Kakve su vjesti danas aktualne na Optimachu 😁
Posts by Backdraft
-
-
Gme nastavlja ludovati, a ja gledam sa daleke postaje na kojoj sam se iskrcao 😁
Zeznio se i na Excela, nastavlja i danas vrtoglavi rast nakon potpisa desetogodinjeg ugovora
-
onda ćemo btc kupovati opet po tisuću-dvije dolara.
Rijeci ti se pozlatile 😁
-
gme nastavlja ludovati
-
Danas opet izgleda crvenilo, ja sam kockao pa sam sve prebacio u GME, za sada +10% u premarketu
ništa od crvenila... barem ove koje ja imam i gledam
tech je opet pod pritiskom izgleda
BTC se drži iznad $50k
us tech 100 je crven, Gme mi je lijepo odradio, cak sam i prebrzo izasao pa usao pa opet izasao. Ne usudim se biti u nicemu
-
Danas opet izgleda crvenilo, ja sam kockao pa sam sve prebacio u GME, za sada +10% u premarketu
-
Ufff danas 25% portfelj dolje, isao prerano i s dokupom 😔
Isto zapeo u altimmunu
-
Otvorim forum, 4 nove stranice 😳
Reko nesto se dogodilo pa se analizira, a ono prezvakavanje stare slame
-
Ako planirate drzati duze, otvorite neki software novcanik i kupite preko bitcoin-mjenjacnica.hr
-
Ja od brodara imam dsx
-
Da li je onda moguce da na obveznici bude bolja zarada?
-
neka se dio i izvuče ali većina će biti reinvestirana na zse
bome moj nece, pola u nekretninu za rentu, 15% dividenduse na zse, 5% crypto, 30% amerika
-
Spasila mi teslica portfelj 😁
Prvo shortanje, pa na prijelaz na 2x long, sve drugo banana
-
A jel bi kupili po ovoj cjeni da nije u igri prodaja?
A tko bi kupovao kras po 1000?
-
Znaci dosli smo do kraja rasprave i sada krecemo ispocetka? 😁
-
Jedino mi se zeleni shortanje tesle, samo danas 33%, trebao sam vise 🥴
-
Ima shortanja, ali par firmi. Ja trenutno imam teslu u shortu 3x
-
Ja isto kratim, sada sam preko 50% u keshu, samo povremeni trejdovi dok negdje ne zaglavim 😂
-
moze pitanje, u kojoj valuti trgujete? ja sam na dolaru i gledam sada koliko gubi prilikom konverzije pri isplati
citam da se ne moze prijeci na euro ako si poceo s dolarom, ali ne nadem da li mi mogu isplatiti na devizni racun bez konverzije
ocito cu morati cekati rast dolara
-
Koliko vidim svi komentirate neka sitna kockanja sa 1000-2000$ u neke čudne papire vani. Šta radite s ozbiljnijom imovinom. Imate keš, nekretnine, gomilu srebrnih poluga, indeks ili šta? Zaradite ili izgubite par tisuća $ kockanjem, a s druge strane na inflaciji gubite desetke tisuća $ godišnje?
Ostao sam u glavi keš-centričan, pa sam zadnjih godinu dana realno izgubio dosta. Kud s tom gomilom gotovine. Boli me đon za 1000-2000$ ako mi inflacija godišnje jede 20-30000$ a nemoćan sam i kompletno zbunjen.
Kupite si jahtu i otplovite s tim stavom.