1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Optimistcro

Posts by Optimistcro

• OPTE prodaja - kladionica

• Optimistcro
    • May 21, 2020 at 5:10 PM
    Quote from Moller
    Quote from trgovac

Budućnost je u optici , a OPTE je "must have " u portfelju , barem malo . Malo za izgubit , a puno za dobit .

Za sada je čaša do pola puna . ( 50 ) posto . Preporučam souvignon iz Jaske i kalničku za gemišt . 2 u 7 , ili škropec

ma kada još dodaš tehničku od zločeste, nema bolje

Ja ne znam koji je vama klinac svima.... Vjećito ta vina spominjete :malvazije, škropece, souvignone..... Jeste ikad čuli za pošip , plavac mali, crljenak?

Quote from Optimistcro
    Quote from Moller

ma kada još dodaš tehničku od zločeste, nema bolje

Ja ne znam koji je vama klinac svima.... Vjećito ta vina spominjete :malvazije, škropece, souvignone..... Jeste ikad čuli za pošip , plavac mali, crljenak?

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Optimistcro
    • May 19, 2020 at 12:08 AM

Moja procjena jest da će optima biti preplaćena, i skljućivo iz razloga koji se zove tele2... Možemo mi povlaćiti paralele sa svim transkacijama u okolici zbrajati equity, uspoređivati.... Ali najvažniji parametar i okidač za cijenu je isključivo tele 2......

Ozbiljnim ulagačima se vjerovatno kosi s logikom da je u ovom slučaju rješenje zagonetke vrlo vrlo vrlo jednostavno, zato i zakompliciraju stvar, idu duboko, kopaju, izokrenu materiju nebi li poslagali kockice.

Sve je to dio igre ali mislim da je u ovom slučaju, po treći put, isključivo tele2 okidač... Sve ostalo je manje relevantno u formiranju konačne cijene i premije... A možda se i varam jer bih tako htio da bude... Sve je moguće

• Best buy

• Optimistcro
    • May 18, 2020 at 6:40 PM
    Quote from Ivana7
    Quote from Ivana7

Zanimljivosti OPTE.

- pišem na OPTE ali mi netko briše postove pa ću probati na ovoj temi.

- na OPTE je broj dionica na kupnji i prodaji potpuno isti, koja slučajnost.

- a trgovine nema pa nema.

- obično kad iziđe o.k. izvješće dionicu možemo kupiti dosta jeftinije.

Ako ovo nije vrhunsko trolanje a bilo bi bolje da jest, onda ivana7 bižite, trčite, i ne okrećite se jer ćete ostati i bez gaća i štapa ovdje....

• Best buy

• Optimistcro
    • May 18, 2020 at 2:11 PM
    Quote from Ivana7
    Quote from Ivana7

- zlato je otvorilo s velikom zelenom svijećom, suprotno mojim predviđanjima te se noćas ne kocka

- evo ga zlato na preko +1%, da to pogodite s velikom polugom lova bolja nego na sportskoj kladionici.

- a da niste pogodili a ostali u investiciji gubitak snova.

- moj savjet, previše rizično, ako niste u tome nemojte ni započinjati.

- evo svi naši stručni crtači grafova mogli bi biti u velikim milijunima kuna, eura i $ kad bi bili sigurni u te grafove koje crtaju.

- pitam se zašto gube vrijeme za drukanje na našim nelikvidnim dionicama, kada vani imaju promete snova, izbor investicije po želji što vam najviše odgovara.

- evo dragi moji crtači grafova probajte na ovoj temi nacrtati neku investiciju za Forex da i ja mogu nešto zaraditi na vašim umjetničkim djelima, dugoročni me ne zanimaju, dnevni, oni ne duži od 24 sata, a mogu i oni i kraći od tog vremena jer vrijeme je novac.

Display More

Kolegice ivana7...... Pratim vaš tijek misli već neko vrijeme i zaista mi niste jasni...

Vi ste osoba, koliko sam uspio shvatiti koja tek otkriva čari burze....

