bome tko je ostao, u 2 godine je dobio povrat skoro 100 posto. cestitke imaocima
Posts by Backdraft
-
-
Prema onome sto su napisali kaže da united nije predao uopće ponudu, a da je A1 odustao... nakraju dodali da će vrijeme pokazati uspješnost drugog pokušaja prodaje #ivesticijskabanka😅
ali koji ste uzeli, onaj iz 6 mjeseca ili 9og
-
https://mediadaily.biz/2020/06/05/saz…optimu-telekom/
Čini se da su promjenili prvotni naslov..bio je nešto kao da su bili u pravu kad su govorili da UG nije dao ponudu.
https://mediadaily.biz/2020/09/04/bil…optima-telekom/
ovo je taj članak
sad sam tek vidio da nisu promjenili naslov, prvi koji ste linkali je 05.06., a drugi 04.09.
-
Ne placajte to to je glupost..
Na žalost, nisam sasvim siguran da je glupost.

vi procitali?
-
- vlen 9,5
+ opte 4,82
greška, momentum je bolji na VLEN
fundamenti puno bolji
ali to je samo moje mišljenje
ma to je sve ionako vise za ubijanje dosade, na vlenu sam opet na kupnji jer mozda se pojavi netko kao u petak tko prosipa po bidu
a u opte sam vratio do kraja sto sam nedavno prodao po 5,10
-
jel netko vec placao kod njih, jel se opce isplati ili navlace bezveze
-
- vlen 9,5
+ opte 4,82
-
Ne sumljam u vas uspjeh u smanjivanju agonije. jos samo fali da joj savjetujete da se bolje drzi kuhace, a ne dionica.
Ja čekam da joj ti prvi udjeliš savjet, pa ti si se nedavno pohvalio kako si "pregorio" ovdje.... pa kad imaš iskustva, pomozi "djevi u nevolji".... al molim te na privat. Ipak su to intimne i emocionalno nabijene priče.
gdje sam se ja hvalio da sam "pregorio" ?
za opte imam jedna savjet za bilo koga, ako vjerujes da ce biti prodana ne zamaraj se dnevnim kretanjima, ako ne vjerujes nemoj ni ulaziti
ostala piskaranja i nagadanja ostavljam vama
-
Ne sumljam u vas uspjeh u smanjivanju agonije. jos samo fali da joj savjetujete da se bolje drzi kuhace, a ne dionica.
-
Ako netko ne zna odgovor na pitanje, onda vjerojatno njemu nije ni upuceno pitanje
-
cekam dan kad ce biti vlakic na magmi, e to ce biti slag na tortu ove burze
-
djuro zvjezdo nasa samo nas ti drzis za ekranima

p.s. jel nije trebao danas vlakic na vlenu, brodici ovo ono
-
pa pisano je da je još na ranžirnom kolodvoru i što je čudno
aj ti reci koji je i kuda će

čini se da je danas svratio malo do Lenca na remont umjesto u Đuke

sam sto vlen za razlike od vira i djuke posluje poprilicno dobro i sumljam da ce itko ovdje zaglaviti na duze vrijeme
-
Mislim da su razine za skupljanje ispod 5kn presušile. Uskoro ako se želi kupiti treba dići letvica na neke više razine.
neka ja i dalje cekam ispod 5 i skupljam
-
Ovdje sad vec svima jasno da ne kupuju trejderi. Ovo kupuje jedan ili vise ozbiljnijih kupaca. Skuplja se stalozeno. Smjer je up, ali do koliko vidjet cemo.
dok se ne zaviri u knjigu ovo je samo nagadanje
-
izvjesce je bas onakvo kakvo sam i ocekivao, pa sam izasao na 125. samo nisam ocekivao vlakic prije pa za sad nista od dokupa.
-
Sta nije danas Optima trebala porasti zbog buying pressure-a?
Može li mi tko objasniti zadnji graf u kojem to piše
a to vam je slicno kao kod brodara kad vozarine rastu i svi zazivaju rast cijene, a ono ...
-
- adrs2 po 388, hvala kolegi mittko na TA
prelazim u njegov drugi tip

-
prosli gradevinari, dosao red da se ljudi malo i zaslade, ajmo viro vlakic
p.s. da kupim zvecevo i tamo ima secera

-
Nije problem u mladoj, di je mladozenja?