Svi koji su danas prodali zbog članka iz poslovnog trebaju sačekati epilog prodaje i tužiti poslovni.hr, urednika i novinara radi nadoknade štete i biti će na istom kao da su dočekali prodaju, uz premiju kamata i činjenice da su si oslobodili cash i dalje mogu trgovati drugim dionicama... Pogotovo ako su prodali neposredno nakon objave članka...
Posts by titulus
-
-
Konačno i na Igh zanimljivog trgovanja...
-
Dali testiramo sedmicu
-
I jučer i danas, neovisno od tržišnog sentimenta, pazi se da dnevni rast bude cca 10%...
-
Drugovi i drugarice... Prodaja neće ići ispod nominale, a i to je pesimistična procjena... Stoga opustite se i čuvajte se!
-
...
Javan
postupak prodaje ne samo da nije u skladu s najboljim praksama, već bi mogao ugroziti provedbu
postupka prodaje, osobito u trenutnim okolnostima na tržištu. U tom smislu, HT je obvezan voditi računa
o sprječavanju manipulacije tržištem te ne planira davati posebne objave o procesu prodaje sve do
njegovog završetka...
Pa da nisu stigle napisali bi da nisu stigle a ne da žele zadržati tajnost postupka zbog transparentnosti... U principu sada ima i logike sva ova tajnost i ne curenje informacija. Očito se nešto veliko kuha.
-
Sve mi izgleda nekako tempirano, datumi, sjednica... za koga ne znam, jedino znam da se tempirati samo i može za nekoga a ne nikoga...
-
Premalene količine su kupljene/prodane da bi išta od toga mogli zaključiti...
2 minute ranije :
Iz dosadašnjeg trgovanja je jasno da još nikakva informacije nije iscurila...pa jel to moguće?
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
pa nije ni cudo da ljudi gube lovu na burzi kad si umišljaju da oni mogu po trgovanju nešto iščitati
Uistinu ne možete ništa po trgovanju iščitati, a po čemu pobogu onda iščitavate sentiment, a možda imate insajderski info pa nam podijelite...
-
a sto ako je iscurila ali koriste vrijeme i trenutnu situaciju i kupuju do stvarne objave
Premalene količine su kupljene/prodane da bi išta od toga mogli zaključiti, iako se više tuče po bidu, što je i shvatljivo u vrijeme korone i neizvjesnosti oko ponuda...
-
Iz dosadašnjeg trgovanja je jasno da još nikakva informacije nije iscurila...pa jel to moguće?
-
Utopija je vjerovati da imatelji povlaštenih informacija ne trguju i kada je nekome to dokazano... Zato ponavljam, najbolje stopirati trgovanje kako bi svi imali jednake uvjete!
-
Bilo bi korektno da se blokira daljnje trgovanje dionicama OPTIME dok se ne objave rezultati natječaja... Kako bi svi imali jednake mogućnosti...
-
Pa neće Optima objavljivati ponude, nije ona ni raspisala natječaj i po svemu bi trebala saznati o potencijalnim ponuditeljima kad i mi.
-
Koliki doprinos Đure može biti u u ovih 119mil. eura iz kohezijskog fonda Hrvatskoj za kupnju 21 električna vlaka?
-
Zašto se cijena kiseli na ovim razinama je definitivno globalna situacija ali i razlog da kroz koji dan nećemo ništa više znati osim broja ponuditelja, što nam daje premiju u odnosu na današnju cijenu od cca 40%... Cijena preizimanja nas zanima, a to tek slijedi u narednim mjesecima.
-
Iskreno... virujem da nije bilo ponuda do 02.03... da je to bi sigurno isplivalo... ostaje nada da ce biti barem jedna ponuda u ovom produzetku... jedna ali vrijedna ...
Sritno!!!
Moguće... Ali vjerojatnije je da šturo sagledavate jer vam ograničenost sagledavanja poduprta umnim ograničenjem ne dozvoljava širu sliku.
Da je tako, proglasili bi natječaj neuspjelim i postupili sukladno AZTN uputama.
Vjerojatnije je da se pojavio interesant... možda i po nalogu UG zbog potencijallnih zakonskih ograničenja... a koji je voljan platiti više, ali ga uvjeti natječaja ograničavaju.
Sve mi je nekako tempirano, promatrajući ovako sa strane, UG-ovom preuzimanju OPTIME.
Možda i ja ograničeno sagledavam... Tjedan pred nama će pokazati epilog.
I definitivno, oni koji bi trebali imati povlaštene informacije, top 10 ulagača, ne prodaju već kupuju... Pametnom dosta!
-
Pa kolega do sada cijena nije niti malo bila imuna na koronu i ne vidim razlog zašto širite paniku... Čak dapače, pala je i znatno više od brojnih drugih dionica... Usudio bih se reći da je čak ukalkulirana svaka negativnost... Bolje se pitati, šta će biti kada se objave ponude...
-
Još smo malo podebljali poziciju
-
Od početka smo ovdje s ciljem čekanja prodaje i to me tješi jer ne vjerujem da oni koji sada ne prodaju da bi u normalnim okolnostima prodavali i na 8-9kn...sjetite se koliko se kupovalo na tim razinama dok ova priča s virusom nije krenula, tako da ako promatramo izolirano dionicu od korone ništa bitno nije se promijenilo od razina 8-9kn...ali da sam u drugim dionicama bio bih jako zabrinut..
-
mislim da sada prodaju još onih par koji su u plusu...
ja čekam rasplet, pa ili pukovnik ili pokojnik...