Svejedno kada će sjesti divka, krajem ove ili početkom iduće godine... To je moja lova, isto kao i ona oročena... Samo mi je u ZABI čuvaju od belosvetskih lopova... Ili od mene samog
Posts by titulus
-
-
Dugovi se vraćaju, pozitivno se posluje, ugovara se hrpa novih poslova... Budućnost je blistava
-
Prvi u padu, zadnji u rastu
Čekamo izvješće
-
Sada smo i službeno jedina država na kugli zemaljskoj, kojom vlada pravomoćno osuđena zločinačka organizacija.
Nemoj tako kolega, pa jel nisi cuo sta kazu - ovaj HDZ nema sa time nikakve veze, nitko nista nije ni znao ni vidio, a jos manje sudjelovao. 🤷 🙈
Iskreno, ne znam šta je gore... Da su znali ili da nisu znali... Mislim da je gore da nisu znali po pitanju družbe i službe
-
Ne znam naglašava li se češće i na jednoj drugoj temi potpisivanje ugovora nego ovdje. Upravo jedan takav ugovor mi je bio razlogom prodaje svih IGH dionica koje sam imao. Naime, pod ruku mi je došao troškovnik jednog visegodišnjeg ugovora IGH i jedne velike domaće tvrtke. Kad sam u čudu vidio mizerne iznose stavki, uz komentar njihovog dugogodišnjeg djelatnika da to uopće nije iznimka, nedugo iza više nisam bio vlasnik IGH papirića.
Bitno je što se zaradi ugovorom, a ne što se ugovori. U ovakvim tvrtkama često se odjeli nuđenja/prodaje vrednuju po broju sastavljenih ponuda i sklopljenih ugovora, a ne po tome što je ostalo firmi kad se povuče crta. Ne kažem da su svi ugovori loši, ali sigurno ima i onih (kakav sam osobno vidio) gdje je i za tvrtku i za dioničare bolje da se nikad nisu niti potpisali.
Ovo je teška glupost što ste napisali i ako to ne možete potkrijepiti povucite napisano... Konkretno, što IGH ulaže osim know how kod projektiranja i nadzora zbog čega bi imao gubitak na bilo kojem poslu.
I zanimljivo je kako se uvijek neki početnik nađe komentirati ovaj IGH u rastu
-
Ovo pucanje vodovoda je već prečesto da bi bilo slučajno.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…cenici-20211018
Kako u drugim gradovima ne puca vodovod? Što su svi redoviti u održavanju?
Pa ovdje je bivši gradonačelnik najbliži cijevima za razliku od drugih gradova, možda se osvećuje
-
Kolega Moller, idući tjedan testiramo prvu liniju obrane, kako ste rekli na 150... Koliko bude izdržala?
-
Nešto me danas svrbe dlanovi. Zna li tko što to znači?
Posjetite kolega dermatologa, može biti neka virusna infekcija... Jeste Rambo ali te male gamadi i vanzemaljce ubiju
-
Da mi je znati koji Dugouško drži 736 komada na asku na 130 kn ?
Svi znamo da se tako ne prodaje, tako se žafrkava radni narod
Ajde šicko, fajrunt
To je netko od naših forumaša, pristojan svijet se time ne bavi
Biti će da i ovdje netko mudro kupuje
-
Bude slično onoj bajci s kokom i zlatnim jajima...
P. S.
Ozbiljno
neznam tu bajku ali nema ni veze......znači ipak je riječ o bajci?........smatrate da realne perspektive u budučnosti nema?.....
Nema kolega, najbolje što dalje odavdje jer vidim da vas zanima i tražite savjet, nedajte se nagovoriti
... Eto, drukeraj manje
-
I koliko znam dugoročno gledate na ovu priču...
U nas kolega preko milion kuna uloženo u Igi - a... 💪
kakva je dugoročna priča za Igh?.......a da nije bajka.......
PS
ozbiljno pitam
Bude slično onoj bajci s kokom i zlatnim jajima...
P. S.
Ozbiljno
-
----------Ukupna vrijednost do sada ugovorenih poslova u 2021. već sada prelazi 100 milijuna kuna.-----
A nešto će im valjda i ostati
Nemam pojma, ja trgujem na svjećicu, kada sam pri pameti
A graf dobro izgleda........a ako i ne bude, moći ću si reći- makar si probala
Ako se ja sa 7 465 komada ne brinem...ne morate ni vi....valja probat sve, ja probo i nestajem....(prosjek odličan)
I koliko znam dugoročno gledate na ovu priču...
U nas kolega preko milion kuna uloženo u Igi - a... 💪
-
Kada se činjenice iznose, ako su pozitivne, onda je drukeraj, kada se piše kao mišljenje pijane babe s pijace onda je dobronamjeran savjet...
-
Ovdje na ZSE samo mudri kupuju dionice i ne dižu im cijene... i tako već 20 godina na svim dionicama
-
Kako izgleda Ugovor o kupoprodaji kojim se planira kupoprodaja
-
Očito neki već znaju i koliko
-
524 komada odjednom po asku...
-
Da nam ponude po koliko je Ane utopila mozemo pjevat. Puna saka brade!
Mada mi sve vise lici da ce bit negdje malo iznad 5. Lesinari
Pa barem još 10% na njenu prodaju, ipak i njen kupac misli nešto zaraditi.... Naravno da se šalim i samo želim ukazati koliko to sve nema veze sa istinom... A istina je da je voda mutna
-
https://www.seebiz.eu/tvrtke/institu…ipsilonu/263624
Institut IGH, d.d. i BINA – ISTRA d.d. potpisali su danas ugovor ukupne vrijednosti 3.903.382,50 HRK (PDV nije uključen u cijenu).
I što je to kao neka spektakularna vijest ? 4 mil kn za firmu sa kolko zaposlenih ? Pa moja firma sa 4 zaposlena godišnje ostvari 1 mil kn prihoda. a nema.dugova . Imam igh
Pa po tome oni bi na svojih 500 zaposlenih trebali imati 125 mil kn prihoda, a imaju preko 200 miliona... Znači da dvostruko bolje rade kolega od tvoje firme...
-
Vidljivi su pozitivni pomaci u cijeni od kada je društvo izbacilo izvješće, očito ulagači vjeruju da je ovo prekretnica