Vaše znanje se, koliko sam išćitao iz prethodnih postova svodi na to da znate kupiti i prodati dionicu po osjećaju i to je to....očigledno ne previše uspješno a sad omalovažavate eksperte TA koji rade grafove..

Ukratko... Znati kupiti i prodati dionicu nema veze za znanjem burze kao kompleksnog područja

Vi površinski kopate i stružete po burzi a kad i ako uđete malo dublje za što je potrebno mnogo vremena, novaca i iskustva onda ćete možda shvatiti zašto služi TA i ti divni grafovi... Lp

• Optimistcro
    • May 15, 2020 at 12:52 PM

Kolega ledica upravo tako.. Međutim kolega Jubito je iznio zapravo svoje zatomljene želje jer je nekad bio ponosan vlasnik optiminih dionica pa više nije, pa se primirio, pa su se pitali gdje je nestao, pa se pojavio u coolerskom stilu kao ima milione u optimi ali stoji sa strane pa se sad aktivirao, a u biti sve to što piše, kao što sam rekao na početku su njegove želje jer kad bi se to ostvarilo onda bi dionica bila ponovo na razini 2-3 kn pa bi se kolega jubito možda i konslidirao i krenuo po asku polagano ali sigurno.... Jesam dobro, jesam dobro??

• Optimistcro
    • May 14, 2020 at 5:56 PM
    Quote from dionicar

BSOD : koliko je bio zadnji nalog na kupnji ?

Quote from BSOD

Iskreno, meni se čini da netko nešto zna više od nas na ovom forumu, i da taj kupuje dionice. Tko je vidio zadnji nalog na kupnji zna o čemu pričam.

Nisam siguran ali mislim da je bilo 9000 kom minut prije kraja na najvećem asku

• Optimistcro
    • May 14, 2020 at 2:37 PM
    Quote from StatusQuo
    Quote from Optimistcro

Izvješće korektno a drukeri na aparatima... Da je slučajno jedna obveza, uplata prolongirana za jedan dan izvan roka odmah bi razvili teoriju da se nitko nije javio na natjećaj... Ovako tastature miruju...

Uvijek je moguce naci mogucu negativnost pogotovo kod optime

Najveća je negativnost kod optime što su neki propustili vlak za ukrcaj na razinama na kojim je sve kasnije itekako isplativo, ne znaju trejd napraviti, procjeniti trenutak i nemaju hrabrosti ni novca za ulazak u dionicu sad iako i na ovim razinama ima smisla cijela prića itekako.... I sad vrebaju ka hijene...

• Best buy

• Optimistcro
    • May 14, 2020 at 2:22 PM

Kako predviđate kretanje turista u narednim ljetnim mjesecima....

Interesantna mi je situacija sa jednom solidnom dividendušom... Tuho... U cijeloj ovoj situaciji miruje a dionica je na većoj razini nego lani u ovo doba

• Optimistcro
    • May 14, 2020 at 2:15 PM

Izvješće korektno a drukeri na aparatima... Da je slučajno jedna obveza, uplata prolongirana za jedan dan izvan roka odmah bi razvili teoriju da se nitko nije javio na natjećaj... Ovako tastature miruju...

• Optimistcro
    • May 13, 2020 at 10:36 PM
    Quote from Headhunter

Tko još nije shvatio kako je za UG Optima strateška kupnja, onda nikad i neće.

Strpljen spašen :)

E kolega shvatili su, uvjeren sam svi.... Ali ima nadrealno veliki broj drukera koji bi bili najsretniji da od dionice ostane prah i pepeo..

• Optimistcro
    • May 13, 2020 at 2:21 PM
    Quote from Jubito
    Quote from Optimistcro

Izašao iz dionice i otišle pare na topli burek?

Tako je, vidiš kako si pametan

Pa vi očito vidite jer ja ne mogu objektivno percipirati svoju pamet... Al hvala svejedno i dobar tek želim ako još niste burek dovršili.. Ne želim smetati.. Lp

• Optimistcro
    • May 13, 2020 at 1:52 PM
    Quote from Jubito
    Quote from airfire

Ja mislim da idemo gore, s obzirom da nema jos objave a znamo da smo koji dan od nje odnosno na kraju procesa prodaje pa je to neki logican smjer

Ne znam od kuda ti taj podatak, da smo na kraju procesa prodaje?!

