Kad i ako se opte dobro proda slijedi renesansa crobexa. Sav zarobljeni kapital malih ce se sliti u alkohol i nove stečajuše!
Navodno su na Glavnoj skupštini Adrisa izglasali stečaj u narednom razdoblju kako bi privukli investitore
Kad i ako se opte dobro proda slijedi renesansa crobexa. Sav zarobljeni kapital malih ce se sliti u alkohol i nove stečajuše!
Navodno su na Glavnoj skupštini Adrisa izglasali stečaj u narednom razdoblju kako bi privukli investitore
Zar si prodao sad kad se ljepotica budi ?
Danas sam donio odluku da ja ostajem do daljnjeg, nekidan sam prodao po 122 , da bi sad opet lovio po 127 prosjecno zadnjih dana. Ovaj put sam usao sa 2000 komada , I sad nema prodaje pa sta bude, ovdje je potencijal x3 I vise , postoje i rizici al no pain no gain ...
Samo dokup ...godinama...nikad ni komad prodan...akumulacija na 6200 kom..čekam na 500-600 kuna..
Strpljivo kao i uvijek...
Vjerujem kolega da kada iduće godine u ovo vrijeme bude na tim razinama nećete prodavati, jer će momentum biti takav da ćete ju čekati na 1000
I prije ovog sam znao da se ovo ispod 200 ne prodaje, ali sada dižemo ljestvicu
A Neo čeka na 94kn
Proboj nije uspio, vraćamo se u rovove...
Odradio sam vrhunski posao. Ušao na 5,14 kn. Ne dočekah očekivano i priželjkivano, pa izašao na 5,10 kuna, da ne bi bilo. Čestitke mom brokeru. On je zaradio.
Bravo, znalački 👌
Katapulciju?
kolega to Pitijski kao obraćanja AZTN-a.
može biti kapitulacija i katapultacija
Gadna riječ, ali obavještavamo vas da nismo u obvezi iznositi detalje objave
Rima kolega, rima
Ovdje miriši na akumulaciju i katapulciju
Zaboravio sam napomenuti i odmetnutu princezicu Optimu..
Nista o toga. Nema pozitivnih impulsa koji bi to potaknuli, al zato negativnih na lopate.
U nas se na pozitivne vijesti reagira čekajući negativne vijesti...
Sta je ovo danas, CROBEX zelen, a sve što imam crveno... osim Varteksa, ali u tome sam s tako malim brojem da me prakticno ne zanima...
Mislim da nas to netko zaj.....
Čitam i vidim da su mnogi out ili većim dijelom cash... Kako su to jedini ulagači, oni su izlazeći i rušili croby, pa će ga vjerojatno i ti isti dići, ulazeći... jer novih ulagača nema te se sve vrti oko iste ekipe.
Ulaganje u nekretnine jest sigurna luka i uvijek se može prodati uz diskont od 10%...
Dionice, lijepo se krenulo sa IPO THT-a i onda nastao problem, a tako i je... Navuklo se male kojima su dionice prodane skupo i kroz par manevara jadan narod pokraden...
Tko nam je ugradio u genetski kod lopovluk
https://zse.hr/userdocsimages…E0K7aaLDg==.pdf
Petnaestak miljuna kuna---idemo dalje...
Tu se na tjednoj bazi ugovaranju poslovi od desetak mil. kn...
Baš sam nestrpljiv u iščekivanju kraja godine i cijene dionice
neki razlog za 4% up?
Biti će da je stečaj
zlocesti : mozete li iznjeti podatak ( ukoliko se smije pisati o tome ovdje) koliko prosjecan dionicar opte I'ma dionica? Dakle doslovce kada se zbroje svi Iz top 10 I ostali (izuzev ostalih Koji imaju do 100 dionica)
Hvala
Imas ukupno oko 3000 dionicara... Od 11 do 50. mjesta u prosjeku imaju izmedju 100 i 500.000 komada... Prosjek ti ionako nista ne znaci...
I ako sam dobro shvatio ti nisu prodavali... Pametnom dosta
Imam dionica podosta, ali možda je ovdje sve odrađeno vrhunski diametralno suprotno sa psihološkim efektom očekivanja mase... Cijela priča je zakukuljena, ali čemu to... Postupak se odugovlači, priopćenja višesmislena, rokovi iscrpljujući do krajnosti a javnost ništ ne zna (ej, u RH da ne procuri nikakva info. pa mi smo mito i korupciju izmislili)... I koji zaključak izvući...?
Mislim da je ovo zrno graška, ali spreman sam popušiti mnogo... Jbg, sentimentalan i glup
Čak ću i kupiti još 10.000 dionica
Opet pitam, zašto ja kao sivlasnik Optime ne znam ništa niti o procijenjenoj vrijednosti, ponudama i dr... Pa šta je tu u bilo kakvom duhu i gdje su moja prava zajamčena Ustavom, ipak se tiče mog vlasništva?
Ovako ja rezoniram... Ponude postoje i njih se ne želi javno objaviti zbog mogućih sto razloga, jer ukoliko ih nema objavili bi da ih nema i da se angažira inv. banka zbog nepostojanja ponuda...
Znači postoje ozbiljni ulagači sa 90.000 dionica, a možda i više i koji ne prodaju, te plaše druge kako bi dokupili još koju dionicu
Podržavam moderatora...
Ove piskaranje o targetima i cijenama između iste ekipe mi liči na dogovorno trgovanje, što je dakako zabranjeno.
Pokušavam kanalizirati moje razmišljanje... Šta je objektivno... Ono što većina misli, ali mene, vjerojatno niti ikog drugog o ponudama nitko nije ništa pitao... E sad, ili ponuda nema, ili se još nije iskristalizirao kupac od tri potencijalno zainteresirana i navedena u medijima do 31.7., što bi opet značilo da objektivno prihvaćene ponude nema.
Definirat objektivno i dolazimo do rješenja... Postupak prodaje je u tijeku ili ga nije niti bilo