1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Laudator

Posts by Laudator

• Birtija

• Laudator
    • June 27, 2022 at 1:40 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Laudator

U turističkom kraju sam. Ne primjećujem ni najmanju zabrinutost turista iz "ljubičastih" zemalja kada se gužvaju po lokalnim rivama bez maski i distanci.

Ja pričam o političkim odlukama, koje mogu ugroziti sezonu. Naime lijek protiv uvoza nafte iz Rusije je "zatvaranje", stoga bi im Covid dobro došao, kao povod. Ne znam jel se ovde može o ovome, jer mi se ne ide opet 7 dana u ban.

Pa ovo je Birtija i svi smo malo pod gasom tako da je to olakotna okolnost. Osim ako nam admin nije Ceci lično.

• Birtija

• Laudator
    • June 27, 2022 at 1:08 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Laudator

Dobrovoljna eutanazija. :thumbup:

Nemojte me sa tim ravnozemljaškim stvarima. Znam stotinjak ljudi koji su se 3 puta cijepili, nikome ništa! Također znao sam desetak ljudi koji se nisu cijepili i sada su balgopokojni!

Također i ja znam mnoge, samo obratno iskustvo. :( Među ostalim i osobno, kao i svih ukućana. Svi smo cijepljeni, osim protiv wuhanske kijavice. Supruga je zdravstveni djelatnik, ja nisam ali smo donijeli iste zaključke,. Za sada funkcioniraju. U turističkom kraju sam. Ne primjećujem ni najmanju zabrinutost turista iz "ljubičastih" zemalja kada se gužvaju po lokalnim rivama bez maski i distanci.

• Birtija

• Laudator
    • June 27, 2022 at 12:42 PM
    Quote from Marin83
    RE: Komentari trgovanja na burzi - LIVE

[…]

Covid ćemo već izhendlat, prošla godina je pokazala da nam čak i pomaže, tako da nam to nije problem za turiste.

Al mene porast slučajeva, i to usred ljeta, poprilično brine. Iz nekih osobnih razloga. Što će tek bit na zimu?
    sonda
    June 27, 2022 at 12:18 PM

Ja se na jesen cijepim, ako bude prilagođeno cijepivo za nove sojeve, a i svoje starije utrpam u auto i dovedem ih cijepit.

A drama po medijima, može naštetit sentimentu na turist. dionicama, ne kažem ja da će oštetit prihode turista. Iako me ne bi začudilo da opet neka zatvaranja krenu po Europi, čisto da smanje potrošnju nafte.

Dobrovoljna eutanazija. :thumbup:

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Laudator
    • June 21, 2022 at 8:11 AM

Ako ćemo gledat prosječni dividendni prinos na ZSE ovo danas u 9:30 mora odmah na 570. X/

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Laudator
    • June 20, 2022 at 5:32 PM

I dobro šta sad? Oćel razočarani ovom crkavicom prosut suze po bidu ili ipak idemo prema 570. Meni sve dobro kako god bilo.

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • June 20, 2022 at 11:26 AM
    Quote from tento
    Quote from KultLicnosti

+ATPL

jer nemogu nego da je volim

+Isto tako, jednostavno je moraš voliti :)

meni je izvukla sve peneze i sad me više ne voli ;(

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • June 18, 2022 at 12:10 AM
    Quote from SOUR
    Quote from Laudator

++ ATPL

+ VIRO

A koji Viro. Onih 211 kom u jutro? Ja čekam cijeli dan, nikako da mi netko proda.

Pa upravo taj. Ja sam stao u red odavno.

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • June 17, 2022 at 1:50 PM
    Quote from Marielena

Zasto nitko nije objavio da je danas prodao Atpl? Gdje su prodavaci?

Nitko ne želi priznat da je tetkica.

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • June 17, 2022 at 1:18 PM

++ ATPL

+ VIRO

• Nekretnine opcenito u HR

• Laudator
    • June 16, 2022 at 12:45 PM

Pa to i je najstrašnije da kupuju svi. Znam neke sa klimavim poslovima koji su si ponosno uzeli stanove na 20-30 g. kredite. Bit će plača i krivljenja države, politike, Rusa, Kineza ..... samo ne vlastite lude glave.

