Nista u zivotu nije sigurno
Posts by Backdraft
-
-
Kupio ATPL i danas i to po 355kn
- a što je bilo s onima kupljenim po 393kn, njih ste sigurno prodali onom malom vazduhoplovcu iz Lovrana.
- uvijek sam se divila investitorima koji stalno dokupljuju i dokupljuju, imaju pored sebe vreće s svježim novcem...
Pa svaki iole ozbiljan ulagac ne ide 100% od jednom. Ja nikada ne udem s vise od 50% slobodnog novca u dionicu pogotovo ako ima padajuci trend. U atpl sam usao na 395 sa 40% slobodnog novca, dokupe drzim 20% nize jedan od drugog
-
Sta sad, svi nazad u opte 😁
-
Mitkko mozete li staviti neki update za atpl, do gdje bi moglo ici?
-
- tpng, pola otuslo jutros, pola stoji vislje
Odmah stavljena i kupnja nize 😁
-
Ovo je ok dugorocno ulaganje, ali ovakav nagli rast nema temelja i ocekujem stabilizaciju oko 215
-
+ tpng po 40
-
Vratio se opet u TPNG po 42
dva kruga ulaza na 42 i izlaza na 44, par dana bureka za dorucak 😁
-
Kupim dwac na 14 i prodam na 16, nikad cuo za njih i kupio samo jer su rasli. Sad je 43 🤦
Danas je 190 🤦. Godisnja placa mogla biti.
Sad ga shortajte ako ga ima
-
Kupim dwac na 14 i prodam na 16, nikad cuo za njih i kupio samo jer su rasli. Sad je 43 🤦
-
Ja sma siguran da ce oni skupiti 75%, a za ovaj paket od AH cisto sumnjam da su toliko glupi da su ga uzeli bez "budale".
Ako se odluce povuci s burze da li moraju ponuditi neku cijenu svima?
-
Ja ocekujem da ce ici na istiskivanje ili barem povlacenje s burze
-
Koje su opcije ako se ne proda u prvom krugu? Ako ne skupe preko 95% ide drugi? Sto ako skupe?
-
Vi ili ne znate citati ili ne zelite. Pokusst cu jednostavnije.
1. Da, svi se slazemo da smo dobili manje od ocekivanog
2. Telemachovo skidanje novca ili lazno oglasavanje nikako ne utjece na prodaju optime stoga nije ni relevantno na ovoj temi
3. Sve sto ste napisali ste ponovili vec 5 puta jer se ne mozete pomiriti da je gotovo.
4. Rasprava s vama ovdje zavrsava, zelim vam ugodan ostatak dana. Pozdrav
-
Dakle renchi vratili smo se na pocetak, vasi postovi nemaju veze s optimom nego s telemachom i nikako ne utjecu na cijenu optime koja je vec definirana. Vi se ne mozete pomiriti s time i sada malo malo tu prenosite vijesti kako se korisnici zale na telemach i koliko su ebita oni platili ili trebali. Ok svi smo htjeli vise, teebali smo i dobite vise, ali samo nam nemojte jos programski sadrzaj nove tv prenositi i zaliti se kakve serije snimaju.
-
Upravo to vam i govorim, optimi ovo uopce ne utjece na cijenu jer nema veze s njom i ne vidim zasto to stalno postate. Za prodaju optime je ovo vezana vijest kao i to da nova tv snima novu sapunicu.
-
To da im skidaju novce pisu korisnici optime?
Koju uslugu prodaje optima, a da ju nema?
-
Kako to utjece na cijenu optime, hoce zbog toga padati?
-
I kakve veze to ima sa opte? Osim ako mislite ostati dionicar i nakon javne ponude pa vas brinu rezultati poslovanja. Prihvatite da je gotovo, da nismo dobili koliko smo trebali i krenite dalje. Svakih par dana prenosite vijest o Telemachu koja nema veze s temom
-
Ja danas malo prodao tpng na 44, ali onda i vratio na 42