1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Optimistcro

Posts by Optimistcro

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Optimistcro
    • August 26, 2020 at 4:16 PM

Mnogo puta već viđeno ali uvijek onaj mali optimist u meni govori:

Ok možda je to to, završni čin opere... I sad ekipa kupi bez oklijevanja, kontroliranje cijene. Bitno je samo pokupiti papire znajući da izlazi informacija van... ali ipak mislim da ćemo još pričekati...

• Optimistcro
    • August 19, 2020 at 12:11 AM
    Quote from dionicar

Evo Jos.. sada izaslo

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/europ…hneta/10454245/

Možda sam preskočio... Dali su negdje izašli konkretni brojevi preuzimanja forthneta?

• Optimistcro
    • August 13, 2020 at 11:43 AM

Od petka je prošlo nekoliko milijuna kuna prometa...nemoguće da nema baš ništa zanimljivo? Top deset osim addiko, ništa?!

• OPTE prodaja - kladionica

• Optimistcro
    • August 11, 2020 at 4:59 PM

U petak fregao aztn... Ovakvi ste onakvi,tajming objave, mešetarenje informacijama, pogodovanje velikim, zaštita malih dioničara.....

Danas odgovaraju..... Mi smo dužni to to i to ,poslovna tajna bla bla.. I na kraju najjače :za sve informacije oko Optime obratite se Optimi... Genijalno

• Optimistcro
    • August 11, 2020 at 2:57 PM
    Quote from pemar
    Quote from Mrcash

Nemoze banka nastaviti gdje je HT stao to bi bilo apsurdno, mora ići ponovni natječaj, vjerojatno sa blazim uvjetima za kupce. Dakle sve ide ispočetka, realno nema sanse u skorije vrijeme da se stvari rjese. Pisali smo ovdje i to kako HTu i Zabi ne odgovara prodaja preko inv banke , da im je to skupo i slično, e sad ili stvarno nije bilo kupaca ili se htu isplati i ovakav razvoj situacije jer najskuplje je da im dodje konkurencija , teško je biti pametan u svemu ovome .

Kolega, stvarno mislite da HT ne može u bilo kojem trenutku bilo kome prodati svoje dionice?

Bez ikakvog tendera...Ako poželi

Kolega Pemar... Stružete po površini tematike i na osnovu tog donosite pogrešne zaključke...Ovo je i više nego kompleksan proces i komplementacija hta zabe i optime. Moj savjet: krenite čitat forum od početka, za početak

• Optimistcro
    • August 10, 2020 at 7:51 PM
    Quote from Jubito
    Quote from LodeRunner

Mozda sam onda ja jedini kojemu je to bilo donekle jasno i prije petka. Nakon objave, i svih diskusija Jubija kao i procesa ostalih prodaja u okruzenju ne znam kako to bolje nacrtati.

Bio sam baniran, ne znam zašto, vjerojatno jer sam gospon naimu vratio milo za drago. :)

Ali dobro kažete, dosta diskusija, ne bum se više toliko pjenil (neko vrijeme), odoh ja na godišnji.

Kupanje, sunčanje, barkica i "no sikiriki". ;)

I nećeš bacit u barkici 🛶oko🧐 na forum?! ... Ne vjerujem🤣

• Optimistcro
    • August 10, 2020 at 1:43 PM

Mislim da će knjiga dioničara optime biti najzanimljivija lektira na burzi ovaj tjedan

• Optimistcro
    • August 9, 2020 at 10:09 AM

Kolega mr. Cash cijenim Vaše mišljenje i ne zaboravljam velikodušnost u dijeljenju inf iz knjige dioničara... Sad ste iznijeli nekoliko crtica s kojima se možemo više ili manje slagati ovisno iz kojeg kuta gledamo ali definitivno vaše teze imaju nekakvo uporište.

Ne pišete bezveze, međutim ono što mene nekako začuđuje u vašem postu a i u desecima drugih od kolega, nigdje se ne spominje najveći pojedinačni dioničar ZABA.... Pa što su oni? Veselo DVD društvo koje slučajno ima neke dionice pa će ih prodat za pijaču?? Nitko ne spominje ZABU... ZABA će tek tako dopustit da netko kompromitira stotine miliona čistog casha?!

