Lijepo su se na biLdali danas, gdje mi to idemo.. Nekako mi se cini da je G Kresimir mnoge ohrabrio svojim postupcima
bas gledam i pitam se gdje su bili neki dan kada je bid bio supalj do 4,60
Lijepo su se na biLdali danas, gdje mi to idemo.. Nekako mi se cini da je G Kresimir mnoge ohrabrio svojim postupcima
bas gledam i pitam se gdje su bili neki dan kada je bid bio supalj do 4,60
Moj prvi dan van zse. Na otvaranju kupio amd po 88 i apple po 116. Za sad dobro 😁
ja ni taj wwr nemam na revolutu :(, ali zato sam kupio neke sto se bave jabukama neki apple
sad mi je donekle i drago sto na zse nema toliko dionica, ovdje ne znam di bi prije, osjecam se kao dijete u slasticarni
i gledaj to s pozitivne strane, tih 4 %se mozda prelije na zse
I ja nadem kada cu aktivirati racun, ajd barem necu prvi dan pogubit novce 😁
Kakva su vasa predvidanja danas za pltr
bittrex nudi 3x coinove, dakle vasih 1000 kn bi se tamo gledalo kao 3000. svaki rast i pad ide puta 3, jedino sto ne smijes biti iz EU iz nekog razloga
USD-ETHBULL | 3X Long Ethereum Token |
USDT-ADABEAR | 3X Short Cardano Token |
USDT-ADABULL | 3X Long Cardano Token |
USDT-ETHBEAR | 3X Short Ethereum Token |
USDT-ETHBULL | 3X Long Ethereum Token |
USDT-BEAR | 3X Short Bitcoin Token |
USDT-BULL | 3X Long Bitcoin Token |
USD-ADABEAR | 3X Short Cardano Token |
USD-ADABULL | 3X Long Cardano Token |
USD-ETHBEAR | 3X Short Ethereum Token |
USD-BULL | 3X Long Bitcoin Token |
USD-BEAR | 3X Short Bitcoin Token |
Gdje trgujete s polugom, meni na bittrexu neda?
ja prodao eth na 477, eh budale
razmisljam da li da kupim ili ne, na kraju sam odustao i stavio na Osijek protiv Dinama, ipak manji je rizik
Hhahaha sta sam vam rekao, steta sto nisam vise 😁
Mozda su dobili i novce unaprijed
razmisljam da li da kupim ili ne, na kraju sam odustao i stavio na Osijek protiv Dinama, ipak manji je rizik
Ma jel to nekome bio uspješan jučerašnji lagani iskrcaj? A kad napišem odmah drvlje i kamenje po meni, gdje ste danas mili kupci, nema po asku, a???
tako gledajuci mozemo reci i da je zavrsio iskrcaj na rivu, adrisu, zabi, koncaru, vlenu... gdje su danas na tim dionicama mili kupci?
Evo upravo uvršten novi ETF Crobex10 na ZSE, u kojem je i Optima
da, uvrštena sa najmanjim iznosom od 0,83 %...vjerojatni razlog i današnjem kratkotrajnom, neargumentiranom i propalom rastu iznad 5 kn, već opće poznatom u širem investicijskom narodu pod nazivom "bull-trap"..iliti u prijevodu klopka za naivne optimiste.
Pa sve dionice su vise manje rasle zadnjih par dana, ne vidim zasto bi kod optime to bilo neargumentirano. Ili smatrate da je cijeli krobi napravii bull trap za naivce?
Ne volim kupovati iznad 5 pa sam danas nadokupio malo po 4,92 , neka se nade.
Netko ode u kladionicu, netko kocka ovdje 😁