sad mi je donekle i drago sto na zse nema toliko dionica, ovdje ne znam di bi prije, osjecam se kao dijete u slasticarni
Posts by Backdraft
-
-
-
i gledaj to s pozitivne strane, tih 4 %se mozda prelije na zse
-
-
I ja nadem kada cu aktivirati racun, ajd barem necu prvi dan pogubit novce 😁
-
Kakva su vasa predvidanja danas za pltr
-
-
-
bittrex nudi 3x coinove, dakle vasih 1000 kn bi se tamo gledalo kao 3000. svaki rast i pad ide puta 3, jedino sto ne smijes biti iz EU iz nekog razloga
USD-ETHBULL 3X Long Ethereum Token USDT-ADABEAR 3X Short Cardano Token USDT-ADABULL 3X Long Cardano Token USDT-ETHBEAR 3X Short Ethereum Token USDT-ETHBULL 3X Long Ethereum Token USDT-BEAR 3X Short Bitcoin Token USDT-BULL 3X Long Bitcoin Token USD-ADABEAR 3X Short Cardano Token USD-ADABULL 3X Long Cardano Token USD-ETHBEAR 3X Short Ethereum Token USD-BULL 3X Long Bitcoin Token USD-BEAR 3X Short Bitcoin Token -
Gdje trgujete s polugom, meni na bittrexu neda?
-
ja prodao eth na 477, eh budale
-
razmisljam da li da kupim ili ne, na kraju sam odustao i stavio na Osijek protiv Dinama, ipak manji je rizik
Hhahaha sta sam vam rekao, steta sto nisam vise 😁
-
Mozda su dobili i novce unaprijed
-
razmisljam da li da kupim ili ne, na kraju sam odustao i stavio na Osijek protiv Dinama, ipak manji je rizik
-
Ma jel to nekome bio uspješan jučerašnji lagani iskrcaj? A kad napišem odmah drvlje i kamenje po meni, gdje ste danas mili kupci, nema po asku, a???
tako gledajuci mozemo reci i da je zavrsio iskrcaj na rivu, adrisu, zabi, koncaru, vlenu... gdje su danas na tim dionicama mili kupci?
-
Evo upravo uvršten novi ETF Crobex10 na ZSE, u kojem je i Optima
da, uvrštena sa najmanjim iznosom od 0,83 %...vjerojatni razlog i današnjem kratkotrajnom, neargumentiranom i propalom rastu iznad 5 kn, već opće poznatom u širem investicijskom narodu pod nazivom "bull-trap"..iliti u prijevodu klopka za naivne optimiste.
Pa sve dionice su vise manje rasle zadnjih par dana, ne vidim zasto bi kod optime to bilo neargumentirano. Ili smatrate da je cijeli krobi napravii bull trap za naivce?
-
Ne volim kupovati iznad 5 pa sam danas nadokupio malo po 4,92 , neka se nade.
Netko ode u kladionicu, netko kocka ovdje 😁
-
Meni je bio zanimljiv dio kada je ona gospodja rekla da poslije Severininog filmica vise nista sto se tice Interneta i medija nije bilo isto
. Negdje poslije tog filmica je osnovana i Optima
.
ne kužim kakve veze ima Severina s novim ZEM i kakve to ima veze s Opte, jer je opće poznato da ona uopće nije orijentirana na ovu vrstu ulaganja
zato sto su dvije varijante povezane sa Severinom. prva je da cemo uskoro imat za jahtu, a druga je da cemo proci kao Seve na jahti
-
Koja isplata? Pa oni se samo povlace sa burze
-
fond menageri dosli s rucka