1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. titulus

Posts by titulus

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• titulus
    • October 30, 2021 at 5:48 PM
    Quote from Ledica

https://www.index.hr/vijesti/clanak…om/2314690.aspx

Ako tražite ili bi promijenili posao pokušajte ovdje, sigurno nećete požaliti.

Ako im je ponestalo ideja , evo nekoliko prijedloga:

- ako imaš dioptriju, svake druge godine pravo na nove naočale (dizajnerske okvire)

- ako koristiš plaćene sportske aktivnosti, svake godine jedan par novih tenisica( naravno dizajnerskih)

- ako si odgovoran po pitanju zdravlja i indeks tjelesne težine ti ne prelazi 25 , stimulacija 5% na plaću

....

Display More

Ali to nije sve... ako uz to imate i člansku iskaznicu hdz - a, dobijete set noževa potpuno besplatno....

Učlanite se i iskoristite brojne pogodnosti koje vam članstvo daje

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• titulus
    • October 29, 2021 at 8:59 PM

Svejedno kada će sjesti divka, krajem ove ili početkom iduće godine... To je moja lova, isto kao i ona oročena... Samo mi je u ZABI čuvaju od belosvetskih lopova... Ili od mene samog :S

• IGH (Institut IGH d.d.)

• titulus
    • October 29, 2021 at 8:53 PM

Dugovi se vraćaju, pozitivno se posluje, ugovara se hrpa novih poslova... Budućnost je blistava ;) :thumbup:

• titulus
    • October 28, 2021 at 2:12 PM

Prvi u padu, zadnji u rastu

Čekamo izvješće

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• titulus
    • October 27, 2021 at 5:49 PM
    Quote from mitkko
    Quote from Milijarder

Sada smo i službeno jedina država na kugli zemaljskoj, kojom vlada pravomoćno osuđena zločinačka organizacija. :cursing:

Nemoj tako kolega, pa jel nisi cuo sta kazu - ovaj HDZ nema sa time nikakve veze, nitko nista nije ni znao ni vidio, a jos manje sudjelovao. 🤷 🙈

Iskreno, ne znam šta je gore... Da su znali ili da nisu znali... Mislim da je gore da nisu znali po pitanju družbe i službe

• titulus
    • October 23, 2021 at 10:27 PM
    Quote from Valeron

Ne znam naglašava li se češće i na jednoj drugoj temi potpisivanje ugovora nego ovdje. Upravo jedan takav ugovor mi je bio razlogom prodaje svih IGH dionica koje sam imao. Naime, pod ruku mi je došao troškovnik jednog visegodišnjeg ugovora IGH i jedne velike domaće tvrtke. Kad sam u čudu vidio mizerne iznose stavki, uz komentar njihovog dugogodišnjeg djelatnika da to uopće nije iznimka, nedugo iza više nisam bio vlasnik IGH papirića.

Bitno je što se zaradi ugovorom, a ne što se ugovori. U ovakvim tvrtkama često se odjeli nuđenja/prodaje vrednuju po broju sastavljenih ponuda i sklopljenih ugovora, a ne po tome što je ostalo firmi kad se povuče crta. Ne kažem da su svi ugovori loši, ali sigurno ima i onih (kakav sam osobno vidio) gdje je i za tvrtku i za dioničare bolje da se nikad nisu niti potpisali.

Ovo je teška glupost što ste napisali i ako to ne možete potkrijepiti povucite napisano... Konkretno, što IGH ulaže osim know how kod projektiranja i nadzora zbog čega bi imao gubitak na bilo kojem poslu.

I zanimljivo je kako se uvijek neki početnik nađe komentirati ovaj IGH u rastu :thumbup:

• Birtija

• titulus
    • October 18, 2021 at 12:39 PM
    Quote from etoimene

Ovo pucanje vodovoda je već prečesto da bi bilo slučajno.

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…cenici-20211018

Kako u drugim gradovima ne puca vodovod? Što su svi redoviti u održavanju?

Pa ovdje je bivši gradonačelnik najbliži cijevima za razliku od drugih gradova, možda se osvećuje :evil:

• titulus
    • October 17, 2021 at 2:58 PM

Kolega Moller, idući tjedan testiramo prvu liniju obrane, kako ste rekli na 150... Koliko bude izdržala?

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• titulus
    • October 15, 2021 at 11:04 AM
    Quote from rambo_5

Nešto me danas svrbe dlanovi. Zna li tko što to znači?

