Prosjek svih cijena nije prosje zakljucnih cijena, nego prosjeci svakog dana
Meni ispadne 5,57, ali posto je na brzinu preko moba, ne mora biti tocno 😁
Prosjek svih cijena nije prosje zakljucnih cijena, nego prosjeci svakog dana
Meni ispadne 5,57, ali posto je na brzinu preko moba, ne mora biti tocno 😁
A u sta? Od jucer gledam sta na zse uzeti i nisam nasao 3 dionice da mi je isplativ rizik/dobit.
na kraju konca (ako je kraj!?)... kakvu je tu imala ulogu švicarska inv banka? osim da je izabrana da vodi prodaju, kasnije nigdje nisam ništa pročitao vezano za njih i prodaju optime.
nadalje, neizrecivo mi je drago da nitko osim mene ovdje nije popušio lovu!!?? samo ste povečavali prosjek ulaska i gotovo nikome ne premašuje 5,36kn!!?? čudo jedno! baš ste srećkovići što niste u minusu, jedino nisu ostvareni snovi
![]()
a barem stotinjak x su forumaši prijavljivali kupnje iznad 6, pa čak i 8kn! a protrgovan je ogroman broj papira.....zaista zanimljivo!
Ja sam imao srece jer sam ulazio od 1.80 do 5.8
Prosjek mi je trenutno 4.21 s tim da sam prosle izlazio i ulazio s 20 000 dobitka
A Po cemu mislite da bi mogla biti ikoja druga od 5.36?
Ne vidim gdje sam napisao navedeno razmisljanje.
Po ovome najniza sam razumio da mislite da moze i vise
Zakon ce biti izglasan. Dal u rujnu ili koji mjesec iza, to ne znam. Ali znam da je UG dobio garancije u onom trenutku kad se stisala medijska ofenziva koja je pucala iz svih topova. Najniza izracunata cijena od 5.36kn ostaje kao referentna buduca otkupna vrijednost dionice.
A Po cemu mislite da bi mogla biti ikoja druga od 5.36?
Sve mi je to nejasno, šta je sa svima drugim velikima koji su kupovali oko 6 i nisu prodavali, kao Drvo... Nadam se da tu ima još nešto što ne znamo
Pa loše su investirali i izgubiti će dio novaca, nema tu neke mudrosti, kako mislite što s njima ? Po čemu su oni pametniji od nas ?
Vjerovao sam u višu cijenu dok Handžekovićka nije prodala po 6,7, tada sam shvatio da nešto smrdi. Ipak nisam očekivao prodajnu cijenu ispod tih 6,7, tako da je ovo ipak neugodno iznenađenje, ali eto, opet sam nešto zaradio.
Da li itko razmišlja što bi se dogodilo da teoretski sabor ne usvoji zakon u obliku koji odgovora UG ? Onda bi i ovo jada od ponude palo u vodu ?
Ja vjerujem da je zakon gotova stvar, ali isto tako vjerujem da ce mnogi iskoristiti pon za izlazak na sve iznad 5kn jer nema smisla ostati i cekati
Na sve treba gledati pozitivno pa tako i ovo, ako nista drugo barem velik porez necemo platiti 😝
E sad, jel zna netko 100% šta je bilo sa AH dionicama? Jel to stvarno prodano i jel moguće da je netko toliko platio za njih da bi onda popušio toliku lovu!?!
Slazem se s Ledocom, moja je pretpostavka da je to ug i otkupio i po meni je cijena prodaje
Sutra zovem Zubaka da ipak ne dolazim po A5 😁
Onda opcija "B" zovi neveru!
Ako bude dacia, bit ce dobro 🤣
Sutra zovem Zubaka da ipak ne dolazim po A5 😁
O sunce i njihovo, stigao mi racun na 302 kn, a do sada bio 225, kazu istekao vam ugovor. Pa nekada su zvali svakih mjesec dana i nudili nesto, a sad vise ni da ugovor produze, eto zasto im i pada broj korisnika.
Napokon malo osvjezenja i postovi vrijedni citanja, thx loki07
kreso, crni kreso i TA si sjebao 😁
ja recimo bi bio iznenaden da prodaja bude do 10.07., ocekujem da nece biti i da ce cijena pasti, ali isto tako nikada ne znam kada ce biti i ne zelim zbog pohlepe izaci i cekati nize pa da trcim za vlakom
accountant preko koga trgujete kad imate pre market?
Onda ja 4 godine u opte zavrsavam dvostruki ironman 😁
kud korekcija, od zadnje se tek oporavljam 😆
Ako je to istina onda sutra raketa 🚀🚀
Inace izvor je pouzdan, od kuminog strica mala fura sa necakom lika koji je u taxiju vozio tetku od decka koji vozi za glovo i sve je cuo kad je dostavljao burgere ne sastanak hta i zabe.
svaka cast onima koji se odluce na kupnju, stvarno su kockari u dusi
opa mittko nam se pridruzio, nadam se da ce s nama dijeliti grafove kao na zse 🙂
Trading ne vrlo jednostavan i nema nekakvo crtanje, a ni poluge