1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Backdraft

Posts by Backdraft

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• Backdraft
    • December 15, 2020 at 9:57 PM
    Quote from upupup

Ludi Ameri ili sam ja LUUUUUD ?

AIV

Firma se dijeli na dvije firme, jedna 10% kapitala i druga 90% kapitala.

Obadvije firme će biti izlistane na burzi.

Praktički nema promjene, ...................a Ameri poruše dionicu 87%

Pomozite !!!!!

Tko je lud ? Ja ili oni ?

Display More

The distribution of shares of AIR common stock was completed Tuesday with each Aimco shareholder of record receiving one share of AIR Class A common stock for every one share of Aimco Class A stock held as of the close of business of Dec. 5.

Aimco shares were down 86.3% to $5.51 Tuesday morning, but that number may be skewed and not yet account for the separation of the business.

AIR has about 90% of the previous company's assets and is trading on the New York Stock Exchange under the ticker symbol "AIRC."

• Backdraft
    • December 15, 2020 at 6:01 PM

pa koliko sam skontao za AIV dobijes jedan AIR, s tim da 90 posto firme prelazi u AIR. dakle aiv vrijedi 10% i zato je pao

ako sam dobro shvatio tko je imao do 5.12. dobiva air, tako da ovi sto su kupovali zadnjih 10 dana aiv su popusili, jer nece dobiti air, a vrijednost firme im je pala 90%

• Backdraft
    • December 15, 2020 at 4:00 PM

izasao iz apple 3x, 10% u danu mi je sasvim dosta :D

stavio jos par naloga na pfe ako klizne nize

• Backdraft
    • December 15, 2020 at 3:42 PM

kakva cudna burza, nikako se navikuti :D

prekjucer usao u 3x apple, do danas minus, sada lijep plus. usao u immutep po 3, danas me pokupilo na otvaranju na 3,26, neckao se jucer oko greenwich lifescience na 40, sad je 49 :(

danas usao u netflix 3x (zato i pada :D ) i pfe na 38,65 (kud svi tu i mali mujo )

• Backdraft
    • December 13, 2020 at 6:13 PM

lac na nyse je 9,45, a na kanadskoj tsx 12.06, otuda razlika

• Backdraft
    • December 11, 2020 at 12:28 PM

ja sam trenutno out, cak sam s 300tijak dolara shortao teslu 3x, cisto da probam tu opciju na 212

• OPTE prodaja - kladionica

• Backdraft
    • December 10, 2020 at 3:15 PM
    Quote from Miniclip

UG i Credit suisse u prošlosti su bile povezane, tj. CS je vodila za UG neku akviziciju. Pretpostavljam da UG se nije ni javio na natječaj niti neće jer onda bi bila malo tricky situacija zbog potencijalnog sukoba interesa.

u biti je ht izdao tender samo s ciljem odabira banke, koju su odabrali po tome tko se javio a tko ne

dakle ako je zakljucak da su uzeli cs jer se ug nije javio, onda je i zakljucak da se javio AT&T jer nisu uzeli bank of america

• Backdraft
    • December 10, 2020 at 1:25 PM
    Quote from Lurker458
    Quote from Backdraft

koliko vidim reddit je jako popularan za pratit pogotovo takve dionice, cak imaju i naziv meme stocks

uglavnom nasao sam i jednu zanimljivu stranicu (ni ne znam kako se to zove na redditu stranica, grupa, profil? :D) r/pennystocks, uglavnom izlistane su sve vijesti koje su se dogodile preko noci i najave za taj dan.

pretpostavljam da klinci na osnovu toga biraju sto bi moglo poletit

OBSV

DZSI

MASI

LH

samo prvih par s liste da popratite ako nemate reddit

Display More

Meni je bolji je wsb (r/wallstreetbets). U njemu su barem svjesni da igraju blesave betove, dok na pennystocks svi furaju da su Jordan Belfort i da ce dobit lovu preko noci.

Display More

kakvi likovi, kupuju ABB jer vjeruju da ce ju zbog slicnosti s imenom podici ABNB ipo

pa mi njima trebamo otkriti zse, djuro bi tamo otisao na 400 :D

• Backdraft
    • December 10, 2020 at 12:37 PM

koliko vidim reddit je jako popularan za pratit pogotovo takve dionice, cak imaju i naziv meme stocks

uglavnom nasao sam i jednu zanimljivu stranicu (ni ne znam kako se to zove na redditu stranica, grupa, profil? :D) r/pennystocks, uglavnom izlistane su sve vijesti koje su se dogodile preko noci i najave za taj dan.