Posjetite kolega dermatologa, može biti neka virusna infekcija... Jeste Rambo ali te male gamadi i vanzemaljce ubiju

• titulus
    • October 14, 2021 at 2:37 PM
    Quote from zlocesti

Da mi je znati koji Dugouško drži 736 komada na asku na 130 kn ?

Svi znamo da se tako ne prodaje, tako se žafrkava radni narod

Ajde šicko, fajrunt :S

To je netko od naših forumaša, pristojan svijet se time ne bavi

Biti će da i ovdje netko mudro kupuje ;)

• titulus
    • October 13, 2021 at 9:18 PM
    Quote from hugh
    Quote from titulus

Bude slično onoj bajci s kokom i zlatnim jajima...

P. S.

Ozbiljno

neznam tu bajku ali nema ni veze......znači ipak je riječ o bajci?........smatrate da realne perspektive u budučnosti nema?.....

Nema kolega, najbolje što dalje odavdje jer vidim da vas zanima i tražite savjet, nedajte se nagovoriti :S

... Eto, drukeraj manje :)

• titulus
    • October 13, 2021 at 9:04 PM
    Quote from hugh
    Quote from titulus

I koliko znam dugoročno gledate na ovu priču...

U nas kolega preko milion kuna uloženo u Igi - a... 💪

kakva je dugoročna priča za Igh?.......a da nije bajka.......

PS

ozbiljno pitam

Bude slično onoj bajci s kokom i zlatnim jajima...

P. S.

Ozbiljno

• titulus
    • October 13, 2021 at 8:47 PM
    Quote from PILAPILA
    Quote from zlocesti

----------Ukupna vrijednost do sada ugovorenih poslova u 2021. već sada prelazi 100 milijuna kuna.-----

A nešto će im valjda i ostati

Nemam pojma, ja trgujem na svjećicu, kada sam pri pameti

A graf dobro izgleda........a ako i ne bude, moći ću si reći- makar si probala :S

Ako se ja sa 7 465 komada ne brinem...ne morate ni vi....valja probat sve, ja probo i nestajem....(prosjek odličan)

I koliko znam dugoročno gledate na ovu priču...

U nas kolega preko milion kuna uloženo u Igi - a... 💪

• titulus
    • October 13, 2021 at 8:07 PM

Kada se činjenice iznose, ako su pozitivne, onda je drukeraj, kada se piše kao mišljenje pijane babe s pijace onda je dobronamjeran savjet... ^^

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• titulus
    • October 13, 2021 at 4:20 PM

Ovdje na ZSE samo mudri kupuju dionice i ne dižu im cijene... i tako već 20 godina na svim dionicama

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• titulus
    • October 11, 2021 at 6:45 PM

Kako izgleda Ugovor o kupoprodaji kojim se planira kupoprodaja

• titulus
    • October 11, 2021 at 10:37 AM

Očito neki već znaju i koliko :)

• titulus
    • October 11, 2021 at 10:31 AM

524 komada odjednom po asku...

• OPTE prodaja - kladionica

• titulus
    • October 5, 2021 at 10:17 PM
    Quote from sasab

Da nam ponude po koliko je Ane utopila mozemo pjevat. Puna saka brade!

Mada mi sve vise lici da ce bit negdje malo iznad 5. Lesinari

Pa barem još 10% na njenu prodaju, ipak i njen kupac misli nešto zaraditi.... Naravno da se šalim i samo želim ukazati koliko to sve nema veze sa istinom... A istina je da je voda mutna X/

• titulus
    • August 17, 2021 at 3:18 PM
    Quote from dionicar
    Quote from PILAPILA

https://www.seebiz.eu/tvrtke/institu…ipsilonu/263624

Institut IGH, d.d. i BINA – ISTRA d.d. potpisali su danas ugovor ukupne vrijednosti 3.903.382,50 HRK (PDV nije uključen u cijenu).

I što je to kao neka spektakularna vijest ? 4 mil kn za firmu sa kolko zaposlenih ? Pa moja firma sa 4 zaposlena godišnje ostvari 1 mil kn prihoda. a nema.dugova . Imam igh

:D

Pa po tome oni bi na svojih 500 zaposlenih trebali imati 125 mil kn prihoda, a imaju preko 200 miliona... Znači da dvostruko bolje rade kolega od tvoje firme... 8o

1. Privacy Policy
  2. Kontakt