1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Optimistcro

Posts by Optimistcro

• OPTE prodaja - kladionica

• Optimistcro
    • June 26, 2021 at 11:22 PM
    Quote from fajrvol

Kolega Optimistcro dajte napaćenom narodu malo pozitivnih vijesti. Još bolje i pozitivnu cifru 😁

Iskreno, slažem bezvezne osnovnoškolske stihove, drugim riječima zahebavam se, jer ste svi utihnuli...Ništa zanimljivo .. Ni tetama iz korisničke više nismo zanimljivi...

• Optimistcro
    • June 26, 2021 at 8:27 PM

Šuška se, šuška.

Imam prijatelja dugouška.

Pitam ga dali mu je na glavu pala kruška?

Odgovara:, Ponuda je muška.

• Optimistcro
    • June 24, 2021 at 2:30 PM
    Quote from zlocesti

Čini se da ovi zauzimaju rezervnu klupu, ukoliko se desi da ostanu kratkih rukava.

hm.

A šta bi trebali.. A1 i HT im gase sadržaje... Pa ne mogu biti papci koji će reći: evo mi čekamo sabor, čekamo zem,čekamo optimu.......kao i svaka ozbiljna kompanija,pravovremeno reagiraju i šalju svojevrsnu poruku konkurenciji i javnosti

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Optimistcro
    • June 20, 2021 at 10:29 PM
    Quote from dionicar

Ne razumijem ovo tu cijena pada sa 15k kn ?1

15 k kuna po dionici🤭 jesi u djeliću sekunde pomislio na to kolega?!

• Optimistcro
    • June 19, 2021 at 3:45 PM
    Quote from dionicar

Optimistcro 150kn kolega ☺️😄😜😁

150kn je bilo prije otpuštanja dionica od strane Ane H...tako da smo spustili očekivanja u neke realne okvire do 35 kn, 😁

• Optimistcro
    • June 19, 2021 at 3:20 PM
    Quote from lebowski
    Quote from zlocesti

HPB skrbnički račun kupio je 5 934 550 komada obveznica

Pa se čini izvjesnim da nam stečaj nije nad glavom, netko je i sa time zvekcao

Nedavno, čini mi se :S

Kako to misliš? Mora postojati neki logično objašnjenje da Opte ide u stečaj, a da je HPB skrbnički ovim potezom zamutio vodu, a ustvari ga je odradio za Hanžekovića koji je lažirao svoju smrt i sad vraća dugove ljudima gušterima.

Nema niti 10 15 dana kad smo u jednom danu došli do stečaja i završili na nekih 35 kn

• Optimistcro
    • June 18, 2021 at 2:38 PM
    Quote from sizif

Danas na sjednici Vlade, dnevni red točka 5, ima li ovo veze sa UG

5. Nacrt prijedloga zakona o određenim aspektima ugovora o isporuci digitalnog sadržaja i digitalnih usluga (EU)

Apsolutno nikakve veze nema 5. Točka sjednice vlade sa ZEMom

• Optimistcro
    • June 17, 2021 at 2:55 PM
    Quote from trial

I da je (hipotetski) otpustila dionice svojoj sestri, morala se odraditi i novčana transkacija. Nekakvih 12 milijuna je moralo sjesti od nekud negdje. Fino je naguz... svoju sestru po toj cijeni. Prava seka.

Umjesto kupiti i prodati, u pravilu se koriste izrazi steći i otpustiti. Ljepše i terminološki u financijskim krugovima zvuči.

Sad već vrlo tanko brojimo do početka srpnja. A vidimo da su i živci sve tanji. Strpimo se. Još malo. :)

A koja je Vaša funkcija tu ? Pošto mi Vaš nastup, s dužnom poštovanjem ne djeluje pretjerano konstruktivan već umotan drukersko-naslađivački

• Optimistcro
    • June 17, 2021 at 1:48 PM

Sad ćete me vas dvojica ignorirati jer su Vaše eminencije na puno višem intelektualnom nivou...

Dali je gospođa prodala ili Otpustila? Nije isto ali u ovom slučaju sasvim svejedno .

Postoji mnogo mogućih scenarija...

Gospođa je odvjetnica sa velikom mrežom poznanstva u poslovnom svijetu koji se okupljaju u određenim krugovima i udrugama o kojima nećemo sad..

Relani scenarij: Prodajem UG po 6.7 kn fiksno uz klauzulu u ugovoru ako se stvore zakonske pretpostavke za preuzimanje većinskog paketa dionica na taj iznos dodaje se određeni iznos..

To je nemoguće?

Možda je Otpustila dionice svojoj sestri? Možda je REPO... Možda ovo možda ono..... Tko na ovom forum zna 100%?

Namjerno banaliziram ali mogućnosti je na pretek pogotovo kad se radi o nekome kome su takve transakcije i ugovori, rutina...

Na kraju 😙Samo ljubav❤️

• Optimistcro
    • June 17, 2021 at 1:15 PM
    Quote from trial
    Quote from Flight

Imaš ti kakav dokaz za to ili opet trabunjaš napamet?

Daj nam onda detalje, koji fond? Kakve usluge? Tko su ulagatelji itd itd?

Da ne bude opet kao priča o kupovini stanova na Tuškancu.... IGH, Anna Marus i pričam ti priču...

Pričam ti priču u ovom slučaju ima logično uporište. Kao što je bilo evidentno gradilište u punom tijeku radova na Tuškancu na točno njenoj adresi prebivališta kad je Marusica prodavala dionice. Tko to može shvatiti i povezati, dobro, tko ne može, nek si vjeruje ili ne vjeruje u što hoće.

