Polomismo se prodat im po 53,6. Evo jedva čekamo da ponude 20.
Posts by Laudator
-
-
Opaaaaa nagazili izgleda krivoga. Bit će zanimljivo pratiti.
-
Šta ste se uskomešali svi?
-
potpuno krivo!! kad prođe godina od zadnjeg dana ove druge javne ponude.

Ide malo viša čim krenu kaznene prijave.
-
Display More
Baltic Dry Index (BADI)
London
Currency in USD
Disclaimer
2,158.00
+108.00(+5.27%)
Delayed Data01/07
Nažalost, nama ovo više ništa ne znači

Kako kome.
-
Zloglasni ruski hakeri tvrde da stoje iza napada na hrvatske institucijeSlužbe su odmah reagirale i to je sanirano i normalno funkcionira. Sada će na forenzici biti da odredi koje su eventualne posljedice", izjavio je u srijedu…www.vecernji.hrRusi dolaze!!!
-
Kome je ostalo? Nisam baš u tijeku.
-
Nestao bid? Stečaj. wtf???
-
Meni još ništa nije došlo. Valjda poštar zna pa neće ni nosit.
-
Nažalost ta dividenda i razna traženja na skupštini za isplatu buduće dobiti je dovela do svega ovoga kasnije.... valjda vam je to jasno sada
Ubili ste dobru kravu zbog jedne šnicle
Nije dividenda ubila kravu. Pastir je ubio i kravu i sam sebe.
Već traže novi posao a preporuke nisu baš sjajne.
Ako ne bude išlo može im novi gazda sredit mjesto parking redara u Zatonu. Taman prema sposobnostima.
-
Kako plaćate porez na strane dividende, po primitku ili jednom godišnje kod prijave poreza?
Jednom godišnje (ovdje lijepo objašnjeno sve o tome https://mytetka.com/prijava-kamata…-iz-inozemstva/ )
Spominju se samo kamate i dividende. Znate li netko koji je postupak od dobitaka/primitaka od trgovanja. Prijavljuje li se to jednom godišnje ili kod svake isplate primitka....
I treba li se napraviti neka prijava unaprijed?
Ako tko zna molim pomoć.
-
Jel treba prijaviti svaki primitak, kod isplate na tuzemni račun ili uđuture početkom godine za prethodnu?
-
Može li netko iznijeti trenutni broj dioničara. Bio bi zahvalan.
-
Možda ali tek poslije izbora. Ipak još nisu krenule isplate plaća po novim darovima, pardon koeficijentima buđetašima pa nije još panika u proračunu.
-
Još malo i rasprodao sve. Rastajemo se za neko vrijeme. Ostat će malo brodara za uspomenu.
-
Šta to nama znači?
-
Veliki nalozi na bidu po 8,00, i na asku po 8,50. Ima ko kakvih saznanja ko bi to mogao biti??
Oni sami.
-
Mene više zanima tko kupuje!
Evo kolega,da zadovoljim Vašu znatiželju, ja kupujem.
Ostavite i nama nešto.
-
+++ULPL 18-18,1
Ne kužim!!! Kako, zašto???
Možda zato što rade s minusom zadnja tri kvartala, a kao povijesne su vozarine...samo nekako lova uvijek ispari.
Možda zato što im je kapital negativan...veće su im obveze od imovine, voze za banke i direktore...
Puno je razloga, ali opet možda ove godine sve to okrenu, možda dionica naraste na 50 EUR-a. Možda.
Hvala vam na ovoj informasiji.
-
+++ULPL 18-18,1
Ne kužim!!! Kako, zašto???