• Optimistcro
    • August 8, 2020 at 5:49 PM

Ako je "on the safe side" manovar Hta bio proračunat s ciljem da se osigura a usput i raščisti knjiga dioničara i da se odigra završni čin opere jeftinog dokupa onda svaka čast ekipici na uspjehu...

• Optimistcro
    • August 8, 2020 at 5:39 PM

To bi bilo logično i očekivano međutim buni me macho stav Hta koji je rekao, ako se ne varam da do okončanja procesa neće izlazit sa informacijama

• Optimistcro
    • August 8, 2020 at 5:18 PM

Sad me zanima sljedeće.,možda sam dosadan...

Ht je aktivirao odluku o angažiranju inv. banke... Ok,

Koji je sad slijedeći korak, koliko vremena teoretski može proći dok investicijska javnost dozna sljedeću službenu informaciju...

• Optimistcro
    • August 8, 2020 at 5:01 PM

Što je tu je, ali mene najviše bode u oči naćin i tajming izvještavanja AZTNa.... Opet sam ih ofregao samo da zadovoljim dušu iako sam ja kao dioničar Optime samo igla u plastu sijena.

Zašto informacija takva kakva jest nije mogla ići vam nakon zatvaranja burze po nekoj ustaljenoj i laički rećeno korektnoj praksi?

• Optimistcro
    • August 7, 2020 at 5:04 PM

Polako, popij prvo kavu, dođi sebi😉

• Optimistcro
    • August 7, 2020 at 4:59 PM

Na koncu čovjek kad pogleda ovo je iako brutalno, neočekivano, nekako i logičan potez HTa.... Njima je vrijeme najveći novac. Pa nisu oni filantropi niti sindikat malih dioničara pobogu...

... Meni zvoni samo jedna rečenica iz uvjeta natječaja, a to je da HT ima pravo angažirati investicijsku banku ukoliko nema ponuda ili nisu OBJEKTIVNO prihvatiljive...

Malo filozofsko ali logično pitanje na kraju.. Tko je taj, tko donosi odluku i razlučuje što je objektivno ili neobjektivno... Koja je granica objektivnog od neobjektivnog.

• Optimistcro
    • August 7, 2020 at 4:32 PM

Dali investicijska banka može biti ZABA? Nigdje nisam pročitao podatak da ne može

• Optimistcro
    • August 4, 2020 at 3:17 PM
    Quote from Mrcash

bogami ja to tako netumacim jer vidim svi imate roza naočale. Po ovome kako ja to vidim HT je angažirao investicijsku banku 1.7 da prodaje ona

Ma po kojoj osnovi iznosite takav radikalan stav?

• Optimistcro
    • August 4, 2020 at 3:13 PM
    Quote from Optimistcro

Poslao i ja AZTNu....

Quote from vladimir
    Quote from Mrcash

bogami ja to tako netumacim jer vidim svi imate roza naočale. Po ovome kako ja to vidim HT je angažirao investicijsku banku 1.7 da prodaje ona

Koja banka bi to bila ? Domaća ili strana banka ?

Na osnovu čega ste Vi sad razvili ovu tezu?

• Optimistcro
    • August 3, 2020 at 4:39 PM

Poslao i ja AZTNu....

• Birtija

• Optimistcro
    • August 1, 2020 at 11:20 PM
    Quote from naim

Kak vam se da toliko trabunjati i gatati iz graha... nevjerojatno.

Govorim to uspoređujući tijekove prodaje drugih kompanija...a tebi je ljubičasta boja udarila u glavu

• Optimistcro
    • August 1, 2020 at 5:43 PM

8

Quote from rambo_5

Sad je još samo u pitanju cijena...

I trajanje cijelog procesa do isplate...

Imho. optimistično do 6 mjeseci, realno još 10 mj čekanja....

1. Privacy Policy
  2. Kontakt