Moller zar niste danas kupovali atpl nakon blokade?
Posts by Backdraft
-
-
ne daj nasi da ode ispod 1600, vidjeti cemo kad prestanu drzati branu
-
- isplata svog slobodnog novca sa brokerskog racuna
+ stan
lagano oprastanje od zse, ostao malo u vlen i malo vise u opte
-
@barbosa sve je točno što kažete.ali ako ja iz inozemstva dobijem eure.. recimo da kava i dalje u kafić u košta 10 kn.. e sada.. kada ja te eure mjenjam komforna u KN.. nije isto dovijeka li za 1eur 7.5 kn ili 8kn. Naravno da bi uvozne stvari poskupile ali to meni ništa ne mjenja. No recimo kava u kafićima da ostane cijena ista kao sam profitirao. Hehe
sreca nasa pa kavu ne uvozimo nego raste po bregima
-
Uletilo vlena po 8,20, nisam ni pratio tako da me iznenadio mail pbza 😁
-
Zaba je najveci pojedinacni dionicar, nije vlasnik
-
ja samo znam da su i danas zvali iz iskona i vrlo agrsivno nudili prelazak s optime kod njih. zovu barem jednom mjesecno i cini mi se da ht zeli iskoristiti ovo vrijeme da si prebaci sto vise korisnika
-
Jubito ako smatrate da se necu prodati, sto vas jos uvijek drzi u optimi?
Nada.
Ja osobno u nijednom papiru ne bi bio zbog nade. Pogotovo sto je ocito da ste izgubili vjeru u pozitivan rasplet.
-
Jubito ako smatrate da se necu prodati, sto vas jos uvijek drzi u optimi?
-
Nisam napisao sto smo u birtiji nakon 5. runde zakljucili kad smo napokon progledali.
Dakle ZEM se mora mjenjati, jer ovakav ne daje prostor za prijavu niti Peteku, a to nije lijepo!
Njemu idu dobro ti natjecaji i neka sudjeluje, pa ce ova nasa OPTE trakavica uz neki "gepek" brzo zavrsiti!
e kad idete u birtije, a ne members only kubove
-
ocito sam zalutao na medicinski forum, pa da odmah upitam kako se rijesiti hemeroida
-
Kolega ne volim raspravljati sa korona vjernicima jer je to besmisleno
Samo panicarite. Dotle cu ja lijepo zaraditi na padu na burzi
Pa evo vam, dr Capak iz naseg stozera kaze da je u Hrvatskoj Covidom bilo zarazeno 400000 ljudi. Stavite to u jednu vrlo jednostavnu formulu sa brojem umrlih i dobiti cete broj 0.06. Smrtnost od gripe je 0.1 posto. Naravno moguce da je dr Capak u krivu.
Kakav graf zelite? Da vam nacrtam integral ili sto?
za ovako glupe rasprave postoje raznorazne fb grupe, drzimo se mi zsea
-
Ja sam uvijek optimist i tako funkcioniram, te kada vidim sebe i druge oko sebe zaključujem da je optimizam ono što pokreće i u principu stvara bolji život!
S obzirom na prethodno navedeno, očekujem Crobi uduplan iduće godine u ovo vrijeme, te shodno tome tako i ulažem.
Ne kužim drukere na loše... Nitko neće zaraditi na padu, već na rastu...
kazu da su pesimisti optimisti sa iskustvom 😁
-
Istina viro nije stecajusa, ali vec smo naveli da takve nestabilne firme od milja zovemo stecajuse. Necemo sada uvoditi blokiruse, nelikviduse...
A to da ne moze u stecaj jer je komplicirano nije nikakav argument...
-
- ADPL (1/3) po 132,68
- ERNT po 1317
- ADRS2 po 373
- ATGR 1250
- PODR (2/3) po 428
+ ATPL
+ DLKV
+ IGH
Hvala fondovima...na ovakav dan prodavat na ovim cijenama...neprocjenjivo
Keš 43%
Bas to, tko bi ocekivao na ovakav dan takve cijene. Danima mi adpl stoji na 133.5 i nitko ni stapom da bi dirnuo. Kad sam vidio crvenilo vani reko idem u cash posto poto i prodam po 131.5 🤦
-
Bio je to SHS, i Dow je pao u jedan dan, do sada cca 800 bodova. Ovo je valjda najveći i najbrži pad u jednom danu, od ožujka
Mislim da je pocetkom ovog mjeseca pao i vise, tamo negdje 2. ili 3.
Tad je sa 29100 na 28200, a i lipnju je isto ronio
-
Samo kod nas fondovi veselo kupuju, eh da je bilo znati prije prije 14 sati da ce dizat crobex, ne bi dao adpl po 131.5 😁
-
mozda djuro p
Đuro radi vagone ...A Končar lokomotive .
A tko radi niskopodni vlak
KOEL- koncar elektricna vozila, vec su radili za hz
-
- adpl 131,5
-
TPNG će rasti ako ponovno budemo imali contango efekt na nafti.
znači, pratite naftu.
https://www.marketwatch.com/investing/future/cl.1
ista stvar Vam je i s Virom i cijenama šećera
https://www.marketwatch.com/investing/future/sugar
po TA i jedna i druga su zrela za lansiranje, al očito se na futuresima treba dogoditi jači pomak (nafta dolje, a šećer gore).
A nije li to proporcionalno? Ako padne nafta, pasti ce i cijena secera?
Ja inace ne ocekujem vise pad cijena nafte. Osim u slucaju lockdowna, a to ne ocekujem.
P.S. Sto se tice Vira, ne znam koliko TA vrijedi za firmu u blokadi😅
Na normalnoj burzi bi i TA pokazala smjer dolje, jer bi se racionalni ulagaci tako i ponasali. Ali na zse nista nije normalno, pa ne moze biti na TA