budimo iskreni mi nismo ulagaci mi smo kockari, nama su stecajuse najvece nade jer su kofovi najveci. jedino je pitanje koliko koje kolo pogodimo
Posts by Backdraft
-
-
Kad ste svi kupovali opte da i ja prijavim prodaju 5000 na 5,10.
-
Imam pouzdanu informaciju da bi dionica do kraja godine vrijedila oko 20 kuna.Toliko o pesimistima o ovoj dionici.Na žalost danas nisam uspio dokupiti ali sutra sigurno petoznamenkasti broj
koja to dionica? gore se pise o IGH a vi pisete o 20 kn? nepovezano jako....
Vjerojatno je post prebacen s neke teme
-
bas me zanima kakva info ce izaci, ali ocito da ju netko vec ima
-
Djuro prosli tjedan i danas su neusporedive firme, danas je to jedna moderna firma, financijski stabilna u koju smo spremni uloziti milijune.
-
ADRS2 i dalje izgleda dobro. Cijena je došla do gornje granice trokuta. Sada nam sutra treba probijanje 370 kn i po mogućnosti veći volumen.
RSI je danas probio liniju trenda, MACD je danas dao buy signal, Stochastic probija liniju trenda i izlazi iz oversold, MFI je u dugom uptrendu.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ADRS2 is on the move.
Cijena je uvjerljivo osvojila zonu 370 kn i sada (za početak) stidljivo ide naprijed. Vjerujem da ćemo uskoro vidjeti veće dnevne poraste na povećanim volumenima. Cijena je iznad 50 EMA i svi indikatori su bullish.
Upozorio sam na priliku za kupnju po 363. Do danas smo došli gotovo do pola puta tadašnjeg targeta. Sada bih se usudio čak i malo podići target do cca 400-405 kn, što je +7%.
Znam da ovaj potencijal rasta nije ni blizu usporediv sa potencijalom koji smo vidjeli na DLKV, INGR ili IGH (i sličnima). Ja osobno ne volim trejdati sa velikim novcima na tim dionicama jer su velike fluktuacije u likvidnosti i često je slaba podrška bida pa tako onda možeš lagano zaglaviti ako iz nekog razloga moraš brzo sa velikom količinom izaći iz pozicije. Zato koliko god sladak bio taj postotni rast, zarada u apsolutnim iznosima nije ne znam kakva. ADRS je opet sa druge strane primjer dionice u kojoj puno komotnije ulazim sa većom pozicijom.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Po tome ce adris 2 doci na razine adrisa
-
Ja sam na 5,10 sa djelom, nikakvo stopanje nego sam unutra 3-4 godi i trenutno smatram da mi je bolje osloboditi dio kapitala za druge prilike nego ovdje cekati rasplet. A i mozda bude prilika za uci nize.
-
Zato kazem jos jednom da je bolje ovdje nista ne pisati, jer se uvijek jave oni koji zaradjuju "na veliko", a nikad ne gube (odnosno, bar to ne prijavljuju).
Meni je svaka zarada dobra.....a svaki gubitak istovremeno nastojim izbjeci na sve moguce načine.
Kome to nije dovoljno dobro, neka trguje kako mu najbolje odgovara i amen.
pa normalno da svatko trguje kako mu odgovara. ne znam gdje ste vidjeli da ja zaradujem na veliko ili gubim jer takve stvari skoro nikad ni ne pisem.
ako vas smeta komentar da ste mogli zaraditi vise (sto je cinjenica) da niste vani cim cim prije, onda stvarno bolje nemojte ni vi postati.
-
+25kom KOKA (300kn)
-25kom KOKA (310kn)
.....ludjak, sto drugo......(mislim na sebe).......
zbog staha od gubitka puno vise propustite nego sto zaradite. udete na 250 izadete na 268, udete na 300 izadete nakon 7 min na 310...
