Posts by titulus
-
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ih/2269972.aspx
Ovo je stvarno veliko iznenađenje .
Ma tko bi to i pomislio. 😀
Sud ima opciju donošenja mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta osuđenom, ali očito to nikome od sudaca nije palo na pamet
... A možda su pomislili ako je brat utekao, pa neće valjda oba
-
Išla sam prodati tisuću komada po 6,60...... da vidim što se zbiva, prošao nalog rok keks
No, lako uđem nazad po 6,80 ....
Tako je verdi, a imamo i potencijalnog sumnjivca koji vrti stalno iste dionice.
Imamo i priznanje!
Annina prodaja i ne mora biti prodaja jer i nema mi smisla prodati sada ako će prodaja ići kroz par mjeseci, a kao njoj bi morali biti poznati uvjeti, da prodaje i poništava oslobođenje od poreza na kapitalnu dobit i tome izlaže novog stjecatelja.. Pa nije to malo na taj iznos da se ona i kupac ne dogovore prodaju bez prijenosa vlasništva i sačekaju pravu prodaju i uštede dodatnih 10% + prirez
Brate mili, to što si napisao je samo tebi jasno.
Da sažmem.... Ne znam zašto bi sada prodala, uz samo meni jasne činjenice
-
Ja sam i dalje uvjeren, ako se proda, da cjena nece bit manja od 10kn.Imam više razloga, i držat ću se toga do kraja, ma kakav ishod bio...A Annina prodaja, je sigurno smišljena, i na vrijeme, da mnoge potakne na prodaju, da pojedinci skupljaju po malo. Vjerovatno i znaju do kad ce moć skupljat, i do koje cjene.To će mo vidjeti po malo svakim danom. Po meni će lagano rast, do 8.50kn... i onda objava.Samo, moja procjena😀
Annina prodaja i ne mora biti prodaja jer i nema mi smisla prodati sada ako će prodaja ići kroz par mjeseci, a kao njoj bi morali biti poznati uvjeti, da prodaje i poništava oslobođenje od poreza na kapitalnu dobit i tome izlaže novog stjecatelja.. Pa nije to malo na taj iznos da se ona i kupac ne dogovore prodaju bez prijenosa vlasništva i sačekaju pravu prodaju i uštede dodatnih 10% + prirez
Jedino ako prodaje neće biti još dvije godine ili ju je netko prisilio... Ili čak i ona još ništa ne zna
-
Cijelo vrijeme pojedinci komentiraju igh kroz prošlost, ali ovdje kupujemo budućnost, a to nitko ne može poreći da nas čeka perspektivna i pozitivna budućnost...
-
Svakom na volju... Meni ova prepucavanja ne znače ništa kao niti dnevne oscilacije cijene na ovim razinama.
Ja znam što sam kupio, usput rečeno zavidan broj 2xxx, i znam da će uskoro i cijena na lijepe razine... Sad, dali će to biti 3xx, 4xx ili 1xxx ne znam, ali više od ovoga hoće
Ovo vam je kao Rimac u auto industriji
... Imaju know-how i to je najvrijednije a ne neka poslovna zgrada
-
Ne znam kako firma koja je zaposlila 100 stručnjaka u zadnje vrijeme, firma koja projektira po cijelom svijetu i otvara urede intenzivno u zadnje vrijeme u tom svijetu, firma koja je lider u regiji svoje branše i uskoro bez dugova a opet u sektoru na kojem se temelji oporavak ... Očito se pripremaju za propast
-
Molim admina da obriše ovaj post. Ja ne mogu. Greškom je postavljena
Ne boj se, kolega dioničar će i iz toga pročitati nešto pozitivno za Opte.
Kako ne vidite... Vrijeme kada je fotografija nastala da naslutiti prodajnu cijenu... 13,32 kn
-
Pa lijepo je od premijera da je pratio kretanje cijena na tržištu kapitala
Bilo bi lijepo od premijera i vlade da učine napokon nešto dobro za TK a ne da mlate praznu slamu .....
Ne zna taj šta je TK, to su mu napisali i rekli da kaže
-
Stvar je u tome da su pokazatelji na ovoj dionici jako loši, zapravo je jako malo dionica sa negativnim bookom
Stvar je u tome da je ova dionica s potencijalom ogromnog rasta u kratkom roku i da je vjerojatno krenulo a ti joj ne možeš odoliti
-
Bravo za sve nas koji vjerujemo u ovu priču i konačno je izgleda došlo vrijeme da nas nagradi... Ovo je velika stvar za poslovanje i perspektivu
-
Tajnica bi vjerojatno samo rekla da je trudna i ovaj dug prema PU bi bio melem
-
Nemojte tako, sada će "vjerodostojni" morati pozitivno pisat o IGH
-
Dajte
Nemaju posla idu u stečaj a gazda im povećao plaće 25-30%. Očito sa gazdom nešto nije u redu.
Kolega ne treba se obazirati ovdje na komentare nekih likova... Niti imaju znanja, niti ih zanima ova firma već žele drukanjem zaraditi za pecivo idući tjedan.
Firma je odlična, perspektiva atomska i jedna objava ju lansira i preko 3xx
Mi koji kužimo... Ovdje samo podebljavamo poziciju
-
Dogodilo se dva velika potresa i pomalo izlazimo iz covid situacije, hrpa jeftinih novaca... A tih 90 je bilo nerealno nisko
-
Drugo, nismo na sudu da vam dokazujem, pogotovo ako pored svih indicija sami ne donosite zaključke
-
Anna je te dionice koliko sam shvatila dobila. Prodala ih je po tada trzisnoj cijeni za nekih 3 milijuna kuna. Ne mislim da tu treba traziti neke dublje razloge.
Ali prodaje i sada... Prema potrebi i molim nemojte komentirati nešto što ne pratite...
... Kao što i ovaj prethodni samo negativno komentira, a nije ni svjestan da potvrđuje moju tezu na taj način, tezu o silama koje blokiraju rast na sve načine, cijene ove dionice... A on je isprdak te sile na ovom forumu 💪💪
-
Veći dio tog vremena smo bili u krizi, i svejedno cijelo vrijeme se radi ali sada je valjda došlo vrijeme nekih novih momenata
-
Svatko tko cijeni njihovu tržišnu poziciju i perspektivu, iskustvo i operativu, te ogromni srednjoročni potencijal
-
Uopće je bila smiješna najava prodaje tih dionica zbog 2 mil kuna, kao potrebnih za proširenje poslovanja.
Samo glasno razmišljam...
Najavljena prodaja bez prave prodaje i očito štopanje cijene na ovim razinama smrdi na nekakvo preuzimanje... Dali je nekome nešto drugo poznato?
Vidi se i uloga Anne u tome sa prodajama na cijeni koju očito ne smije prijeći...