1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Backdraft

Posts by Backdraft

• Što smo danas tržili

• Backdraft
    • March 27, 2020 at 2:15 PM

- opte ( dio s kojim trejdam)

vani pada, vikend dolazi, pon uglavnom crven zbog nakupljenih losih vjesti

cekam na bidu opte

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Backdraft
    • March 25, 2020 at 10:53 AM

izgleda da je optima danas ulozila dosta u infrastrukturu jer joj je vrijednost skocila 10%, a svi smo nedavno naucili da firma vrijedi kolika je trenutna cijena na burzi.

• Backdraft
    • March 24, 2020 at 7:45 PM

cemu placati razne procijene i raditi dubinske analize kad ljudi na burzi znaju tocnu vrijednost firme... znaci uzmes zadnju cijenu firme na burzi i po toj kupis firmu. da su tu mudrost znali raznorazni menaderi ustedili bi i vrijeme i novac svojim firmama kod svakog preuzimanja.

• Backdraft
    • March 20, 2020 at 7:37 PM
    Quote from rambo_5

A sto recimo sprijecava HT da proda svoj dio u Optimi VIP-u po kunu po dionici iako je UG ponudio 10 kn po dionici? AZTN nema veze s tim kako ce se natjecaj odigrati, njihovo je samo da se Optima makne od HTa zbog koncentracije - HT bira kupca koji odgovara AZTN-ovim uvjetima, lova je sekundarna u time, nista ih ne obvezuje da biraju najboljeg ponudjaca...

pa nek daju htu kunu, ali i zaba mora pristati. nama onda ide po prosjeku

• Backdraft
    • March 20, 2020 at 1:35 PM

tko je dugo u u opte i tko vjeruje u cijelu pricu tako mu je svejedno da li je to za mjesec, dva ili sest. meni je korona i produljenje doslo kao naruceno jer sam nadokupio jos 30% na koje nisam racunao. druga je stvar sto bi volio dobiti lovu cim cim prije da uletim u druge, ali kako ide s burzom mozda i bolje da me sacuvaju od spaljivanja dobitka : )

• Backdraft
    • March 19, 2020 at 1:24 PM

poslao mail. nego da li sada ovaj skok znaci da je stigla ponuda?

Quote from ico8888

Reci cu samo da sam pogrijesio kad nisam kliknuo na prodaju na razinama 8kn,ali u tome trenutku sam smatrao da dionica vrijedi glatko 11-12kn,sad bi prodao i za 7kn jer me stvarno ovo sve pocelo umarati.

pa sad zalimo sto nismo dali po 7,8 jer sad bi duplo usli

• Što smo danas tržili

• Backdraft
    • March 19, 2020 at 11:30 AM

- opte 4,64 ( zaboravio prodajni nalog od jucer)

vratio se unutra na prosjek 4,03

• Što smo danas tržili

• Backdraft
    • March 13, 2020 at 3:13 PM

+ opte na idealnih 4,40

- opte na preranih 4,96

par bureka da se nade za karantenu

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Backdraft
    • March 13, 2020 at 3:00 PM
    Quote from Roki

Izgleda se masa ljudi sad vraća u keš preko vikenda pa burza sad lagano pada, baš da vidimo kako će zatvoriti...

kao sto je bio neopravdan pad, tako je i ovaj rast. vijesti su losije nego ovih dana, zatvaraju se granice, skole, otkazuju utakmice... a sve raste.

ovih dana je bila panika da ce sve propasti, danas je da ce nam pobjeci prije ukrcaja. danas odradio 2 trejda i nazad u cash

• Backdraft
    • March 11, 2020 at 8:18 PM

Mene je isto zvao ht da bi me htjeli prebaciti na blizu centralu da bi imao cisci zvuk na telefonu i brzi internet. Zbog toga bi me samo prebacili na iskon, ali kaze to je isto jer su svi ista grupacija. Naravno uz smijeh sam ih odbio.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt