Ovdje se ljudi ismijavaju ako donose kupi/prodaj odluke prema pisanju na Forumu a u Kraljici nam se cijela poslovna politika prema tome kroji.
Posts by Laudator
-
-
Čak ni oni ne mogu tolko muljat a da se sami ne smuljaju.
-
Baš to bode u oči kolika je ovdje kuhinja.
-
BDI preskočio 2.000. Ufff ufff bit će znojnih prstića ovdje uskoro.
A bit će i posla za Hanfu, barem da nam potvrde da je sve ok. Neka samo za mjesec dva iseciraju dionike kako su to odradili na Tehnici. Ako ne budu svojevoljno ima tko će ih podsjetiti.
-
Što se mene tiće mene tek na 75€ mogu probuditi iz zimskog sna. Mojih 1.800 komada neće jeftino dobiti. Nadam se da i ostali misle jednako.
Šta mislite, ako im je dobra bila cijena u dokapu po 53,5, zašto sada ne pokupe ovih 11k serviranih na tanjuru?
-
Neka Tankerica kupi što više papirića po diskontnoj cijeni. Ostat će im više para da meni mogu platit 100€ da me se riješe.
A zašto im ti smetaš?
Dođem na Skupštinu pa pitam pi.ccc.rije.
-
Neka Tankerica kupi što više papirića po diskontnoj cijeni. Ostat će im više para da meni mogu platit 100€ da me se riješe.
-
Daaaaaaa strašnooooo! Trebali su pustiti sve "upraviteljima" da raskrčme kroz bonuse i nagrade.😢
-
Teško ćemo ovako do 50%.
-
Uuups! Malo smo se zaigrali.
Gordijski čvor na Krku. Inspektori zapečatili 32 kućice i 65 parcela u kampu Ježevac dok su još turisti bili tamo - Novi listKRK – Doista nesvakidašnji prizor dočekao je prve posezonske goste u jednom od najboljih kvarnerskih i hrvatskih kampova – kampu Ježevac u gradu Krku.…www.novilist.hr -
Slabo se prijavljuje trgovina a svaki dan se ipak nešto izvrti. Nije vrag da samo neforumaši pazare trenutno.
A i čudno mi da ovakav predator kao Tankerica ne pokupi ovi 10k komada do 53,6. Ili im glupo kupovat vlastite papire?
Ima li neka dobra duša da prati Knjigu pa da nam otvori oči tko se trenutno lopta?
-
Možda se sutra načme ovaj kolačić na 53,6?
-
Tko bi nadao ovakvom mućkurišu nakon one umiljatosti sa zadnje Skupštine.
A ekipica već sve dogovorila ispod stola.
Bit će poznatih lica sretnih vlasnika penthousa na Batali. Sretno im bilo.
-
Lijepo se ruši prosjek. Optima mi pred očima.
-
Strani brodari i danas rastu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Prate Kraljicu.
-
Da ne bi nekome palo napamet da kupuje na burzi jeftnije nego u dokap...
to bi trebao netko od upravnika pokupiti do početne za dokap, jer ovako ispada da uopće nema interesa za dionicu, da je nekada ovo najavljeno, već bi bili na 59,90
Da evo baš su nabrijani pogotovo neki koji niti jednu dionu nisu stekli osim ako si je nisu sami poklonili.
-
Znači na donjoj cijeni za dokap ćemo držat strašilo.
-
To ste vi kolega izašli sa 140 kom?
Nisam. Nikad na crvene dane ne prodajem po bidu.
Vratili ste mi vjeru u vas.
-
Nema od ove ATPL ništa ove godine, odustajem...
To ste vi kolega izašli sa 140 kom?
-
Logično je da će rušiti cijenu a sve kako bi ubili želju da sudjelujemo u dokapu.
Ali neki baš imaju želju i neće zbog rušenja cijene na burzi odustati!
Mene bi pokolebali na 75, načeli na 85 a skroz slomili na 100. Do tad nek se loptaju međusobno.