- opte ( dio s kojim trejdam)
vani pada, vikend dolazi, pon uglavnom crven zbog nakupljenih losih vjesti
cekam na bidu opte
- opte ( dio s kojim trejdam)
vani pada, vikend dolazi, pon uglavnom crven zbog nakupljenih losih vjesti
cekam na bidu opte
izgleda da je optima danas ulozila dosta u infrastrukturu jer joj je vrijednost skocila 10%, a svi smo nedavno naucili da firma vrijedi kolika je trenutna cijena na burzi.
cemu placati razne procijene i raditi dubinske analize kad ljudi na burzi znaju tocnu vrijednost firme... znaci uzmes zadnju cijenu firme na burzi i po toj kupis firmu. da su tu mudrost znali raznorazni menaderi ustedili bi i vrijeme i novac svojim firmama kod svakog preuzimanja.
A sto recimo sprijecava HT da proda svoj dio u Optimi VIP-u po kunu po dionici iako je UG ponudio 10 kn po dionici? AZTN nema veze s tim kako ce se natjecaj odigrati, njihovo je samo da se Optima makne od HTa zbog koncentracije - HT bira kupca koji odgovara AZTN-ovim uvjetima, lova je sekundarna u time, nista ih ne obvezuje da biraju najboljeg ponudjaca...
pa nek daju htu kunu, ali i zaba mora pristati. nama onda ide po prosjeku
tko je dugo u u opte i tko vjeruje u cijelu pricu tako mu je svejedno da li je to za mjesec, dva ili sest. meni je korona i produljenje doslo kao naruceno jer sam nadokupio jos 30% na koje nisam racunao. druga je stvar sto bi volio dobiti lovu cim cim prije da uletim u druge, ali kako ide s burzom mozda i bolje da me sacuvaju od spaljivanja dobitka : )
poslao mail. nego da li sada ovaj skok znaci da je stigla ponuda?
Reci cu samo da sam pogrijesio kad nisam kliknuo na prodaju na razinama 8kn,ali u tome trenutku sam smatrao da dionica vrijedi glatko 11-12kn,sad bi prodao i za 7kn jer me stvarno ovo sve pocelo umarati.
pa sad zalimo sto nismo dali po 7,8 jer sad bi duplo usli
- opte 4,64 ( zaboravio prodajni nalog od jucer)
vratio se unutra na prosjek 4,03
+ opte na idealnih 4,40
- opte na preranih 4,96
par bureka da se nade za karantenu
Izgleda se masa ljudi sad vraća u keš preko vikenda pa burza sad lagano pada, baš da vidimo kako će zatvoriti...
kao sto je bio neopravdan pad, tako je i ovaj rast. vijesti su losije nego ovih dana, zatvaraju se granice, skole, otkazuju utakmice... a sve raste.
ovih dana je bila panika da ce sve propasti, danas je da ce nam pobjeci prije ukrcaja. danas odradio 2 trejda i nazad u cash
Mene je isto zvao ht da bi me htjeli prebaciti na blizu centralu da bi imao cisci zvuk na telefonu i brzi internet. Zbog toga bi me samo prebacili na iskon, ali kaze to je isto jer su svi ista grupacija. Naravno uz smijeh sam ih odbio.