hoce li prodaja skoro, kazu nece me dugo cekati 😁
Posts by Backdraft
-
-
Ovo bi stvarno moglo jos gore
-
nazalost ovo sa gme je donijelo promjene i na nasem forumu, sada dolazi fantazirati i oni koji tamo ni ne trguju. Izgleda da im nije dosta dalekovod, optima, igh....
-
I sada opet leti sve gore, amc, bb, nakd... Do kada ostati, tu nema analize tu sada igra samo sreca
-
Kako ide to kod interactiv brokera,kolike su naknade, procedura...?
-
na trading212 ne mozes kupiti
-
Kako su ispali govna ovi iz aplikacija s blokiranjem kupovine. Prodati se moze, kupiti ne
-
A šta pametno reći za ovo danas?
Od 5,78 do 6,18 i natrag na 5,78, pa završila na 5,98 !
Veseli vatromet!
Eh kad bi čovjek znao da li je to još samo jedan u nizu "vatrometa pred prodaju", pa ćemo opet za kojih mjesec dana na 4,85 maštati o tome da li će netko Optimu kupiti za 6,5 - 7 kn i tući se po glavi "zašto nisam prodao kad je bila prilika" ili je ovaj puta stvarno akumulacija za kraj?
Hebena dionica, šta jest - jest!
vatromet? upisite na google game stop pa da vidite sta je vatromet
meni je sada ovo kamilica
-
meni nakd na plus 110% i svrbi me
iskreno ne znam ni cime se bavi firma, a ne kaki su joj fundamenti, na stasmo dosli
-
gledam taj gme i razmisljam kako sam se neckao na 20 da ga kupim i koliko bi to bilo sada, ali onda se sjetim kakav sam i da bi ga prodao na 40 i mislio kako sam super prosao
-
-
gme na 300 ahahaha ide se vubiti kako bi zlocka rekla
-
netko od vas drzi amc?
-
trading toliko steka da boli glava... amc kod njega jos na 4.9
-
Zovem cijeli dan Porsche Inter Auto da vidim kakav A5 imaju na lageru, ali zauzeto. Niste valjda svi krenuli u shoping 😁
-
gme 150$... jesam ja lud ili onaj koji to kupuje po toj cijeni?
pa optima bi tamo bila 5000kn
-
ali sve steka, trading212 stockbeep, investing...
-
ja samo pratim TA i vidim da će uskoro biti tra TA rata TA i kreće proboj samo dok se malo još nakupujemo mi koji nemamo dovoljno
optime nikada dosta, problem je samo u plitkoj carapici
-
trading212 koristim
nazalost nisu mi prinosi bas toliki jer nisam jos naucen na to ludo trziste i tehnicka analiza mi je pre konzervativna pa napustim prerano ocekujuci korekciju ( koja je za amere strani pojam :D)
u njih ulazim sa oko 250 dolara pa ako ode gore nadokupim jos toliko i prosjek mi bude stop loss, ako okrene dolje opet nadokupim i rusim si prosjek
trenutno mi je dobit 110 posto u manje od mjesec dana otkako sam se pebacio iz zicerasa tipa BA, Apple, AMD, Nvidia..
-
vidim da sam ja u naj egzotinijim dionicama
ja volim ove sto kostaju do par dolara jer mislim da je psiholoski lakse narasti s dolar na 2, nego sa 100 na 200
apwc 5.55 161% u mjesec dana
ocgn 2.18 171% mjesec dana
xela 1.02 150% mjesec dana
atvk 0.17 170% mjesec dana
frsx 9,13 180% mjesec dana
abml 3.3 160% tjedan dana
trenutno u ampe koji je jucer poceo rasti (20%)
alpp raste par dana, sada na 54% gore
zkin i fcel rasli, ali samo 50ak posto
od minusa imam qs koji je i najskuplji 50 dolara, a usao po 55