moje je misljenje da je banka angazirana ovih dana i da ce ici novi tender, to bi mi bilo jedino posteno i profesionalno. prodaju ocekujem sekundu prije nego istekne upravljanje, dakle sredinom iduce godine. nakon 3 godine tu, 6 mjeseci mi je nista ![]()
Posts by Backdraft
-
-
Ovo je presmješno, prije par mjeseci se objavi da će se angažirati banka i cijena padne sa cca 6 na 4 .xx
Sada se objavi koja se banka angažirala i sada idemo natrag na 6

Moraš voljeti ovaj rollercoaster!
pa nista cudno, ljudi su izlazili jer su vidjeli da prodaja nece uskoro. do tada se trjdalo okolo, sad je vec korak blize i boje se da im ne pobjegne.
a ima nas starosjedioca koji sve samo gledamo i vucemo crtice na kalendaru
-
mene isto ne ide zadnja 2 dana... imam mali kapital, i mislim da vise nema smisla drzati u nekim ajmo nazvati blue chipovima tipa apple. kad sam vec tu onda bolje da kockam

prvo udem u pltr na 22 izadem na 23 ode na 29, udem u plug izadem na 24 ode na 28... izgleda da cu morati drzati i ja duze

p.s. izasao sam iz nvidie, garant sutra skace

-
ja danas idem u napad na pltr :D, cime vi trgujete?
-
Pratim neku reddit grupu za ulaganja u Americi, tamo su uglavnom sve klinci koji kupuju neke "nove" firme i full su nabrijani na brzu lovu. Vidi se da su jos zeleni i da nikad nisu popusili lovu pa su prilicno bahati, ali hocu reci da nasi niti ih zanima niti imaju gdje uloziti.Sigurno bi prije ulozili u firmu tipa Rimac, nego u Podravku.
-
Znaci svi smo puni preko glave 😁
-
Pa sami ste si odgovorili na pitanje... Naravno da prodavac moze uzeti novce za dionice, ali ih ostaviti na sebi dok kupac ne kaze ajmo prebaciti. Samo je pitanje tko bi bio toliko lud dati novce za nesto gdje se nece upisati kao vlasnik nego ici na povjerenje da ce mu prodavac prepisati kasnije.
-
pff kakva burza pa to nema nigdje, imamo 2 dionice za koje je vecina sigurna da idu brzo u prodaji iznad booka od 10 kuna, a jeda je na 5,20 , druga na 7,8. pa zasto se ne lupa ask na sigurnu zaradu?
Heh kolega...nijedna nema book ni četvrtinu Vaseg iznosa :)...da budem točniji OPTE ima book od 0,17 kn/po dionici a DLKV 2,57kn/po dionici...
na nominalnu sam mislio sto i sami znate, ali dobro
-
pff kakva burza pa to nema nigdje, imamo 2 dionice za koje je vecina sigurna da idu brzo u prodaji iznad booka od 10 kuna, a jeda je na 5,20 , druga na 7,8. pa zasto se ne lupa ask na sigurnu zaradu?
-
zlocka koliko ima zanimljivih dionica, jutarnja kava bi vam mogla do navecer trajati

sada otvorim bittrex i nudi mi tokenizirane dionice koje se mogu kupovati za crypto novac ili usd eur
-
Nismo li zato i kupovali dlkv jer smo znali da se bliži prodaja? A sad to kao ne valja. Naravno ne valja za buredžije koji su prodali.
i optimi se blizila prodaja krajem prosle godine, pa je cak i pocetkom ove izasao tender ( sto za dalekovod jos nije) pa eto jos cekamo. a ovi su toliko sposobni da ce sve obaviti u roku 2 mjeseca (tender, provjera onuda, izvide od strane kupca, zakljucenje ugovora, prijenos...).
-
u pon ocekujem navalu burekdija na ovu dionicu,a od svega ostaloga nista. fond nece objaviti tender jer za to vise nema vremena, a sumnjam da oni to ne znaju i da ih je uhvatilo nespremne. dakle oni vec imaju dogovoreno prebacivanje, samo je pitanje kome. dionicari od toga nece imati nista jer nece ni biti javne ponude za preuzimanje dalekovoda
-
mislim da mnogi peku zeca, a zec u sumi. mislim da nitko nece sada otkupiti dionice dalekovoda na nacin da mora i dionicarima dati ponudu. to ce biti nekakvo pretumbavanje izmedu fondova. netko spominje i tender... cisto sumnjam da se u 2 mjeseca moze napraviti kvalitetan tender i izvidanje firme
-
trebaš imati staru knjigu pa usporediti ili sad svako pet dana kupovati novu i hraniti uhljebe u skdd.
kod zlocke knjiga ko u biblioteci

-
danas testiram novu ideju
lovim popunjavanje gapova na kroger i pelotonemada kod ovih amera malo malo neki gapovi
-
svaka informacija se placa, treba zlocki napuniti carapice

-
muka mi je od svog slatkisa ovdje, sta god uzmes valja samo je razlika koliko
nego jel imaju i oni koju stecajusu

-
pff nista cime se igrate nemam na revolutu, moram si traziti druge igracke

-
bome valja sutra i "usisavaču mijenjati vrećicu"

ocito niste izasli prerano kako su vam govorili, mozda niste a vrhu, ali opet + je +
-
malo uranio s izlaskom iz amd :(, usao u pltr
Bogme i rano u PLTR.
Ispod 20 to treba čekati.
ocito je bio dobar potez, pretpostavio sam da ce pltr zatvoriti taj gap, ali nisam imao strpljenja i pokupio burek, a mogao sam cijelu tepsiju