Prodala je Hanžekovićka dionice OPTE po premijum cijeni u vrijeme kad je već bilo skroz jasno da je prodaja OPTE nekakvom UG-u ili A1 po nekoj visokoj cijeni zapela. Ako je uopće bude. Tako je kako je.

I ne piši nikome više na forumu da trabunja, jer je vrijeđanje zabranjeno.

Display More

Otpustila, a ne prodala....

• Optimistcro
    • June 16, 2021 at 11:52 PM
    Quote from forumas

Tesko da je prodavao zato, nema tu nekog pravila koliko dionica moze imati.

Izlazio je i ulazio u brodare.

A zasto je sad pred sam kraj odlucio izaci, tesko je procjeniti, je li sto procjenio ili nacuo, tko zna.

Tko zna šta piše u natječaju.. Teoretski da je neki kit u top 10 dioničara jednog giganta HTa.... Dali bi istovremeno mogao biti na ovom radnom mjestu u Hanfi? Zar nebi to malo mirisalo na sukob interesa?

• Optimistcro
    • June 16, 2021 at 10:15 PM
    Quote from dionicar
    Quote from Aldricus

https://www.hanfa.hr/vijesti/obavij…ka-2021-godine/

Rekao bih da je ovo razlog prodaje dionica od strane gospodina.. Baš da sam sebe nadzire.. 🤣 Vjerojatno je lakše ako je izvan prvih 10 dioničara..

tip je igrač...

Kako je dotični tip paralelno izlazio i iz Saponije.,možda je jedan od uvjeta natječaja da nigdje ne smije biti u top 10?! Dobro mu došlo za diverzifikaciju kad već mora.razmišljam na glas

• Optimistcro
    • June 16, 2021 at 12:11 PM
    Quote from zlocesti

Ekipa, mičite se sa bida.

Kada netko prodaje za ništa, neka i dobije ništa.

Svi na bid na 4 kn. tko prije njemu dvije, pa tko hoće neka proda, tko neće neka čeka .

Red i disciplina ! :S

Svi na 4....juriiiiiiiš....how yes no

• Optimistcro
    • June 14, 2021 at 6:06 PM
    Quote from zlocesti

Mislim da je 14.06 na rasporedu , valjda čitanje.

Prihvaćanje bi moglo u roku keks :)

Nisam siguran, ali mislim,a pošto mislim dakle i jesam... A ako jesam to znači da sigurno mislim iako možda i krivo mislim.... Ali ako krivo mislim to ne znaći da nisam nego upravo je to dokaz da jesam.... Uglavnom da ne duljim negdje sam vidio podatak da je predhodna sjednica vlade održana

10.06 a da je naredna na rasporedu 17.06...

Sad ne znam dali je nešto u međuvremenu.

• Optimistcro
    • June 12, 2021 at 12:09 PM
    Quote from dionicar

Kolege. Jeste primjetili po ZG ili općenito po HR.. vozim se sad bikeom uz slavonski u ZG.. i prije savske primjetin plakat.. HT 1GBits/s. Do sada su nudili 500 Max. Ne znam je li ovo otimanje za korisnike pred finale ili što.. ili se baš sad poklopilo..

E sad stvarno stvarno ali stvarno pretjeruješ kolega...

• Optimistcro
    • June 10, 2021 at 1:34 AM
    Quote from nemo

sto se mene tiče, može i 2030. miljon sam preusmjerio na van hrvatska tržišta.🤑😎🤐

Evo jedna prigodna za Vas kolega kad se tako olako razbacivate milijunima

• Birtija

• Optimistcro
    • June 9, 2021 at 3:06 PM
    Quote from KultLicnosti
    Quote from Optimistcro

#Livaja ostaje... Da da

A Opte odlazi?

😁👍

• Birtija

• Optimistcro
    • June 9, 2021 at 2:40 PM

#Livaja ostaje... Da da

• Optimistcro
    • June 8, 2021 at 3:02 PM

Koliko sam ja shvatio, čitajući Vaša razmišljanja zadnja dva dana.... Raspon moguće cijene je od: stečajnih lipa do 35 kn

• Optimistcro
    • June 7, 2021 at 3:30 PM
    Quote from Flight
    Quote from Meri

stvarno ne znam što tu nije jasno:

...otpustila 2.200.790 dionica oznake
    OPTE-R-A izdavatelja OT-OPTIMA TELEKOM d. d., Bani 75a, Zagreb, OIB
    36004425025, u statusu otplate „otplaćeno“, vrsta pozicije: slobodna pozicija, u
    korist treće osobe na skrbnički račun treće osobe
    .
    Članica Nadzornog odbora Društva Ana Hanžeković Krznarić nakon transakcije
    otpuštanja više nema dionica Društva.

Sad se opet mudruje kao i tada a tko je napravio kao Ana dobro je prošao

Ne mudruje se. Kad daš nekome u zalog dionice za kredit onda si mu defacto i deiure dao te dionice u vlasništvo dok ne otplatiš kredit. To se zove također otpuštanje u korist treće osobe. REPO nije ništa drugo nego kratkoročna pozajmica uz zalog dionica ili nekog drugog vrijednosnog papira.

ja vjerujem da je ona prodala, al to ne mogu tvrditi niti tvrdim, za razliku od uobičajenih insinuatora koji sve znaju, a zapravo nemaju pojma.

Flight pošteno.... Ali ako je prodala po 6.7 kn......koji je po Vašem mišljenju scenarij prodajne cijene za ostatak živopisnog društvanca? Zašto pitam, jer ta taj broj 6.7 kn sigurno nije bezveze određen

1. Privacy Policy
  2. Kontakt