Otvorim forum, 4 nove stranice 😳
Reko nesto se dogodilo pa se analizira, a ono prezvakavanje stare slame
Otvorim forum, 4 nove stranice 😳
Reko nesto se dogodilo pa se analizira, a ono prezvakavanje stare slame
Ako planirate drzati duze, otvorite neki software novcanik i kupite preko bitcoin-mjenjacnica.hr
Ja od brodara imam dsx
Da li je onda moguce da na obveznici bude bolja zarada?
neka se dio i izvuče ali većina će biti reinvestirana na zse
bome moj nece, pola u nekretninu za rentu, 15% dividenduse na zse, 5% crypto, 30% amerika
Spasila mi teslica portfelj 😁
Prvo shortanje, pa na prijelaz na 2x long, sve drugo banana
A jel bi kupili po ovoj cjeni da nije u igri prodaja?
A tko bi kupovao kras po 1000?
Znaci dosli smo do kraja rasprave i sada krecemo ispocetka? 😁
Jedino mi se zeleni shortanje tesle, samo danas 33%, trebao sam vise 🥴
Ima shortanja, ali par firmi. Ja trenutno imam teslu u shortu 3x
Ja isto kratim, sada sam preko 50% u keshu, samo povremeni trejdovi dok negdje ne zaglavim 😂
moze pitanje, u kojoj valuti trgujete? ja sam na dolaru i gledam sada koliko gubi prilikom konverzije pri isplati
citam da se ne moze prijeci na euro ako si poceo s dolarom, ali ne nadem da li mi mogu isplatiti na devizni racun bez konverzije
ocito cu morati cekati rast dolara
Koliko vidim svi komentirate neka sitna kockanja sa 1000-2000$ u neke čudne papire vani. Šta radite s ozbiljnijom imovinom. Imate keš, nekretnine, gomilu srebrnih poluga, indeks ili šta? Zaradite ili izgubite par tisuća $ kockanjem, a s druge strane na inflaciji gubite desetke tisuća $ godišnje?
Ostao sam u glavi keš-centričan, pa sam zadnjih godinu dana realno izgubio dosta. Kud s tom gomilom gotovine. Boli me đon za 1000-2000$ ako mi inflacija godišnje jede 20-30000$ a nemoćan sam i kompletno zbunjen.
Kupite si jahtu i otplovite s tim stavom.
Da barem imamo onu opciju da nam stop loss prati rast cijene.
Sto sam postao pohlepan, gledam danas "samo" 6% posto gore portfelj i onda se sjetim zse i opte i zalim sve novce zakljucane u njoj, ali sad ne bi prodao iz inata.
Ja imam slicni stil kao i emil 😁
Lupim 4 nasumicna slova na tastaturi i sta ispadne 😋
Salu na stranu, reddit mi je no1 za izbor
ocgn 530% u tjedan dana, a ja proda150 komada na 2,7 ( sada 11 i nesto)
alpp mi lijepo radi iako ga skracujem
hvala tko je tipovao FENG
danas usao u
HITIF kanabis ovo ono
GAXY audio nesto
TLSS transport logistika
AKBA farmacija
ne znam nista o njima, ali mozda nesto prode
ja se isto drzim teske egzotike, izvor su mi reddit i penystocks. nista od toga ne drzim duze od dva tri dana, do sada 150% + u 2 mjeseca
tako se i ja sjecam lede, oni likvidni su mislili kako imaju srece jer mogu kupiti u padu i sto je vise padao vise su kupovali. samo ludak ne bi kupio takvu firmu na 50% pada pa nadokupio jos 50% nize .... a sladoled i njihovi novci su se samo topili
treba znati i kada kupovati u padu, a kada hvatas padajuce nozeve
hoce li prodaja skoro, kazu nece me dugo cekati 😁
Ma uzmi ga odmah sad na kredu. Budeš isplatio kredit na dan isplate OPTE. Nemoj propustit priliku, samo jednom se živi. Budi pravi Hrvat.
Da imam za kredu, digao bih i kupio jos opte 🤪