1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. titulus

Posts by titulus

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• titulus
    • October 1, 2022 at 1:17 PM
    Quote from Skribi
    Quote from titulus

Vjerujem da je vrijeme izliječilo rane!?

Čemu crnjaci, pa rekli su javno da neće

Nece trenutno, ali u dogledno vrijeme sigurno hoce😌😌

Vidite budućnost 😟

Voli ekipa stvarati paniku...a možda prije zvekne neka nuklearna pa vam bude svejedno za delist i istiskivanje, jer to je vjerojatnije scenarij...ovi tvrde da neće a Putin tvrdi da hoće

• titulus
    • September 30, 2022 at 10:20 PM
    Quote from komot

Neda mi se sad tražit post, samo sam htio napomenut da sam upozorio na ovaj scenarij jer sam imao inside. Bio sam žestoko popljuvan ovdje i bilo mi je malo žao zbog toga.

Vjerujem da je vrijeme izliječilo rane!?

Čemu crnjaci, pa rekli su javno da neće

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• titulus
    • September 27, 2022 at 6:01 PM
    Quote from D_artagnan

Neznaju oni sta je trziste kapitala…. + sto je ovo nase dosta lopovsko TK… ala agrokor, dlkv…

Ne ulažu ljudi zato što znaju šta je ovo naše TK...ko biljka mesožderka, samo čeka nekog novog naivca :S

• Birtija

• titulus
    • August 25, 2022 at 5:06 PM

bilo bi lijepo imati moderan stadion i veliki bazen u dvorištu, bazen ću ja platiti jer meni treba pa neka stadion plati onaj kome treba...zar nisam u pravu Mamiću?

• Porez na nekretnine

• titulus
    • August 25, 2022 at 4:53 PM

ne razumijem kako itko može zagovarati ikakav novi namet, pa realno od ostvarenog dohotka ostane manje od 50 % ( iako kad bi se seciralo apsolutno sve, dakle i "cijenu države" u baš svakom proizvodu, vjerujem da ne ostane ni 30%)

• Birtija

• titulus
    • August 3, 2022 at 5:02 PM
    Quote from havi

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…drzavu-15230830

Nisam primjetio da zaluju za Hrvatima i ostalima koje su protjerali cetnici, da im je zao pobune, paleza, ubijanja nevinih.

Bas me zanima dal ce se oglasit premijer i predsjednik.

Šaka marginaliziranih...da nisu prenijeli neki mediji vjerojatno bi i sami otišli kući prije nego razvuku transparente.

Ne treba reagirati baš na svakog i svašta, a ovo je baš svašta <X

• IGH (Institut IGH d.d.)

• titulus
    • August 3, 2022 at 4:58 PM
    Quote from jasko

INSTITUT IGH, d.d. POTPISAO NOVI UGOVOR U SJEVERNOJ MAKEDONIJI VRIJEDNOSTI OKO 22,6 MILIJUNA EUR
    Ukupna vrijednost ugovora iznosi 22.636.500,00 EUR (bez PDV-a), dok je udio INSTITUTA IGH, d.d. 8.742.500 EUR (bez PDV-a). Trajanje ugovora iznosi 58 mjeseci (Faza 1: faza pregovora, projektiranje i izvođenje u trajanju od 46 mjeseci i Faza 2: faza garantnog perioda u trajanju od 12 mjeseci). Memorandum INSTITUT IGH - visestrani (zse.hr)

To im je trećina godišnjeg prihoda skoro a cijena dionice ništ...

• Porez na nekretnine

• titulus
    • July 20, 2022 at 5:59 PM

...porez mora imati neku svrhu, a ovdje nikakvu svrhu ne vidim...neće sto poreza staviti u funkciju silna prazna imanja po Slavoniji, Kordunu i Baniji...a što se tiče oporezivanja auta, koji je smisao i tog poreza do 8.g. starosti...nebi li imalo većeg smisla oporezovati aute starije od 8.g.