-
probao ulovit rivp na 25,20 ali 2 dana nitko da proda i sad odeee. morat cu probati nesto drugo
Uuuu, što ti je daleko pobjeglo...odeee kažeš. Iduće godine u ovo vrijeme RIVP sigurno preko 30 kn.
ovo je bio komentar na mittkovu TA za short trgovanje i skocila je na 26,20 kad sam napisao tako da mi se nije isplatilo
-
probao ulovit rivp na 25,20 ali 2 dana nitko da proda i sad odeee. morat cu probati nesto drugo
-
steta za Nea. znao je biti iritantan, ali ne mozes reci da nije imao znanja
-
Danas je jedna od pobjednica Magma. Preko 11%
i djuro je dobar
-
i jos jedno pitanje da li sada zaba mora ici u paketu? htu je nalozeno da mora prodati, ali to ne ukljucuje zabu. oni su imali dogovor da kada ht prodaje da proda i zabin dio, ali da li to vrijedi i za inv. banku?
-
“U slučaju da u roku od šest mjeseci od utvrđenog početka prodaje dionica ne bude interesa za preuzimanje Optime odnosno ako podnesene ponude za kupnju dionica Optime ne budu objektivno prihvatljive, HT se obvezuje angažirati investicijsku banku s mandatom za vođenje prodaje Optime.“
U rješenju piše ovo sto ja navodim i uvjerite se i sami da je to točno na stranici 2. rješenja. http://www.aztn.hr/ea/wp-content/…32013-02007.pdf
Dakle, u svim originalnim dokumentima je uvjerltovana objektivna prihvatljivost ponude kao faktor koji je odlučujuć za uspješnu kupoprodaju. Priopćenje na stranicama AZTN od 4, kolovoza je šturi tekst koji je ustvari obavijest i očito je napisan na brzinu i takav ne pregledan pušten u javnost radi konstantnih pritisaka da se nešto brzo objavi.
U načelu je slična stvar ima li ili nema ponuda ili su one objektivno neprihvatljive jer obje situacije produžuju proces i zahtjevaju angažiranje investicijske banke. Kako ja to vidim, interesa je bilo, al je očito da se kupci i prodavatelji nisu mogli dogovoriti oko cijene i drugih uvjeta. Neki vjerojatno nisu bili još ni regulatorno do kraja usklađeni pa to može biti prepreka za uspješno okončanje prodaje.
Nažalost, mnogo se ovdje insinuira i pogrešno i zlonamjerno komentira, čak i sluzbene dokumente. Dovoljno je u citatu izbaciti jednu riječ ili neki dio da se promijeni prvotni smisao odredbe odnosno rješenja.
po meni ht mora angazirati banku, ako ne proda do 31.07. Ovako oni mogu aztnu slati dopise iducih 10 godina kako su u pregovorima. Ja na interes za preuzimanje Optime tumacim obvezujucom ponudom, a ne samo clanak u gloriji u kojoj a1 ili ug kaze da zainteresirni smo.
-
Ma nema smisla kolega.
Na ovom forumu tak i tako svi samo zaradjuju......za razliku od real world burzovnih statistika prema kojima velika većina stalno gubi.
Rijetko se nadju hvalevrijedne iznimke kao kolega mr.Cash neki dan koji je priznao pozamasan gubitak......doduse ne na ovom topicu.znaci hvalite se kako ste zaradili na topicu sto smo danas trzili, a ne zelite reci sto ste trzili. onda u drugom postu ismijavate sve jer samo zaraduju. pa po cemu su drugaciji od vas osim sto barem kazu na cemu?
-
Uglavnom samo znamo da nista ne znamo 😁
-
po ovome izgleda da se proces prodaje nastavlja
pa normalno da se nastavlja i preuzima ga inv. banka, to je svima jasno jos od 2017 kada im je aztn to propisala. ono sto je nejasno je da li je bilo ponuda i kakve su, te koji su novi rokovi za odabir banke i prodaju.
-
prodajni 90 000 na opte
kako to vidite? meni pbz investor uopce ne pokazuje da ima skrivenih naloga
-
i opet nisu rekli nista. normalno da se proces prodaje nastavlja kad je jos 2017 receno da se mora prodati. sto ne znaci ni da ima onuda ni da nema