laudator
    • July 11, 2021 at 2:34 PM

Sad kreću hvalospjevi kako smo super prošli, kako je minus u stvari plus jer se oslobađa likvidnost, trebamo ushićeni prihvatiti ponudu bratje i kako u stvari imamo hemoroide a dupe nas ne boli jer smo brutalno naguženi.

• Laudator
    • July 11, 2021 at 2:19 PM

Mene puno ne pere minus od 15%. Ispeglat ću to na drugim papirima do kraja godine zaključiti sa plusom i preseliti svoja dva miliona kn u neke mirnije vode izvan ove žabosraćke. !!!!! Samo želim znati kome je Vidovita utopila papire i zašto je Kontrolor odjednom u foto finišu iz velikog optimiste preobražen u najvećeg paničara. Nemojte mi braniti Kontrolora da je prelazio u Atpl, pa takav mag bi to kao i jadan ja radio u prosincu.

Nemojte mi samo pričat da se ne može skupiti 15-20 nezadovoljnika iz Top 100 koji zajedno imaju barem 15% ove hartije i neće uzeti ovu mizeriju.

• Laudator
    • July 11, 2021 at 2:06 PM

Ne sumnjam da investigativni žurnalisti Jutarnjeg već istražuju kako je članica nadzornog odbora utopila 25% povoljnije svoje papiriće u samom sutonu najmisterioznijeg prodajnog procesa dok u Hanfi nova akvizicija polira žarulju koju će uperiti u okice uglednoj nadzornici da ne bi bilo labavo tijekom ispitivanja.🤮🤮🤮

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Laudator
    • July 11, 2021 at 12:39 PM

Da jopet ne završim u admin kazamatu samo ću ovo postirat. Upravo u Rapcu ispratio frenda iz ZG. Bio on, žena i dvije djece u Valamaru, 3 noći/ 4 dana Ali inclusive 9.000 kn. Popunjenost hotela cca 75%. Prošle ljeto taj hotel bio je zatvoren. Toliko, hvala na pažnji.

• Laudator
    • July 11, 2021 at 11:18 AM
    Quote from tento
    Quote from laka_igra

Bilo bi dobro da svi zajedno odbijemo tu njihovu ponudu i pokažemo im da neće dobiti 95% i da neće dobiti naš dio dionica za siću.

Cijena ispod barem 1 eura je turbo premala.

Jesmo li složni?

Da, ali mislim ništa od toga biti neće.

Previše je nas a i toliko različitih interesa

Pa i ne treba ih biti previše. Dovoljno je da se složi 20tak njih iz prvih 100 po knjizi i vrlo brzo bi im se pridružili barem još 100tinjak iz ostatka knjige. A to već može biti respektabilna količina dionica.

• Laudator
    • July 10, 2021 at 12:23 AM

Da imamo pravosudje kao onaj divlji zapad od USA K.K. bi odležao 3 doživotne.

• Laudator
    • July 10, 2021 at 12:19 AM

Kao prvo: ne dam svojih 160.000 kom ispod 6,5 kn.

Kao drugo: u ponedjeljak otkazujem Optimi i prelazim u A1.

Uskoro ciao ZSE, ostajem u par dividenduša, ostalo sve u ciglu i beton.

• Laudator
    • July 9, 2021 at 11:56 PM
    Quote from MickeyM

Nego pitam se ja, jel nam se naš KK u kojeg smo svi pomalo pogledavali ipak malo zaletio kada je papire pobacao? :P

Pa on je i bacao papire do ove cijene. Sreća da je sav proces bilo pod velom tajnosti. Navlačio sa kupnjama po 444 a onda istreso stotine tisuća komada do 5,3. 🤣🤣🤣🤣 Koja prčija od države. Živio nam novi supervizor u Hanfi!!!!

• Laudator
    • July 9, 2021 at 5:57 PM

Ma oslobodit će se jedna velika rupa. Dignem lovu od OPTE prodam ostale dione da pokrpam minus i sa jednom velikom nulom sve utrpam u beton i ciglu.

Ciao ZSE!!!

• Laudator
    • July 9, 2021 at 5:37 PM

Dobro jesam zaradio il spušio? Kakvi bakrači, kakav prosjek ako je 639 mil?

• Laudator
    • July 9, 2021 at 5:32 PM

Pa da Krešo i odvjetnica nisu ništa znali!!! :D :D :D :D

• Laudator
    • July 9, 2021 at 5:24 PM
    Quote from calypso

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…23b800fc0ed.pdf

Telemach kupio OPTE... 639 milijuna kuna se spominje, ali i nekakav ponderirani tromjesecni prosjek... Jel netko od znalaca moze prokomentirati koja bi trebala biti cijena koja ce biti ponudjena malim dionicarima?

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Jel to "pušing rođo"?

• Laudator
    • July 9, 2021 at 12:45 PM
    Quote from Ledica
    Quote from Laudator

Pa svaki dioničar Opte koji i malo drži do sebe je trenutno u debelom minusu.

A iznimke potvrđuju tvoje pravilo. ;) ^^.

Ajoj, pa radi se o Opte, dakle nisam iznimka.😬

Minus puca od debljine. :D

Iskreni Opte vjernik mora trenutno biti u minusu barem 20%. Svi ostali su izopćenici, agnostici i slični kukurjeci koje ni vrag ne bi liznuo.

• Laudator
    • July 9, 2021 at 9:08 AM
    Quote from dionicar

Spasite dobro duga od gladi i žeđi. Dobro duh optime je trenutno u minusu sa Opte. 😉😰😢😥😴😱

Pa svaki dioničar Opte koji i malo drži do sebe je trenutno u debelom minusu.

• Laudator
    • July 6, 2021 at 3:49 PM
    Quote from Moller
    Quote from stariigrac

Bliži se 10.07. Niste valjda očekivali drugi scenarij.

Ovo je tek sitni početak.

Vidimo se ubrzo na cca 3,00kn.

Psihologija je čudna znanost.

e pa valja se onda pripremiti za exit, još par dana i noći, kako je netko već krenuo brojati ko dijete pred exkurziju

Bit će ih koji jedva čekaju za unić, na zadnja prednja nije bitno

• Laudator
    • July 6, 2021 at 3:06 PM

Mogli bi opet lako na 4,2

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • July 6, 2021 at 2:50 PM

Pok

Quote from tollway

kolega tento, to je normalno. kako se pomalo otključava vrijednost, biti će sve više takvih prosipanja po bidu. sjeti se ako si pratio, prosipanja na atpl dok se količine nisu potrošile. a i cijena nemože samo pravocrtno gore!

Quote from Laudator

+ADPL

+JDPL

+JDPL

i to sve dok sam ubio oko a mislio sam da sam dovoljno nisko

ehhh sad, kolega! ili nisi bio dovoljno nisko ili nisi želio kupiti papir! :P

Display More

Poklopilo me među zadnjima, ali imam ja još niže. Idem opet zakrmit pa možda uleti još.

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • July 6, 2021 at 2:41 PM

+ADPL

+JDPL

+JDPL

i to sve dok sam ubio oko a mislio sam da sam dovoljno nisko

1. Privacy Policy
  2. Kontakt