Display Moreovo je najpribližnije što će se dogoditi, već godinama imamo istu situaciju na Janaf samo što se radi o 60% isplate,
no dobro, ali kada pogledamo kako neki uzimaju, ovo s dividndam na vlastiti uloženi novac ispadaju mrvice, na žalost mnogi se u ovome sistemu bogate po zakonu, jer PSN i S su najdobitonosnije kombinacije u nekim situacijama
https://www.poslovni.hr/hrvatska/oms-u…ra-duga-4415476
Plenki nastavlja u poznatom stilu kao robin lud, daje bezobraznima, a poštenima mrvice
Ovo je fascinantno šta porezna i država dozvoljavaju???? zajebavaju se sa malim poduzetnicima koji možda imaju neke sitne nepravilnosti, a sa druge strane toliko miliona im prođe van naplate.
Kriminal od strane porezne i države, to je moguće jedino da još netko ima prste u medu, pa ih liže, a svi se pravi mutavi
Općenito za te veće iznose da se ne napravi zakon da nema zastare, nego da se detaljno češlja i nazdire osnivače i odgovorne osobe godinama dok su živi da se vidi kako žive, a ka "nemaju ništa"
Ono nemaš ništa, a godišnje mjesec dana na jedrilici, pa mjesec na skijanju, nemaš auto, mobitel sve ti od prijatelja, neke zaklade, XY firme ...
Je sam nedavno bio dužan 400-tinjak € PDV-a - dug star cca 2 mjeseca, članarina turističkoj u maloj pretplati. Dobio sam opomenu pred ovrhu sa rokom plaćanja 8 dana. Nikako mi nije jasno kako ekipa uspije nabrijat par milona ojra duga uz takvu revnost Porezne.