Bojim se da smo tek na početku, a ne na kraju proseca prodaje !

Još ćemo se mjesecima načekati, ako uobće bude šta od toga ove godine. :sleeping:

Izašao iz dionice i otišle pare na topli burek?

• Optimistcro
    • May 13, 2020 at 1:22 PM
    Quote from accountant
    Quote from airfire

Vidim kolega da ste prodali 😄, malo bi kupili jeftinije 😁

ja sam od starih ulagača koji su kupovali kad je Merkur osiguranje izlazilo

ne brinem ja za sebe

Kolega accountant Vi bi trebali dobit značku sa lenticom za fer ulagača

• Optimistcro
    • May 13, 2020 at 10:38 AM

Krešo je ozbiljan ulagač i zauzeo je poziciju, svjestan efekata svakog svog postupka... Zasigurno je dokupio manje nego što želi

• Optimistcro
    • May 12, 2020 at 3:39 PM

Ulazili su i na 8

• Optimistcro
    • May 11, 2020 at 2:02 PM
    Quote from alfa

Pojavit će se nakon šestice kako bi kupili od ovih koji su u zadnjem valu kupovali od 5,20.

HT je sve u vezi prodaje Optime napravio zadnjeg dana pa će vjerojatno i objava o prodaji

biti objavljena tek početkom 8. mjeseca, a do onda će biti još obaranja cijene i izlazaka zbog

prilika za brzom zaradom tipa DDJH, DLKV.

O Bože...opet ponavljanje gradiva

31.07 je petak a 03.08 je ponedjeljak... Ukratko 8. mjesec je pa-pa za Ht kao voditelja postupka prodaje a ht ne želi da investicijska banka proleti kraj hta i kaže mik mik, pa pa ..... Jer ht želi cijelo vrijeme da drži volan na tu tu di di i bude bloj jedan u utlci.. Jeli sad jasnije?

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Optimistcro
    • May 11, 2020 at 12:48 PM

❤️Profesorica zloćesta uvijek zna kako čovjeku popravit raspoloženje i kako naučit nekoga nešto novo

Quote from zlocesti

Ovako to sada izgleda, mjesečni graf, desetminutni interval

Cijena dionice se odlijepila, lijepe, velike zelene svijeće,

Jedan otpor za savladati, na cca 5,70.... a onda fijuuuuuu.

6 kn je samo prvi target

Obzirom na podatak o svoj onoj kupljenoj opremi koja premašuje sadašnje Optimine potrebe... pa dug koji vuče s nije šupalj, nego je i u vrijednosti kupljenog.... i manja davanj adržavi....... ne čudi me porast cijene

• Optimistcro
    • May 4, 2020 at 5:45 PM

Ljudi trebaju shvatit da ulagačima koji su ovu dionicu uramili, ovo sve skupa traje predugo, neki polagano gube strpljenje, neki razvijaju teorije zavjere, neki možda žele mir, žele izaći da budu u sigurnom cashu...

Ali ekipi koja ima lovu i koja je konstantno na bidu i asku, ovo je eldorado... I zato imamo ovakve osjetne skokove i padove na relativno malom prometu...i to odavno traje....

Naravno ne smijemo zaboraviti dodatne utege dionice a to je ova novonastala kriza na tržištu i fondovi koji su zdušno kočili dionicu u rastu...

• Optimistcro
    • May 4, 2020 at 11:17 AM

Imamo opet bezkompromisnog šestaša

Files

IMG_20200504_111532.jpg 62.72 kB – 0 Downloads

• Optimistcro
    • April 30, 2020 at 12:55 PM
    Quote from naim

A tko je to?

Price o sjenama i Loch nessu vise nisu zanimljive ni malenoj djeci

Imam osjećaj da smo svi warenni bufetti tu, svi u milijunima, a svi čekaju mr casha da opet po ko zna koji put isprsi 125 kn za knjigu dioničara

1. Privacy Policy
  2. Kontakt