1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. titulus

Posts by titulus

• IGH (Institut IGH d.d.)

• titulus
    • June 15, 2021 at 1:41 PM

Apolitičan sam, objektivan i ne držim ničiju stranu ali stavljati u isti kontekst sdp sa hdzeom... Uspoređivati dva mandata nakon krize i sve ostale mandate je nekorektno... Zna se tko je uništio ovu državu!

Što se tiče radnika i majstora, uvijek ih se može naći i kvalitetnija radna snaga nego što ih nudi RH jer na žalost uvijek ima jadnijih od nas

• OPTE prodaja - kladionica

• titulus
    • June 12, 2021 at 5:43 PM
    Quote from Ledica
    Quote from Optimistcro

E sad stvarno stvarno ali stvarno pretjeruješ kolega...

Nemojte biti takvi prema kolegi dioničaru, on se potrudi da nam uredno dojavi svaku i najmanju promjenu koju primjeti, ima dobar dar zapažanja, a možda je i u pravu, pokazuju se mišići, moraju se nekako zadržati postojeći korisnici , a po mogućnosti i privući novi. Stiže konkurencija. ;)

To ima veze s Optimom kao i ovo piće sa hadezeom

Files

03CflsvyRC2DDK4zDQ5ZS-Laq6I3bradJmVmMDlpwJM.jpg 90.49 kB – 0 Downloads
  • LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• titulus
    • June 11, 2021 at 11:20 AM

Pogledajte zadnje postave gospona harpuna pa vam bude jasno

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• titulus
    • June 9, 2021 at 3:30 PM
    Quote from Flight

To nije istina da je prepustila tehničku podršku HT-u. Koliko ja znam operateri Optime izlaze na teren i otklanjaju poteškoće i kvarove. To možda samo ako je problem na dijelu infrastrukture kojim upravalja HT.

Tako je tehničari HT-a brinu o dijelu koji se odnosi na njihovu infrastrukturu koja je iznajmljena Optimi, ali sjećam se da ih se prije 2-3 godine čekalo i par tjedana na intervenciju, sada se javljaju isti dan

• titulus
    • June 9, 2021 at 3:04 PM
    Quote from Miniclip

Prodao OPT nakon cca 2 godine. U zadnje vrijeme sam izgubio nadu da će ovo biti riješeno kako treba. HT je učinio sve i dalje čini sve što je u njegovoj moći da OPT unazadi i da spriječi pojavljivanje zdrave konkurencije. Svima u dionici želim sve najbolje...

Imam liniju poslovnu kod Optime i nebi se složio da HT čini sve da Optimu unazadi... Preselio sam linije u novi ured i u par navrata prijavljivao kvar, tehničari iz HT-a su svaki put isti dan reagirali i došli na teren, tako da ipak misle na zadovoljstvo Optiminih korisnika

• titulus
    • June 6, 2021 at 12:37 PM

Ja ne znam za vas drugovi dragi ali s ovog aspekta to što je Hanžekovićka prodala po 6,7 može biti samo pozitivna stvar, jel taj koji je kupio od osobe koja sjedi na informacijama, ne vjerujem da je uložio bez barem 20% zarade... Pa je meni to vrlo jasna indicija da to ipak ide u pravom smjeru.

HT si je kroz zajam od 200 mil osigurao 50% nad Optimom i vjerojatno su tako i odlučivali samostalno do kraja

• titulus
    • June 4, 2021 at 9:34 PM

Mislim da su ovi do 5000 komada market makeri, njih je puno i očito jako volatilni ovisno kada je sunce izašlo i dali je izašlo, a svjedoci ste da je više puta ostalo skriveno u zadnja mjesec - dva

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• titulus
    • June 3, 2021 at 3:34 PM

Mislim si, svaka kupnja ispod 70 s obzirom na prinos je bagatelan, prije korone smo bili na 60 i očekivali dividendu od 4...

