Meni još ništa nije došlo. Valjda poštar zna pa neće ni nosit.
Posts by Laudator
-
-
Nažalost ta dividenda i razna traženja na skupštini za isplatu buduće dobiti je dovela do svega ovoga kasnije.... valjda vam je to jasno sada
Ubili ste dobru kravu zbog jedne šnicleNije dividenda ubila kravu. Pastir je ubio i kravu i sam sebe.
Već traže novi posao a preporuke nisu baš sjajne.
Ako ne bude išlo može im novi gazda sredit mjesto parking redara u Zatonu. Taman prema sposobnostima.
-
Kako plaćate porez na strane dividende, po primitku ili jednom godišnje kod prijave poreza?
Jednom godišnje (ovdje lijepo objašnjeno sve o tome https://mytetka.com/prijava-kamata…-iz-inozemstva/ )
Spominju se samo kamate i dividende. Znate li netko koji je postupak od dobitaka/primitaka od trgovanja. Prijavljuje li se to jednom godišnje ili kod svake isplate primitka....
I treba li se napraviti neka prijava unaprijed?
Ako tko zna molim pomoć.
-
Jel treba prijaviti svaki primitak, kod isplate na tuzemni račun ili uđuture početkom godine za prethodnu?
-
Može li netko iznijeti trenutni broj dioničara. Bio bi zahvalan.
-
Možda ali tek poslije izbora. Ipak još nisu krenule isplate plaća po novim darovima, pardon koeficijentima buđetašima pa nije još panika u proračunu.
-
Još malo i rasprodao sve. Rastajemo se za neko vrijeme. Ostat će malo brodara za uspomenu.
-
Šta to nama znači?
-
Veliki nalozi na bidu po 8,00, i na asku po 8,50. Ima ko kakvih saznanja ko bi to mogao biti??
Oni sami.
-
Mene više zanima tko kupuje!
Evo kolega,da zadovoljim Vašu znatiželju, ja kupujem.
Ostavite i nama nešto.
-
+++ULPL 18-18,1
Ne kužim!!! Kako, zašto???
Možda zato što rade s minusom zadnja tri kvartala, a kao povijesne su vozarine...samo nekako lova uvijek ispari.
Možda zato što im je kapital negativan...veće su im obveze od imovine, voze za banke i direktore...
Puno je razloga, ali opet možda ove godine sve to okrenu, možda dionica naraste na 50 EUR-a. Možda.
Hvala vam na ovoj informasiji.
-
+++ULPL 18-18,1
Ne kužim!!! Kako, zašto???
-
Tankerska sigurno ide na to da delistiraju Atpl, koliko znam nece ni zuriti u tom cinu, Bilbija i dalje nema namjeru prodati. Dividendu takoder sigurno vise nece isplacivati. Atlantska je ocito i bila loše vođena jer je Tankerska u par mjeseci od preuzimanja uštedila 1 milon eura na troškovima. Pisem ovo samo da znate da nece imati nikakvog sentimenta da vas izbace.
Hvala vam na ovoj informaciji.
-
Ako mogu nekog obradovati👇
-
+ULPL uguralo nasilu iako ne kužim zašto.
I ovijeh dana još neke prosute papiriće ali nikako da se prospe Kraljica.
-
Zamrla dionica, zamrla tema.
Kupio sam danas stanje svih dioničara AP-a.
Zanimljivo je da je Pero Kulaš prodao Tankerskoj 1061 dionicu, ali mu je ostalo još 3525.
On sigurno neće protiv "svojih".
Ako pretpostavimo da svi ostali koji nisu prodali nisu marionete Tankerske, da bi se doseglo 25% glasačkih prava (nakon što se maknu trezorske dionice), trebalo bi okupiti sve dioničare koji imaju više od 300 dionica, a takvih je ukupno 240-ak.
U to su uračunati i IB i CERP.
Nije nemoguće, ali trebat će vremena.
Bilo bi dobro kad bi nam ljudi koji su već sudjelovali u organiziranju dioničara napisali kakve planove imaju, zajedno s terminskim planom.
Ako nema takvih planova, mogao bih i ja uskočiti s nekom web formom za skupljanjem interesa.
Kontaktirajte Vergilije
-
Hvala.
Sve sam to i napravio (provjerio, poslao, platio), samo me zanimalo kako Porezna prati kolika je dobit (i odgovarajuci porez).
moje misljenje je : NIKAKO. sam si sve prijavio dobrovoljno i da nisi sumnjam da bi se ista dogodilo.
ali...
zastara na porezna dugovoanja su mislim 6 godina. nikad nemres bit 100% siguran da bas tvoje ime nece negdje isplivat pa da provjere dal je sve u redu. pogotovo jer zaradjujes premalo-politicki si nebitan pa samim time bi i mogao nahebat.... da pokazu ostalima da nesto rade
Ako vas ikada zovu da dokumentirate.......samo isprintate sve moguće transakcije za svaku sumnjivu godinu, to sve iskopirate u 3 primjerka, potrpate u 10 registratora (velikih!!!) i lijepo im donesete. Obavezno vezati sve špagom. Iskipate im to u kancelariji i čekate da vas zovu za jedno 3-4 mjeseca da dođete po dokumentaciju jer su, puf puf pant uhhh, sve kakti detaljno pregledali. Špagice će biti netaknute. Case closed!
-
pa tablica govori upravo ono sto i pise da govori,
ipak mladi u hrvatskoj dodju lakse do nekretnine nego mladi u francuskoj ili mladi u srbiji jer mladi u francuskoj ne kupuju prvu nekretninu u srbiji nego u francuskoj.
tako cemo i mi pokupovat jeftine nekretnine po srbiji kao sto ce nijemci pokupovat jeftine nekretnine po hrvatskoj nijemac ce ljetovat na jadranu a hrvat u sumadiji
Xxbeš Kornate, Ada Ziganlija nam je budućnost.
-
++ADPL , ++ERNT
jučer +, danas - InVidia 15% kapnulo.
-
Uzalud vam trud svirači. Znam jednog čiji su nalozi na kupnji i nisu lažni.