Kako ste prebacivali sredstva na ikbr? Ide se na wire deposit? Sta onda?
Posts by Backdraft
-
-
X u grckoj ne moze biti x ovdje, ne postoje 2 iste firme na 2 razlicita trzista
-
Sta je sa sppi, vrlo spominjana neko vrijeme. Nisam neko vrijeme pratio, ali vidim da mi je zaronila. Pretpostavljam da nije proslo testiranje dobro
-
Prvi dan sam rekao da je cijena iznad 5 dobra prodaja, a ispod 5 dobra kupnja, ovisno o vrsti investiranja. Ovo ne ide nikud bez neke dobre vijesti ( ug daje premiju) ili lose (nista od zema).
-
- OPTE iz inata. Sada idem van s minusom. A bojim se i da me Telemach više neće vidjeti . Sad sam kod njih...
I svima ću ispričat da ne valja da su HT i A1 zakon 😄😉☺️
Lol pa nije kriv telemach, nego ht. Normalno da kupac zeli dati sto manje
-
Kakve su se sve gadarije odigrale na zse, mi smo cak i dobro prosli.
Podvit cemo rep, par dana lizati rane i onda u nove gubitke 😁
-
ova dionica je puna ludjaka, pametan kupac moze lako skupiti ogromnu kolicinu uz mega diskont i jos mu je sve to kao u sefu u slučaju da pukne tržiste, a izgleda se to i dogadaj a ovi veliki sta stoje vise na prodaji zapravo samo glume prodaju tj, kao poticaj ludjacima da sto prije izlaze
Lupi po aksu i testiraj me 😁
-
Sva cast onome tko je dao 5,18 za ovo danas... Sve iznad 5 je dobra prodaja, ispod 5 dobra kupnja
-
Pokusavam aktivirati ibkr racun i imam 2 pitanja. Da li uvijek kod ulaska morate upisivati ime i lozinku, naime ja udem preko aplikacije i tamo moram upisivati sve i onda me jos dodtno odvedu na stranicu gdje trze opet isto plus kod koji dobijem na sms...
I drugo, na koji ste nacin isli prijenos novca via ACH ili bank wire?
-
Ja sam bio siguran ( kao i vi) da prosjek nema nikakvu ulogu jer sam bio uvjeren da ispod procjene bez h1 nece ici.
Ali ocito da se to znalo i ranije i ja sam uvjeren da su neki bili i placeni da ruse prosjek, ali necemo ga imenovati 😁
-
ja sam otisao na mojedionice i kopirao u excel sve zadnje cijene u zadnja 3 mjeseca i ispadne mi 5.60. ne vidim kakve veze bi imao volumen ako se gleda samo zadnja cijena. Tamo pise i prosjecna svakog dana koja je zbroj svih cijena za taj dan, ali to navodno nije bitno
Kako god bilo dode mi na isto, 5.3 ili 5.6 svejedno mi jer nisam ispod 8 ocekivao 😔
-
dobro za procitati, svi koraci objasnjeni
- Prosječna cijena se izračunava kao ponderirani prosjek svih cijena ostvarenih na uređenom tržištu, i to za tromjesečje koje prethodi danu nastanka obveze objavljivanja ponude za preuzimanje dionica, ako je zahtjev podnesen nakon propisanog roka
Sve cijene nisu zadnje, ako kupim 9 dionica po 5kn i desetu zadnju po 4 onda je prosjek svih cijena 4.9, a ne 4 za taj dan
Edit: na hanfi sam nasao drugacije objasnjenje nego na ovom vasem linku i oni kazu izricito zadnjoj cijeni. Tako da ostaje 5 36
-
Hmm znaci ug nije smio kupiti od AH jer bi onda to bila cijena preuzimnja, odnosno ne smije se saznati da su to oni 😁
-
Prosjek svih cijena nije prosje zakljucnih cijena, nego prosjeci svakog dana
Meni ispadne 5,57, ali posto je na brzinu preko moba, ne mora biti tocno 😁
-
A u sta? Od jucer gledam sta na zse uzeti i nisam nasao 3 dionice da mi je isplativ rizik/dobit.
-
na kraju konca (ako je kraj!?)... kakvu je tu imala ulogu švicarska inv banka? osim da je izabrana da vodi prodaju, kasnije nigdje nisam ništa pročitao vezano za njih i prodaju optime.
nadalje, neizrecivo mi je drago da nitko osim mene ovdje nije popušio lovu!!?? samo ste povečavali prosjek ulaska i gotovo nikome ne premašuje 5,36kn!!?? čudo jedno! baš ste srećkovići što niste u minusu, jedino nisu ostvareni snovi
a barem stotinjak x su forumaši prijavljivali kupnje iznad 6, pa čak i 8kn! a protrgovan je ogroman broj papira.....zaista zanimljivo!
Ja sam imao srece jer sam ulazio od 1.80 do 5.8
Prosjek mi je trenutno 4.21 s tim da sam prosle izlazio i ulazio s 20 000 dobitka
-
A Po cemu mislite da bi mogla biti ikoja druga od 5.36?
Ne vidim gdje sam napisao navedeno razmisljanje.
Po ovome najniza sam razumio da mislite da moze i vise
-
Zakon ce biti izglasan. Dal u rujnu ili koji mjesec iza, to ne znam. Ali znam da je UG dobio garancije u onom trenutku kad se stisala medijska ofenziva koja je pucala iz svih topova. Najniza izracunata cijena od 5.36kn ostaje kao referentna buduca otkupna vrijednost dionice.
A Po cemu mislite da bi mogla biti ikoja druga od 5.36?
-
Sve mi je to nejasno, šta je sa svima drugim velikima koji su kupovali oko 6 i nisu prodavali, kao Drvo... Nadam se da tu ima još nešto što ne znamo
Pa loše su investirali i izgubiti će dio novaca, nema tu neke mudrosti, kako mislite što s njima ? Po čemu su oni pametniji od nas ?
Vjerovao sam u višu cijenu dok Handžekovićka nije prodala po 6,7, tada sam shvatio da nešto smrdi. Ipak nisam očekivao prodajnu cijenu ispod tih 6,7, tako da je ovo ipak neugodno iznenađenje, ali eto, opet sam nešto zaradio.
Da li itko razmišlja što bi se dogodilo da teoretski sabor ne usvoji zakon u obliku koji odgovora UG ? Onda bi i ovo jada od ponude palo u vodu ?
Ja vjerujem da je zakon gotova stvar, ali isto tako vjerujem da ce mnogi iskoristiti pon za izlazak na sve iznad 5kn jer nema smisla ostati i cekati
-
Na sve treba gledati pozitivno pa tako i ovo, ako nista drugo barem velik porez necemo platiti 😝