• titulus
    • June 2, 2021 at 9:53 PM

Niti sam kupovao kada je dotični kupovao, niti prodavao kada je prodavao... Pa nije dotični gospodin ovdje tema već Optima.. I zašto mislite da Optima ne vrijedi ništa, uredno posluju, imaju i lijepi broj korisnika a i procjena je prije pripajanju H1 bila na 7 i po kuna.... Ne sijati strah na temelju ničega novoga

• titulus
    • May 26, 2021 at 4:21 PM
    Quote from PILAPILA
    5.up.gif Privredna banka Zagreb d.d.10.2871,68%
    5.up.gif Privredna banka Zagreb d.d.11.0051,79%

Uvijek je pozitivno vidjeti kada netko iz topa 10 kupuje jer pored već ozbiljnoj izloženosti pokazuje samouvjerenost u ulaganje :thumbup:

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• titulus
    • May 22, 2021 at 6:17 PM

Kakvi likovi... Recite na koliko želite da vam srušim igh :)

Ovdje je potencijal 10x a vi serendajte ;)

• titulus
    • May 16, 2021 at 6:19 PM
    Quote from Jubito
    Quote from zlocesti

Ajme malodušnih.

A tamo nam se na grafu leptirići smiješe

Sve će svima biti dobro. A ako i ne bude, sam pao, sam se ubio. Poliži šapicu i vozi dalje :S

Svi smo oduvijek znali sve rizike i potencijal nagrade, i što smo sada malodušni :/

Tješi nas i lekcije nam dijeli kolegica koja se pohvalila da je "Opte prepustila u ruke Boga od Burze i da je u redu na Mediki".

Propovjed bez rizika i sa distance, malo licemjerno. :S

A o grafovima bolje da ne pričamo.

Display More

Iskreno ne znam šta ni ti, a ni kolegica imate napisati više o ovoj temi a da je "doprinos temi" kako moderator to voli nazvati... Moderatoru malo smo licemjerni, od teme do teme drugačija pravila

• titulus
    • May 12, 2021 at 8:50 PM

... Prema vrstama radova u ožujku je 77,1 posto ili 863 dozvole izdano za novogradnju, a 22,9 posto ili 257 za rekonstrukcije...

Iz ovoga se vidi da obnova Zg i Banije još nije velikom mjerom krenula, to će biti kada dozvole za rekonstrukciju prenaše ove za novogradnju.

• titulus
    • May 11, 2021 at 10:00 PM

Možda je red i na vlakić na igiju, valjda je i ona svoju negativu "odradila", neće sigurno dobit i izlaz iz PSN dočekati na ovim cijenama... Prvo 2xx, pa onda pozitivne vijesti, takav je uvijek bio modus

• titulus
    • May 10, 2021 at 4:49 PM

Dok raste burza Igi van fokusa... A nekada lokomotiva ZSE

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• titulus
    • May 8, 2021 at 5:47 PM

Ovdje se za živo čudo trguje većim iznosima od Magme, pa svi su pokazatelji ispod površine i molio bih prosvjetljenje...Što Vi zapravo kupujete???

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• titulus
    • May 7, 2021 at 7:09 PM
    Quote from mikromakrto

Crobex se približava prvoj velikoj prekretnici, čarobnoj brojci 1941.

Hoće li šumom (parzitani) ili drumom (ustaše)?

Možda će ostati doma (domobrani)?

Očekujemo li duge i krvave borbe u periodu 1941-1945 ili ćemo to prebroditi zahvaljujući brodaru?

Idemo li nakon 1945 u velike građevinske radove na obnovi zemlje pa da skoče građevinari?

Koliko još do novog milenija?

Display More

Kad smo već u tim godinama :S

Files

IMG-41349fc0e718268dfb3b636fd31de2a3-V.jpg 51.46 kB – 0 Downloads

• titulus
    • April 30, 2021 at 6:22 PM

Pad prihoda, rast rashoda.... Zato i jesmo tu gdje jesmo

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• titulus
    • April 26, 2021 at 8:52 PM
    Quote from Paulie
    Quote from titulus

Troškovi prijevoza se i refundiraju prema učinjenom trošku

Kako koja firma, neke plaćaju iznos pojedinačne dnevne karte, a neke mjesečni pokaz.

Ako vam stvarno igra ovih 220 kn, pa vi ste onda parizer investitor. Koga boli briga za 220 kn mjesečno.

Svakog normalnog, odnosno bahati se bahate

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• titulus
    • April 26, 2021 at 8:42 PM

Troškovi prijevoza se i refundiraju prema učinjenom trošku... Malo se educirajte prije nego nešto loše branite

1. Privacy Policy
  2. Kontakt