Država mora djelovati poticajno za najproduktivniji dio svog društva a ne destimulativno

• Porez na nekretnine

• titulus
    • July 16, 2022 at 10:29 AM
    Quote from accountant
    Quote from titulus

kakav porez na nekretnine, kakvi ikakvi više porezi...to mogu zagovarati samo neuki i nesposobni...

nisam ni neuk ni nesposoban

kako nikom ovdje, osim meni valjda jer se jedini trudim dokazati to, nije jasno da ako na cijelu jednu klasu imovine kao što su nekretnine ne uvedemo porez, iskrivljujete ulagačke afinitete?

pa pogledajte kartice političara, tko ima dionice? osim onih kojima je iz doba Sanadera ostao HT ili Ingra? nitko

ni sa ZSE niti strane dionice, nitko!

dapače imate slučaj da se mijenjaju urbanistički planovi pa se na razlici kupljene zemlje zarađuje, cijela Istra je kreditima Hypo banke tako razbijena na čestice

i opet, treba razgraničiti ovdje stan kao ulaganje (za iznajmljivanje) i onog za stanovanje

gledam i slušam mladi ljudi si ne mogu priuštiti stan na kredit ni s dvije iznadprosječne plaće, nemaju kreditnu sposobnost

predugovori za kupnju stana se razvrgavaju, vraćaju dupli polozi kupcima i ti isti stanovi ponovno prodaju za 15%-20% višu cijenu kvadrata

znam, inflacija je kriva

recimo 'ulagač' ima viška stan, dva i vidi da cijene divljaju... i što radi? čeka jer nema poreza da ga prisili da proda taj stan ili ga iznajmi

i pravo kaže gore sindikalist upravo je SAD pravo vrijeme za uvesti taj porez jer bi to razdrmalo tržište, dovelo 'višak' praznih stanova na market, i to vam u konačnici ruši cijenu, možda jednokratno ali sad je pravi trenutak

no vidim većina vas forumaša ipak gleda vlastitu rit i ne vidite dalje od toga: da je porez alat, a ne nekakva disciplinska mjera :(

gore kolega neki priča o tri-četiri nekretnine kao 'nešto si stvorio u životu'?! pa kome ćeš zaboga onda prodati ili iznajmiti tu nekretninu ako ćemo svi imati po par na zalihi? to je čisti fetiš

Display More

Sve jasno, ali te nekretnine za onoga tko ih gradi, u konačnici i za kupca su itekako oporezovane...uzmite bukvalno što sve investitor mora platiti državi da bi izgradio m2 stana pa će vam biti jasno i neće porez na nekretnine srušiti cijenu koliko bi pomoglo da se država "pojeftini"

Quote from accountant
    Quote from titulus

kakav porez na nekretnine, kakvi ikakvi više porezi...to mogu zagovarati samo neuki i nesposobni...

nisam ni neuk ni nesposoban

kako nikom ovdje, osim meni valjda jer se jedini trudim dokazati to, nije jasno da ako na cijelu jednu klasu imovine kao što su nekretnine ne uvedemo porez, iskrivljujete ulagačke afinitete?

pa pogledajte kartice političara, tko ima dionice? osim onih kojima je iz doba Sanadera ostao HT ili Ingra? nitko

ni sa ZSE niti strane dionice, nitko!

dapače imate slučaj da se mijenjaju urbanistički planovi pa se na razlici kupljene zemlje zarađuje, cijela Istra je kreditima Hypo banke tako razbijena na čestice

i opet, treba razgraničiti ovdje stan kao ulaganje (za iznajmljivanje) i onog za stanovanje

gledam i slušam mladi ljudi si ne mogu priuštiti stan na kredit ni s dvije iznadprosječne plaće, nemaju kreditnu sposobnost

predugovori za kupnju stana se razvrgavaju, vraćaju dupli polozi kupcima i ti isti stanovi ponovno prodaju za 15%-20% višu cijenu kvadrata

znam, inflacija je kriva

recimo 'ulagač' ima viška stan, dva i vidi da cijene divljaju... i što radi? čeka jer nema poreza da ga prisili da proda taj stan ili ga iznajmi

i pravo kaže gore sindikalist upravo je SAD pravo vrijeme za uvesti taj porez jer bi to razdrmalo tržište, dovelo 'višak' praznih stanova na market, i to vam u konačnici ruši cijenu, možda jednokratno ali sad je pravi trenutak

no vidim većina vas forumaša ipak gleda vlastitu rit i ne vidite dalje od toga: da je porez alat, a ne nekakva disciplinska mjera :(

gore kolega neki priča o tri-četiri nekretnine kao 'nešto si stvorio u životu'?! pa kome ćeš zaboga onda prodati ili iznajmiti tu nekretninu ako ćemo svi imati po par na zalihi? to je čisti fetiš