• Laudator
    • June 15, 2022 at 2:33 PM
    Quote from lebowski

Tko god je dioničar ATPL, a iz nekog razloga strahuje/zabrinut je ili slično što se tiče obavijesti o otkazivanju sjednice Upravnog odbora, neka nazove odjel za investitore i dobit će odgovor koji će mu, siguran sam, olakšati zabrinutost i odagnati strahove.

Do tad, podebljat ću najvažniji dio te obavijesti:

Poštovani,
    obavještavamo Vas da je za danas, 10. lipnja 2022. godine, zakazana sjednica Upravnog odbora Društva
    otkazana uslijed objektivnih okolnosti na koje Društvo ni na koji način ne može utjecati.
    O novom datumu održavanja sjednice Upravnog odbora Društvo će poslati obavijest.

Dakle, sve špekulacije o tome da Uprava kasni s nekim papirima, da štopa izvješće jer bi htjela nadokupiti/prodati... Ništa od toga.

Display More

Pa šta onda bi? Ostali blokirani u liftu jer im iskopčali struju.

• Laudator
    • June 15, 2022 at 2:03 PM
    Quote from enes.razman

dali postoji zakonski rok do kada trgovacka drustva koja kotiraju na zse moraju objaviti revidirana konsolidirana izvjesca

30.6.

• Laudator
    • June 15, 2022 at 1:13 PM

Čemu objave kalendara događanja?

Jel to neka obveza ili si samo utvaramo da smo ozbiljna firma?

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • June 15, 2022 at 1:10 PM

Još ATPL kad se drugi brodari čvrsto drže.

• Nekretnine opcenito u HR

• Laudator
    • June 15, 2022 at 12:28 PM

Ne kužim uopće koji mazohisti sada kupuju nekretnine pogotovo ne-novogradnje.

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • June 15, 2022 at 8:34 AM

+ATPL ||

jučer u fotofinišu baš mi na silu uguralo, sad moram opet nadokupljivat da zaokružim brojku X(

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • June 13, 2022 at 5:25 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Laudator

Znači samo se plaćaju provizije?

Da, kao da je to malo haha

Pa u Agramu nema te opcije za skoro iste novce.

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • June 13, 2022 at 5:03 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Laudator

Kolega koliko sam ukapirao vi imate račun kod Erste brokera. Jel se nešto posebno naplaćuije ovaj periodični obračun dobiti ili je to u sklopu nekog paketa - tekući+kartice+žiro+broker???

To imaš u sklopu aplikacije, besplatno je.

Znači samo se plaćaju provizije?

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • June 13, 2022 at 4:50 PM
    Quote from Marin83

Trgovalo se nešto danas(trebao sam ovo odradit u petak), nekih 180k kuna prometa:

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Ajde dobar je i ovaj mjesec, moglo je biti puno gore, opet se zaradila plaća za 13 dana lipnja(na ovaj iznos nadodati nekih 2k kuna dividende):

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

EDIT: Sutra fokus na kupnju ADRS2 i ADRS, target cca 400kn/435kn...grizem se što nisam prodao prošli tjedan četvrtinu ATPL, kako sam planirao.

Display More

Kolega koliko sam ukapirao vi imate račun kod Erste brokera. Jel se nešto posebno naplaćuije ovaj periodični obračun dobiti ili je to u sklopu nekog paketa - tekući+kartice+žiro+broker???

• Brokeri i brokerske naknade

• Laudator
    • June 13, 2022 at 2:10 PM
    Quote from plavi05

Zanima me gdje su brokerske naknade najniže, velike su razlike npr. OTP 0.50 ili 80 kn minimalno, ERSTE 0,40 ili 20 kn minimalno, HITA 0.35 ili 20 kn minimalno?

Agram 0,3-0,4%, min 19 kn

1. Privacy Policy
  2. Kontakt