Ja cekam na 50 pa na svakih 5 nize, sto uleti uleti
Posts by Backdraft
-
-
Hocemo sad kad nema Pivaca kao zvijezda vodilja pratiti svaku kupovinu Dujmovića?
Tu je izgleda bitno samo tko kupuje dok kupuje, jer kad pocne prodavati onda vise nije bitan
-
Cijena je previse pala samo onome tko zeli prodati. Svi tu pricaju da ce drzati do 100, neki da nece nikada ni prodati, a 5 dana se raspravlja zasto je sa 60 palo na 50....
Zatvorite gledalicu i opustite se
-
Može li mi tko objasniti tko je MM i koje on ima veze sa SPAN-om. Mislim da nisam baš dobro popratio priču.
Miloš Milutinović.
Stariji znaju... ali ti si početnik pa proguglaj
Nemojte zezati kolegu, MM je Marko Marulic i zato su mu svi nalozi od 500 kao sto je bila i novcanica.
-
Slabo pratim forum i jos slabije trgujem, ali vidim svi se punimo ALBom , to ne moze biti dobro 🤣
-
Di ste Pivcici, hoce i sada biti objave svaki dan koliko su prodali 🤣
Necu vas ni zezati jer mi sve dode zao kad procitam koliko ste ih uzdizali
-
nema mjesta za paniku, ovdje je i tako nevazno Bakicevo misljenje, nekog tamo investicijskog fonda ili brojke u izvjescu... Tu je samo bitno da li pivci kupuju 😁
-
+ vlen
+ span
Cekam jos hpb
Upao i hpb po 185
Jos se ceka koei u mrezi i ja gotov s ribolovom na par mjeseci
-
Ove finte sa 500 komada na kupnji i prodaji sa razlikom od 1 EUR, idu mi malo na živce!
po oznaci profesionalac na forumu, pretpostavljam da ovdje niste od jucer...
Vi stvarno do sada niste culi za market maker?
-
+ vlen
+ span
Cekam jos hpb
-
kaj se tiče kratkoročnog/srednjoročnog kretanja cijene, sad se sve svodi na to isplati li se kladiti protiv braće...ja ne bih
Ako su braca takvi mestri, zasto nisu kupovali nakon izvjesca? Pa cak dam i ja naucio da se span proda prije i vrati nakon objave
-
Da microsoft ili amazon nesto valjaju valjda bi ih pivci kupovali...
-
Vani su burze sad na prekretnici prema dolje, tako da može biti svega.
Koje to tocno su na prekretnici? Vec se mjesecima zaziva ta prekretnica, a burze rastu...
-
Zaboravili se i najcesce blokiranje racuna
-
Da li je na skupstini bilo nesto za prigristi, neki kulen brace Pivac?
-
AI je fenomenalna stvar i grozna stvar, kao i dinamit. A u kojem ce se smjeru razvijati to nitko od nas ne moze znati, mozemo samo nagadati, a neki ce pogoditi ( kao i na lotu).
AI je za span dobar koliko i los, mozda ce trebati ljudi da ga integriraju u sustave, a mozda dode i vrijeme da ce AI to napraviti sam i da za SPAN nece ni biti potrebe. kako se kaze zivi bili pa vidjeli.
-
Ja sam od kineza imao i shortao NIO, LI i RIVN
Nio je u padu dosta dugo i bas im ne ide, RIVN je u kompi sa Amazonom pa ga to drzi, a LI mi se cini da dosto dobro radi
-
Ovi svaki dan objave milijunske ugovore, a svaki drugi blokadu 🤣
-
4 brodara, 2 za energente, chargepoint, medical propertis trust i paypal
-
Ovo je danas zrelo za jednu debelu crvenu svijecu
Ovo sam dobro pogodio samo krivi ticker, crvena svijeca je na mom portfelju nafta curi na sve strane jos da se oce zapalit pa da na kraju ostane samo fitilj, a crveno nek izgori bilo bi dobro
Bome i kod mene potop drugi dan za redom