Sve stoji ali ja koji sam veliki kockar ovo ne diram prije 50 kn.
p.s. najljepši trenuci na ovoj pijaci me vežu uz ovu dionicu
Sve stoji ali ja koji sam veliki kockar ovo ne diram prije 50 kn.
p.s. najljepši trenuci na ovoj pijaci me vežu uz ovu dionicu
Čita li tko Narodne novine? Ove konjokradice stvarno moraju svaku minutu iskoristit za otezanje.
Ubo 3 kom HPB po 805 da se pohvalim!
Sad smo malo više podcijenjeniji nego prije...koji je sad book?
mislim na ukupnu imovinu...za BV ćemo se načekati, raste i on samo je pitanje koliko...bankarski sektor je specifičan, jer je njima ukupna imovina važnija od vlasničkog kapitala.
Upalo u košaricu prva 3 kom po 805. Ajde čekam još za predjelo.
Pitaj ove što prodaju.
jučer se na ATPL tuklo po bidu, ovde se vidi tuče po asku....pa sad ti vidi,ima li razlike...
S time da je jučer ATPL startala na +10% sa kolko ono prometa (?!) a ovdje se vode rovovske bitke oko 5-6%.
Imao sam jučer vjere i u ATPL pa vidi me danas. Sutra je ispod 800.
Jesi svjestan da je imovina HPB porasla 35-40%????
Pitaj ove što prodaju.
Lijepo se istraumatiziro bid.
Pogledaj malo bolje:) Ode HPB na 820kn:) Jesam vam rekao da je ovo dobar razvoj događaja, treba samo imat vjere.
Imao sam jučer vjere i u ATPL pa vidi me danas. Sutra je ispod 800.
Lijepo se istraumatiziro bid.
Rusko tržište ostaje bez inozemnih automobila.
To je onda dobro za ADPL i AvtoVAZ pod uvjetom da budu mogli nabaviti potrebne dijelove ? Nema konkurencije koja će prodavati automobile.
Znači ADPL nastavit normalno poslovat sa svojim Ruskim poslovnicama kao da ih se sankcije ne tiču?
Kud baš državna banka? To je uprava sama procijenila ili su dobili nalog odzgora?
Niti jedna privatna nije imala interes!
Display MoreNista ne treba odregistrirati... ne treba ponudu prihvatiti!
Baš bljutava transakcija i sve skupa oko ove kompanije OPTE. Nadam se da će propasti kroz koju godinu. Nisam inače osvetoljubiv, ali potrudit ću se blatiti OPTE/TELEMACH svuda i uvijek. Fino su sve obradili uz blagoslov i nesposobnost HANFE i uz podršku potkupljivih jeftinih (fond?) menadjerčića.
Razočaran sam dosta i u top 30 dioničara.
Nitko nije ovdje pitao “Koliko je bilo malih dioničara na GS?”
Nitko nije napisao što se tamo dogodilo.
Zašto?
Zato što smo svi skupa skroz podbacili. Ja prvi i vi svi skupa koji ovo čitate.
Uz čast iznimkama; oni znaju koji su.
Znači, na GS je bilo manje od 5 (pet) malih dioničara!!!??!?
Znam točan broj ali zadržat ću za sebe.
Očekivao sam od 30 do 80 dioničara. OK, fakat sam idealist.
Što dalje?
Pojma nemam. Gruntam.
Dobro je netko gore napisao: ponudu nam mogu i korigirati (povećati) do isteka roka prihvata.
Cilj im je skupiti preko 75%.
Ako ne uspiju sad, neće uspjeti s poslovnim planom (brze) integracije.
Činjenica je i da im sad pomaže kriza u Ukrajini jer neki žele opipati cash.
Žao mi je što nije bilo suradnje u osnivanju udruge pa bismo ih bolje iscimali. Bilo je šanse. Još imamo tu šansu ali ne znam ima li u top 30 resursa vremena i volje za tu proaktivnost? RAZMISLITE I POKRENITE SEBE I NAS MANJE.
Opcija je i ova:
- ako slučajno i želite prihvatiti ponudu, nakon objave u NN čekajte barem 25 dana i prihvatite ponudu
26. ili 27. dan. Nek se prže malo u UG i kalkuliraju hoće li povećati ponudu ili neće. Ovo je moja VELIKA MOLBA za dioničare u top 30!! Barem to možete odraditi za sebe i nas manje.
Šanse su nam male, no postoje.
Nije ovo nagovor na ništa, samo iskaz osobnog razočaranja u ZSE i našu ‘slučajnu državu sa slučajnim institucijama’.
…
Ako netko ima druge prijedloge, rado ću pročitati
Takvu slogu očekivat od Hrvata
evo je na 420. Vidjelo se da će niže... hvala Putin.
Gdje se digla gljiva?
Ajde shvatio bi da su napucali cijenu preko 500 ali ovo mi je najobičniji kukavičluk.
Naravno, ja sam očekivao 500kn i zatvaranje danas na 470kn, ali ovo
Netko je napisao u petak smo na 500. Ja kažem na 400.
Ajde shvatio bi da su napucali cijenu preko 500 ali ovo mi je najobičniji kukavičluk.
Ovu dionicu može srušit samo termonuklearna i/ili super FI.
Već me jeza hvata šta će bit ako objave dividendu. Propadosmo na 350.
Nadam se da će iduće izvješće gadno razočarat pa da napokon cijena dođe na svoje mjesto.
+ATPL kad je se već na silu hoćete riješit. A i da zaokružim brojku.
Možda imaju internet od Optime pa kreahirala veza.
Plan za ovaj tjedan:
1. otkazivanje Telekrahu dvije Unlimited pretplate (2x169 kn) i prebacivanje vjv u A1 (ako ima tko bolji prijedlog bit ću zahvalan)
2. pisanje ružnog pisma Optimi zbog katastrofalnog stanja internet veze posljednjih mjesec dana, prekid min 10-tak puta dnevno i traženja hitnog popravka ili raskid Ugovora. U svakom slučaju Ciao nakon isteka Ugovora bez obzira na ponude.
Display MoreDolazim iz Njemačke za otprilike 2 tjedna i ostajem 2 tjedna u HR.
Koji mi je najbolji način da to riješim? Da odem na SKDD, tražim tamo dokumentaciju (ako mi prije toga ne stigne na kućnu adresu), ispunim je i predam odmah u SKDD?
Drugo pitanje. Trgujem preko PBZ investora, ali je moje ime svejedno jasno vidljivo u knjizi dioničara. Moram li što dodatno napraviti u PBZ Investoru (pustiti dionoce na SKDD ili nešto slično) ili je dovoljna činjenica da su mi dionice vidljive u knjizi dioničara?
Hvala!
Moraš ih maknut sa PBZa.