JDPL - počistilo nalog na 72 šta je ostalo od jučer
ATPL - ubolo 7 kom na 516
JDPL - počistilo nalog na 72 šta je ostalo od jučer
ATPL - ubolo 7 kom na 516
ATPL po 530
JDPL ubo 20 kom po 72
+++ ATPL
+ JDPL
--- TPNG
Ja se nikako ne mogu oteti dojmu da se skuplja za budućeg vlasnika, a da će onda ponuda biti takva da će svi biti zadovoljni. Tako im se neće moći ništa predbaciti i dobit će odličnu reklamu tj. mogli bi to jako dobro iskoristiti u propagandne svrhe. Ili tu ne vide neku mogućnost, tko zna...
Kolega, koliko bi ih po vasem misljenju ta propaganda kostala?
Pa za porciju čevapa u lepinji bez ajvara mogu dobit besplatnog PR-a koliko žele. Mislim da im nije na kraj pameti sada prosut desetke milijune više u prvom krugu. Možda ako se ne skupi dovoljno ali znajući kakve smo tetkice ne sumnjam da će svi poprodavat sve šta imaju.
Kako izgleda Ugovor o kupoprodaji kojim se planira kupoprodaja
To samo u trgovačkom pravu Hrvatistana postoji.
Erstebroker ima točan izračun i poreza i dana po FIFO metodi koje dionice su po kupnji oporezive ili ne. Te i kolonu koliko dana je za pojedinu kupnju potrebno još da bude neoporeziva.
Postoji li to kod Agrama?
+ ATPL
+ JDPL
+ VLEN
....
Za sada samo trkeljaju. Najjači su samo u plaćenom PRu.
https://www.peticijeonline.com/peticija_proti…a_dd_crikvenica
Najava prodaje objekata od strane uprave? Zna li se nešto više o tome?
Peticija nije baš naišla na odjek javnosti.
Ne vidim zašto bi trošili novce na naše zadovoljstvo. Ionako će u idućih godinu dvije moći skupljati i po nižim cijenama.
poklopila atpl na 396, čekam niže
Poklopila ATPL na 401.
Display MoreNe znam zasto sam bio blokiran jer sam stavio BCTI indeks i MR vozarine za tankere u temi TPNG, ali to je stanje od jucer, danas je BCTI 510. Mislio sam da je ovo tema samo za Dry bulk tj. prijevoz rasutih tereta, ali vidim da se pocelo raspravljati u zadnje vrijeme i o tankerima.
Ne diraj tpng da te nebi 380v struja😬🤭😅
Ja sam dobila 3 dana iskljucenje za ovaj dole komentar koji je samo preneseni citat????na tpng. prebacen je i na dry bulk jer nema veze sa "predvidenom temom" tpng???? 🤣🤣🤣
Ovakvo nepristrano moderiranje nije dugo videno🏆🤧🤣
Upozoreni ste pa tko zeli neka gura prste u uticnicu😂
"Kina se pocinje zatvarati.
On the potential tanker ramifications, Natzkoff said: “An immediate impact of a lockdown in China is reduced population mobility which would have a direct impact on demand for transportation fuels, potentially impacting negatively the tanker market.”...
Hvala na warningu. Trebali bi sastavit popis tema koje su Adminu hothothot. Dakle Tpng, Vlen.....gdje se dijele kazamati samo tako.
P.s. nazovite kolegu na forumu pizdunom i dobijete samo 1 dan hlađenja.
jel i kod vas riknuo Agram???
Imam hitu, odličan nikada problem. Jedino što je jedan kolega s foruma napisao imaš problem po džepu.
Planiram se i ja prebaciti na agram.
Nije loš Agram, samo će me kasnije biti strah pogledat šta sam sve kupio/prodao u zadnjih pola sata.
jel i kod vas riknuo Agram???
Utopio i 1000 optica po 4,96. Ne dam nitkovu po 4,95 nikako.
-tpng + puna šaka brade
Da bi znali što se "svuda" šali, potrebno ga je prvo definirati i dati izvore. Nisam nigdje to pročitao.
HT nije prodao vaše dionice.https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…43727ac5987.pdf
Strana 5 molim pročitati gdje se navodi
Znači moramo im po cijeni koju su dogovorili prodati. Nema oćuneću.
-opte
+++++ Atpl da me izbavi iz ovog UGulaga
Decki, imali ste tu danima mogucnosti kupovati po 9 kuna. Sto je preskupo?
Istina sica se mogla ugrabiti😂
Pa sad pred FI ovakvi smijesni postovi jer se na +35 ne vari.
Od kada je to u brodogradilištu problem zavarivat (varenje je nešto drugo!!!) na +35?