Neće da vam prođu sve podvale i laži.
Nikom nije prošlo pa neće ni njima
Ili...?
Radari rade savršeno.
Nikom nije prošlo pa neće ni njima
Ili...?
Radari rade savršeno.
Ne bi ova tri dripca to tako ležerno radila da ih netko daleko iznad (i iz politike i firme) nije tapšao po ramenu. Samo jbg omaklo se kod istražnih organa. Eto šta se dogodi kad forsiraš "s faxa na posao". Pa ti neki pripravnik zamiješa fascikle a sve je lijepo bilo dogovoreno da se ova plava najdeblja ne dira.
Samo rokaj Andreja!
Još malo će se gledat i salinitet mora po kojem plovi koji brod i na osnovu toga radit panika / euforija.
Treba stalno bit neka priča u điru i na osnovu toga se trguje, fućkaš dobit.
Sve će to nama na Skupštini u tančine pojasnit tako da nemamo o čemu brinut.
A i dividendni prinos nam svaki dan raste. Još par puta da ponovimo ovu vijest u medijima i Uprava će s pravom moći reći "pa šta hoćete, imati najveći prinos na ZSE".
Samo da ne počne rasti, onda će uprava biti u nevolji i morati će prihvatiti Vergilijev prijedlog.
Bez brige, vodi se računa o tome.
Sve će to nama na Skupštini u tančine pojasnit tako da nemamo o čemu brinut.
A i dividendni prinos nam svaki dan raste. Još par puta da ponovimo ovu vijest u medijima i Uprava će s pravom moći reći "pa šta hoćete, imati najveći prinos na ZSE".
Uh lose. Cini mi se da je stradao aft peak, lifeboat i lifeboat launcher.... Minimalno 2 mjeseca out of action ako ne i vise....
Cijeli brod se napravi u godinu dana, a tebi treba 2 mjeseca za popravit malo vece ostecenje zada, moze potrajat dva mjeseca zbog logistickih problema ali ne zbog samog popravka, pa nije to auto to su sve komadi lima koji se izrezu i zavaruju sekcijski
To su možda u Lencu ovaj finclek za vrijeme Yuge popravljali 2 mjeseca. Da tako rade i danas, kupovali bi ga za kunu.
Display More+42.377 dionica ZA
Upravo bio u ATPL, gospodične su izrazito ljubazne i profesionalne, sve riješili ekspresno. Svaka čast
Za one koji su slali preporučeno poštom direktno u Dubrovnik, sve ovjerene punomoći koje stignu do kraja tjedna, pregledati će se i pridodati konačnom broju. Rok ističe danas u 15 sati, ako se netko dvoumi još ima vremena...
Obzirom da je organizacija trajala 10-tak dana, prezadovoljan sam podrškom
Kapa do poda svima koji su si dali truda i poslali punomoć.
Ja ću se potruditi da prođemo na GS
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Svaka čast kolega na angažmanu.
3% nije ni loše iako sam se nadao barem 5%.
No s obzirom da vjv 50% dioničara nema pojma nit prati da se dešava neka skupština, nekakve dividende, vamtetamte moramo biti zadovoljni.
https://www.poslovni.hr/hrvatska/zasto…oskupio-4350584
ođe bi uvaženi stručnjak vjetojatno preporučio promjenu vjere
Zašto su sve role iste. jesu li ove namjenjene za one sa ooooogromnim ili malim guzičicaaaama, za mehko ili trdo njesra? Stručnjaci javite se!!!
Zahtijevamo uvažavanje različitosti. ODMAH!!!
Svi samo citiraju izvor od atpl nigdje neovisne vijesti sa necim konkretnim o sudaru
Još par ponavljanja iste vijesti i nagurat će me na 2.000 kom.
Display MoreJe, ljeto je bilo loše za kišu. Ali onda sad jesen i zimu, mogu spustiti cijenu struje kad krenu jesenje kiše
Koliko od tih 50% otpada na KRŠKO, poprilično. A elektrane na plin neka smanje na minimum, sad kad je otišlo toliko gore.
Ovo love u mutnom nauštrb poskupljena plina kao da svu struju uvoze koju su napravili sa plinom negdje
Pa ne pada kisa direkt na turbinu, treba se ta akumulacija akumulirat
OK, Udio iz Krškog smanji uvoz na nekih 30% prema trenutnim tržišnim cijana koje i dalje rastu
Sad ti i dalje ostaje uvoz 30% EE po tržišnim cijenama, 20% proizvodnje u TE gdje je cijena energenta skočila nemalih 10-15x, te opet cijena pokrivanja gubitaka prijenosa EE koji se također pokriva nabavkom na spot tržištu....
Da i? Koliko dana nakon jakih pljuskova treba akumulaciji da se napuni, max mjesec. Još uvijek nismo stigli u zimu.
Pa u Rijeci su prošli tjedan spominjali redukcije i pumpanje vode iz rezervinih rezervi izvora. Par dana sipa kišica i više nitko ništa ne spominje.
Koliko je poskupila sirovina za hidroelektrane?
Nešto se šuška da samo Norveška u YUropi dobiva više struje iz hidrocentrala od Hrvatske.
Nisam upoznat sa cijenom "sirovine za hidroelektrane" samo znam da je hidrološki ova godina dosta loša
Ništa posebno što 10-tak kišnih jesenskih dana ne može pokrit.
Bilo bi zanimljivo da vlada i HEP gospodarstvenicima predoči formule i brojke proizvodnje/potrošnje kako su došli do toga za cijena struje ode par puta gore, da vidimo koliko su poskupile sirovine za krško, hidroelektrane i termoelektrane.
Ako HEP uvozi oko 50% električne energije, a cijena struje na tržištu je otišla sa 55e (22.8.19.) na 550e (22.8.22.) kakve veze ima cijena sirovina u Krškom?
Evo ti za TE recimo; 22.08.2019. 1MW plina je bio 10e, a 22.08.2022. 275e
Koliko je poskupila sirovina za hidroelektrane?
Nešto se šuška da samo Norveška u YUropi dobiva više struje iz hidrocentrala od Hrvatske.
izgleda da ga je udari neki od JDPL. Kako god bilo, ubacilo u košaricu malo Atpl po 416 i JDPL po 60.
Nadam se da je rupa za sada sanirana.
Po meni vrijedi ali samo za 1533.
a ako je vise nego sam dao punomoc
Onda je ok ali za ono koliko piše na punomoći. Ostatak ste mogli dati nekom drugome.
Dijana široka ramena,
kad su mu.a malena!
Cerp i OTP nemaju kako drugačije glasat nego za dividendu.
Cerp je nezainteresiran. Hoće li glasati, hoće li se pojaviti, zna li gdje je Dubrovnik, što je to brod, čemu to služi, prevoze li se tu neki putnici, kontejner, nafta... Prekomplicirano.
Treba ih onda priupitat oko stava. Tek toliko da moraju preskočit jednu čik pauzu.
Cerp i OTP nemaju kako drugačije glasat nego za dividendu.
Bilo bi lijepo skupiti 5%. Više od 7,72% bi bilo TOP.
To bi već bio lakmus za ove nevoljnike koji oćunećusaću, daleko mi je, nestignem, ma drugi će poslat...da se pokrenu.
Ako sad ne uspijemo mislim da nije prošla baba sa kolačima i da se treba nastavit grupirat.