Display More
  • Porez na nekretnine

• titulus
    • July 15, 2022 at 7:57 PM

kakav porez na nekretnine, kakvi ikakvi više porezi...plaćamo mi taj porez kroz kom. naknadu i dali je itko od vas ikada išta novo izgradio, ako je onda zna kolika je komunalna i naknada za uređenje voda kod prosječne kuće od 100 m2...to mogu zagovarati samo neuki i nesposobni...

• titulus
    • May 7, 2022 at 2:44 PM

kolega, što to meni sve znači kao dioničaru IGH?

• titulus
    • April 21, 2022 at 3:18 PM
    Quote from emil
    Quote from titulus

Možda muljatori bježe iz vlasničke strukture, vidi se da je "daj šta daš"

:D

i prodaju po 45-7-15-40 dionica :)

To je valjda vise vlasnika u pitanju kad su tolike kolicine :D

Bas si me nasmijao...

Baš mi drago da sam vam osmijeh priuštio u ova turobno vremena

• titulus
    • April 21, 2022 at 1:41 PM
    Quote from gta1

jesu li ovdje u tijeku neka iskrcavanja ?

Možda muljatori bježe iz vlasničke strukture, vidi se da je "daj šta daš"

• titulus
    • April 20, 2022 at 9:41 PM

ovdje se bar sve zna...i tko je pokrao igh i tko prodaje dionice, samo ne znamo kada će se krenuti u neke normalne vode

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• titulus
    • March 9, 2022 at 9:26 PM

jel ima netko osim mene da još nije primio ponudu?

Možda moje ne trebaju

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• titulus
    • March 8, 2022 at 10:26 AM

ja sam popunio obrazac, odregistrirao ih sa brokerskog računa a još nisam dobio ponudu

• titulus
    • March 7, 2022 at 7:09 PM

kako nam može pomoći imenovanje bivšeg predsjednika uprave IGH, gdina Paladina na mjesto ministra gospodarstva

• Birtija

• titulus
    • March 3, 2022 at 6:20 PM
    Quote from renchi
    Quote from Milijarder

Vi ste pričali da sezona traje dva mjeseca.

Zaista dugo nisam pročitao ovakvu glupost.

Inače klima uređaji odlično griju i hlade.

Tehnika narodu, a narod je neće! ^^

vjerovali ili ne, znam jako dobro sto su inverteri..i to vam ne pomaze u Istri..jednostavno je kod vas hladno..i kada kao grijete je hladno, a sezona je kratkta..hladno je, kapaciteti su vam hladni za goste..molim lijepo sve forumase uputiti se u Istru, npr Premanturu, Rovinj - zimi..izgleda kao ghost towns, a gdje odsjednes moras biti u rukavicama..iako imaju grijanje " na klimu "... dođe li vam netko iz Hamburga, Beča, Zagreba, Osijeka crkne od hladnoće u vašim " grijanim prostorima "

Potpisujem sve napisano, upravo se vratio iz Poreča u Slavoniju i nikada mi nije bilo hladnije kao u Poreču...ne može klima ugrijati kao plin

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• titulus
    • February 24, 2022 at 10:00 AM

Ovo je sve one man show i to od čovjeka koji zna da je od danas ratni zločinac... Po meni ovo je samo uvertira u nešto još gore.

Naš ZSE je uvijek bio ispred svog vremena

• titulus
    • February 1, 2022 at 3:28 PM

Ja mislim da će biti 7,33kn, jer 66:9=7,33333 :S

Šalu na stranu, i ja se nadam desetki :thumbup:

1. Privacy Policy
  2. Kontakt