hughJune 13, 2022 at 10:44 AM
Znači kolega hugh vi smatrate da dionica koje dnevno zaradi 60 lipa po dionici i koja se trži po smiješnim valuacijama, čak i za ZSE, bi trebala i dalje padati??? Na temelju čega imate to mišljenje???
nemam pojma kud će cijena al vidim da ide dole......zarada je trenuto dobra, možda i odlična (ako su svi brodovi vozili u q2, jel nemam pojma kakav im je raspored dokovanja) što ne znaći da će tako ostati dovijeka ........i prije nego su ovako zarađivali cijena je još prošle godine došla do 570 što znaći da je tržište gledalo naprijed a tako će bit i sada a kako taj pogled naprijed izgleda nemam pojma pa zato pogledam market i vidim šta on misli o tome.......a market trenutno baš i ne puca od optimizma......
60 lipa dnevno po dionici je 10 lipa po dionici više nego da svaka dionica skupi jednu plastičnu bocu dnevno ........respektabili skupljači su to.....ali može i bolje, dosta bolje........
uglavnom dionica pada kako sam i očekivao i meni je bitno da sam dobro procijenio "na kraju dana" i nisam se gurao na kupnju ni danas,ni prošli tjedan, ni tjedan prije a ni tjedan prije tjedna prije.......
Evo danas Kraljica 32 transakcije. Sad tko će ga znat jesu li mudriji ovi s lijeva ili s desna. A vas kolega nigdje?