Postoji legenda da je Chuck Norris jednom dvaput zaradio na ZSE
Posts by titulus
-
-
titulus i meni je građevinski sektor jako blizak.. ne kazem da nece biti 200.. i imam IGH iu minusu sam... ali realno.. kao sto sam i prije pisao.. za projekiranje nije potreban neki veliki ulog - kompjuter i program (projektiranje) nisu skupi u odnosu na dizalicu i kamion (izvođenje). Također, u projektiranju je puno veća konkurencija nego u izvođenju. Naravno da je tu pitanje i kvalitete.
Onda znate da je i projektiranje i nadzor otišao gore, a vidite da igh kreće i u izvedbu... Polako, sve će doći na svoje mjesto, ipak oni imaju know how.
A kako će utjecati na poslovanje IGH rast cijena izvedbe i povećanje posla nekima će biti jasno tek na 2xx...
-
Ovo trenutno kupuju samo znalci i vidi se akumulacija na ovim razinama, a ti isti neće prodavati ispod 2xx...
Građevinski sektor mi je jako blizak, a onima kojima nije neka znaju da su materijali od početka godine poskupjeli od 20% (npr. željezo, beton, stiropor...) do 50% (npr. inox i sl.) uz porast cijena izvedbe...
Kod IGH također rastu cijene i produktivnost, a sve napisano je itekako nekima poznato
-
Bliži se kraj i to je očito s ovim preslagivanjima...
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…8fd185b9770.pdf
dobit minus 3 mil. ( 2019 minus 16 mil )
Ne može biti dobit u minusu
-
Opte je nesto slicno kao nekad Santa Barbara.. nema joj kraja ali ne brinite, sve če biti u redu.
Ipak je to telekomunikacijska kompanija a u 21.st. to vam je kao zrak za ljude.
Jos malo, tika taka
Pa i Santa Barbara je doživila svoj kraj na 2123 epizodi, neka i mi doživimo kraj ove sage na 2123 lipa po dionici 😉
-
Sutra izvješće za prošlu godinu... Možda malo živne trgovina
-
Ovo su pravi majstori, sudac Kovačić i stečajni upravitelji Petanjek su šegrti Malenice i Hrkaća.
U Kini se ovakva ekipa dovede pred vojni red, 3, 2, 1 i društvo se očisti najgoreg smeća. A kod nas ovakvi nastavljaju biti uglednici i pljačkati.
... I kolega, obitelji se ispostavi račun za ispaljeni metak... Nema snažnije poruke
-
Nevjerovatno je da uz ovolike cijene secera nasi nisu sposobni pametno upravljati na dobrobit dionicara. I onda se cudimo zasto ljudi bjeze u Njemacku.
Viro sam kupovao po 140, 110, 90...i u konacnom starom padu ulijetao ko lud na 70kn. Srecom promijenio taktiku i sve istovario na 115kn u plusu i jos par puta zaradio na rallyu od 52 do 80kn. Sada, ipak nemam vise zelje uskakati vece iznose kao nekad.
Jbt ti si Mesiha... Sama dobit u tebe, budi moj vođa laprdalo
-
Ode Anna... Ali IGH ne prodaje
-
Banke neće samo tako dat novce, u to sam uvjeren.Sad će to na višu razinu.Iskoristit će sve mogućnosti...
Ja sam tužio... I ne mogu tu banke ništa, a epilog mi odgovara za 10 godina... Svake godine cca 10% prinosa
-
To budemo sutra vidjeli... Ako nisu prodali niti jednu prekjučer, a mogli su brdo po 150...ili su odustali ili su ljestvicu podigli više
-
Prije će biti da se nešto ozbiljno iza brda valja
-
poljaci opet provociraju
LKRI OT LOGISTICS SPOLKA AKCYJNA -319 0.00% 3,687,440 Može netko pojasniti zašto to rade, pa nije im neka lova ni milja evra
-
pila ne staje
IGH MIHALJEVIĆ BRANKO 120 0.02% 6,500 Jučer je to potvrdio
-
Proći će godine, dok građani dođu do svojih novaca....pola ih neće ni dić tužbe, jer odvjetnici su skupi, a sudski procesi u nas traju godinama...
Varate se kolega... Odvjetnici ne koštaju ništa u slučaju gubitka spora, a u slučaju pozitivnog ishoda uzmu od 10 do 20% od vrijednosti spora.
Jedino u slučaju gubitka drugoj strani morate nadoknaditi odvjetničke troškove, ovisno o poduzetim radnjama od 6 do 10 tis kuna... Ovo je na temelju prosječnog ne ulazim u ekstreme.
A što se tiče dugotrajnosti postupka, on je čak i poželjan s obzirom na velike šanse pozitivnog ishoda za tužitelja i zatezne kamate
-
I ja jučer podebljao sa 120 kom ....
Eto, još jedan iz top 10...
Nema ovdje diskonta na količinu, jer ove razine su već diskontne, a bude to uskoro puno više
-
Kada top 10 kupuje, pametnom dosta
-
Vas problem je sto citate prozvakane price.
Mene ne morate spasavati
Vec sam rekao da imam novaca da otkupim poprilicno Vira.
Stavio sam na poslovni sve dokaze gdje su radnici. Al djaba.
Imate izjave Zadre koji je platio otpremnine
I sad kao Danica izvlačite stare vijesti
Morate shvatiti da tamo 150 ljudi ostane bez posla je big deal.
Moraju o tome pisati a sdp na tome poene skupljati. Imali su mogucnost pomoc secernoj industriji pa nisu. Ni jedni ni drugi.
Al vidim da marielena ima jos uvijek u Viro na radaru.
Iako je otisla u druge vode i opet dobila po prstima.
Predstecajna je rjesena preko kf
Sad imate o dokaze da su otkupili potrazivanja.
Al pored zdravih opciju nevidite
Djaba
Al kad sve prodje po kazem vam dobit ili gubitak.
Pusa svima
Bravo, već vidim kako se ekipa bude polomila da spasi firmu sa 600 mil duga...
Prestao pratiti, ali vidim da se još uvijek trguje oko 30 kn po dionici, mislio sam da će do sada doći na cijenu magme ali očito ima još uvijek vjernika
-
Evo 1126 dionica na kupnji do zadovoljavajuće cijene prodavaču do 138 kn, a ne prodaje... Izgleda da je ipak Optima