1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. titulus

Posts by titulus

• IGH (Institut IGH d.d.)

• titulus
    • April 6, 2020 at 6:42 PM

Ako se nastavi ovaj pozitivni sentiment, do kraja tjedna opet na 120

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• titulus
    • April 6, 2020 at 6:40 PM

Svi koji su danas prodali zbog članka iz poslovnog trebaju sačekati epilog prodaje i tužiti poslovni.hr, urednika i novinara radi nadoknade štete i biti će na istom kao da su dočekali prodaju, uz premiju kamata i činjenice da su si oslobodili cash i dalje mogu trgovati drugim dionicama... Pogotovo ako su prodali neposredno nakon objave članka...

• IGH (Institut IGH d.d.)

• titulus
    • April 6, 2020 at 2:19 PM

Konačno i na Igh zanimljivog trgovanja...

• titulus
    • April 6, 2020 at 9:20 AM

Dali testiramo sedmicu

• titulus
    • April 2, 2020 at 5:37 PM

I jučer i danas, neovisno od tržišnog sentimenta, pazi se da dnevni rast bude cca 10%...

• titulus
    • March 24, 2020 at 6:06 PM

Drugovi i drugarice... Prodaja neće ići ispod nominale, a i to je pesimistična procjena... Stoga opustite se i čuvajte se!

• titulus
    • March 19, 2020 at 4:36 PM

...

Javan

postupak prodaje ne samo da nije u skladu s najboljim praksama, već bi mogao ugroziti provedbu

postupka prodaje, osobito u trenutnim okolnostima na tržištu. U tom smislu, HT je obvezan voditi računa

o sprječavanju manipulacije tržištem te ne planira davati posebne objave o procesu prodaje sve do

njegovog završetka...

Pa da nisu stigle napisali bi da nisu stigle a ne da žele zadržati tajnost postupka zbog transparentnosti... U principu sada ima i logike sva ova tajnost i ne curenje informacija. Očito se nešto veliko kuha.

• titulus
    • March 19, 2020 at 12:44 PM

Sve mi izgleda nekako tempirano, datumi, sjednica... za koga ne znam, jedino znam da se tempirati samo i može za nekoga a ne nikoga...

• titulus
    • March 19, 2020 at 10:24 AM
    Quote from Aruce
    Quote from titulus

Premalene količine su kupljene/prodane da bi išta od toga mogli zaključiti...

2 minute ranije :

Iz dosadašnjeg trgovanja je jasno da još nikakva informacije nije iscurila...pa jel to moguće?

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

pa nije ni cudo da ljudi gube lovu na burzi kad si umišljaju da oni mogu po trgovanju nešto iščitati

Uistinu ne možete ništa po trgovanju iščitati, a po čemu pobogu onda iščitavate sentiment, a možda imate insajderski info pa nam podijelite...

• titulus
    • March 19, 2020 at 10:17 AM
    Quote from stana

a sto ako je iscurila ali koriste vrijeme i trenutnu situaciju i kupuju do stvarne objave

Premalene količine su kupljene/prodane da bi išta od toga mogli zaključiti, iako se više tuče po bidu, što je i shvatljivo u vrijeme korone i neizvjesnosti oko ponuda...

• titulus
    • March 19, 2020 at 10:11 AM

Iz dosadašnjeg trgovanja je jasno da još nikakva informacije nije iscurila...pa jel to moguće?

• titulus
    • March 18, 2020 at 8:48 PM

Utopija je vjerovati da imatelji povlaštenih informacija ne trguju i kada je nekome to dokazano... Zato ponavljam, najbolje stopirati trgovanje kako bi svi imali jednake uvjete!

• titulus
    • March 18, 2020 at 8:11 PM

Bilo bi korektno da se blokira daljnje trgovanje dionicama OPTIME dok se ne objave rezultati natječaja... Kako bi svi imali jednake mogućnosti...

• titulus
    • March 18, 2020 at 4:30 PM

Pa neće Optima objavljivati ponude, nije ona ni raspisala natječaj i po svemu bi trebala saznati o potencijalnim ponuditeljima kad i mi.

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• titulus
    • March 17, 2020 at 7:18 PM

Koliki doprinos Đure može biti u u ovih 119mil. eura iz kohezijskog fonda Hrvatskoj za kupnju 21 električna vlaka?

• titulus
    • March 17, 2020 at 6:47 PM

Zašto se cijena kiseli na ovim razinama je definitivno globalna situacija ali i razlog da kroz koji dan nećemo ništa više znati osim broja ponuditelja, što nam daje premiju u odnosu na današnju cijenu od cca 40%... Cijena preizimanja nas zanima, a to tek slijedi u narednim mjesecima.

• titulus
    • March 17, 2020 at 6:36 PM
    Quote from ja-sam

Iskreno... virujem da nije bilo ponuda do 02.03... da je to bi sigurno isplivalo... ostaje nada da ce biti barem jedna ponuda u ovom produzetku... jedna ali vrijedna ...

Sritno!!!

Moguće... Ali vjerojatnije je da šturo sagledavate jer vam ograničenost sagledavanja poduprta umnim ograničenjem ne dozvoljava širu sliku.

Da je tako, proglasili bi natječaj neuspjelim i postupili sukladno AZTN uputama.

Vjerojatnije je da se pojavio interesant... možda i po nalogu UG zbog potencijallnih zakonskih ograničenja... a koji je voljan platiti više, ali ga uvjeti natječaja ograničavaju.

Sve mi je nekako tempirano, promatrajući ovako sa strane, UG-ovom preuzimanju OPTIME.

Možda i ja ograničeno sagledavam... Tjedan pred nama će pokazati epilog.

I definitivno, oni koji bi trebali imati povlaštene informacije, top 10 ulagača, ne prodaju već kupuju... Pametnom dosta!

• titulus
    • March 16, 2020 at 3:17 PM

Pa kolega do sada cijena nije niti malo bila imuna na koronu i ne vidim razlog zašto širite paniku... Čak dapače, pala je i znatno više od brojnih drugih dionica... Usudio bih se reći da je čak ukalkulirana svaka negativnost... Bolje se pitati, šta će biti kada se objave ponude...

• titulus
    • March 13, 2020 at 11:19 AM

Još smo malo podebljali poziciju 8)

• titulus
    • March 12, 2020 at 3:56 PM

Od početka smo ovdje s ciljem čekanja prodaje i to me tješi jer ne vjerujem da oni koji sada ne prodaju da bi u normalnim okolnostima prodavali i na 8-9kn...sjetite se koliko se kupovalo na tim razinama dok ova priča s virusom nije krenula, tako da ako promatramo izolirano dionicu od korone ništa bitno nije se promijenilo od razina 8-9kn...ali da sam u drugim dionicama bio bih jako zabrinut..

1. Privacy Policy
  2. Kontakt