pretpostavljam da klinci na osnovu toga biraju sto bi moglo poletit

OBSV

DZSI

MASI

LH

samo prvih par s liste da popratite ako nemate reddit

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Backdraft
    • December 9, 2020 at 4:24 PM

moje je misljenje da je banka angazirana ovih dana i da ce ici novi tender, to bi mi bilo jedino posteno i profesionalno. prodaju ocekujem sekundu prije nego istekne upravljanje, dakle sredinom iduce godine. nakon 3 godine tu, 6 mjeseci mi je nista :D

• Backdraft
    • December 9, 2020 at 3:50 PM
    Quote from jack_zg

Ovo je presmješno, prije par mjeseci se objavi da će se angažirati banka i cijena padne sa cca 6 na 4 .xx

Sada se objavi koja se banka angažirala i sada idemo natrag na 6 :)

Moraš voljeti ovaj rollercoaster!

pa nista cudno, ljudi su izlazili jer su vidjeli da prodaja nece uskoro. do tada se trjdalo okolo, sad je vec korak blize i boje se da im ne pobjegne.

a ima nas starosjedioca koji sve samo gledamo i vucemo crtice na kalendaru

• Backdraft
    • December 8, 2020 at 10:46 PM

mene isto ne ide zadnja 2 dana... imam mali kapital, i mislim da vise nema smisla drzati u nekim ajmo nazvati blue chipovima tipa apple. kad sam vec tu onda bolje da kockam :D

prvo udem u pltr na 22 izadem na 23 ode na 29, udem u plug izadem na 24 ode na 28... izgleda da cu morati drzati i ja duze :D

p.s. izasao sam iz nvidie, garant sutra skace :D

• Backdraft
    • December 8, 2020 at 11:43 AM

ja danas idem u napad na pltr :D, cime vi trgujete?

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Backdraft
    • December 7, 2020 at 9:31 PM

Pratim neku reddit grupu za ulaganja u Americi, tamo su uglavnom sve klinci koji kupuju neke "nove" firme i full su nabrijani na brzu lovu. Vidi se da su jos zeleni i da nikad nisu popusili lovu pa su prilicno bahati, ali hocu reci da nasi niti ih zanima niti imaju gdje uloziti.Sigurno bi prije ulozili u firmu tipa Rimac, nego u Podravku.

• Backdraft
    • December 7, 2020 at 9:27 PM

Znaci svi smo puni preko glave 😁

• Backdraft
    • December 7, 2020 at 9:22 PM

Pa sami ste si odgovorili na pitanje... Naravno da prodavac moze uzeti novce za dionice, ali ih ostaviti na sebi dok kupac ne kaze ajmo prebaciti. Samo je pitanje tko bi bio toliko lud dati novce za nesto gdje se nece upisati kao vlasnik nego ici na povjerenje da ce mu prodavac prepisati kasnije.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Backdraft
    • December 7, 2020 at 1:44 PM
    Quote from Parica
    Quote from Backdraft

pff kakva burza pa to nema nigdje, imamo 2 dionice za koje je vecina sigurna da idu brzo u prodaji iznad booka od 10 kuna, a jeda je na 5,20 , druga na 7,8. pa zasto se ne lupa ask na sigurnu zaradu?

Heh kolega...nijedna nema book ni četvrtinu Vaseg iznosa :)...da budem točniji OPTE ima book od 0,17 kn/po dionici a DLKV 2,57kn/po dionici...

na nominalnu sam mislio sto i sami znate, ali dobro

• Birtija

• Backdraft
    • December 7, 2020 at 1:30 PM

pff kakva burza pa to nema nigdje, imamo 2 dionice za koje je vecina sigurna da idu brzo u prodaji iznad booka od 10 kuna, a jeda je na 5,20 , druga na 7,8. pa zasto se ne lupa ask na sigurnu zaradu?

• Backdraft
    • December 6, 2020 at 12:36 PM

zlocka koliko ima zanimljivih dionica, jutarnja kava bi vam mogla do navecer trajati :D

sada otvorim bittrex i nudi mi tokenizirane dionice koje se mogu kupovati za crypto novac ili usd eur

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Backdraft
    • December 5, 2020 at 3:07 PM
    Quote from Krokodil

Nismo li zato i kupovali dlkv jer smo znali da se bliži prodaja? A sad to kao ne valja. Naravno ne valja za buredžije koji su prodali.

i optimi se blizila prodaja krajem prosle godine, pa je cak i pocetkom ove izasao tender ( sto za dalekovod jos nije) pa eto jos cekamo. a ovi su toliko sposobni da ce sve obaviti u roku 2 mjeseca (tender, provjera onuda, izvide od strane kupca, zakljucenje ugovora, prijenos...).

1. Privacy Policy
  2. Kontakt