1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. juraj

Posts by juraj

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• juraj
    • October 12, 2021 at 4:26 PM
    MMF podigao procjenu rasta hrvatskog gospodarstva u 2021. i 2022.
    Međunarodni monetarni fond (MMF) podigao je procjenu rasta hrvatskog gospodarstva u ovoj godini na 6,3 posto, a poboljšao je i procjenu rasta u idućoj godini,…
    lider.media

dosta bolje od prognoze!

• INGR (INGRA d.d.)

• juraj
    • October 9, 2021 at 4:32 PM

Arena Zagreb, Zagreb Arena - Povijest

Zbog svoje ljepote, funkcionalnosti i važnosti, ova grandiozna građevina postala je novi arhitektonski simbol grada Zagreb.

Važnost ovakve građevine za Zagreb, regiju, ali i za cijelu Hrvatsku je gotovo neprocjenjiva, s obzirom na njen kapacitet, multifunkcionalnost i tehničku opremljenost.

gdje će Mišo pjevati ako nema arene?

Projekt je nastao u suradnji Republike Hrvatske, Grada Zagreba i građevinske tvrtke Ingra.

• INGR (INGRA d.d.)

• juraj
    • October 9, 2021 at 11:34 AM

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Lijepa građevina, da se danas ide graditi zbog količine betona i čelika vjerojatno bi bila 50% skuplja gradnja.

• INGR (INGRA d.d.)

• juraj
    • October 8, 2021 at 5:38 PM

Mislim da trg.centar nije usklađen s Arenom,Arena je bila prije njega.Meni je izrazito lijepa,pogotovo noću.

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• juraj
    • October 8, 2021 at 5:34 PM

p/e američkih banaka,zadnje 4 znamenke je p/e,bv od 1-1,5

JPMorgan Chase (JPM)United States$505.058B11.28Bank Of America (BAC)United States$372.275B14.80Wells Fargo (WFC)United States$196.574B13.19U.S Bancorp (USB)United States$91.107B13.16PNC Financial Services (PNC)United States$85.320B13.17Truist Financial (TFC)United States$80.866B12.32Bank Of New York Mellon (BK)United States$47.078B13.50State Street (STT)United States$30.390B13.44KeyCorp (KEY)United States$21.643B9.84M&T Bank (MTB)United States$19.590B11.56Comerica (CMA)United States$11.232B10.92BankUnited (BKU)

United States$3.990B11.43

hpb 4,bv04

• INGR (INGRA d.d.)

• juraj
    • October 8, 2021 at 2:48 PM
    Quote from Moller
    Quote from mariv002

Hvala, nadasve zanimljivo

još je zanimljivije da zagrebačke građevine nečiju jednokratnu glupost, plaćaju godinama, da se barem netko potrudi pa to stavi u nekakvu funkciju (osim covid bolnice) pa ajde, ali plaćati neku rentu za nekorištenje je u najmanju ruku sumnjivo, ako ne i kriminalno, te ugovore bi trebalo prezentirati građanima, da barem vide što plaćaju

evo ovo je samo za Mallera koji voli pokrečiti i kad je sve bijelo ;)

Arhibau - najveći sajam graditeljstva u regiji u listopadu u Areni Zagreb
    Od 7. do 9. listopada održat će se Arhibau, prvi regionalni sajam i konferencija s glavnim fokusom na održivost u urbanizmu, arhitekturi i graditeljstvu,…
    www.poslovni-savjetnik.com

• juraj
    • October 7, 2021 at 9:02 PM

Vrijedi više,pa zar nije 560 kn

• INGR (INGRA d.d.)

• juraj
    • October 7, 2021 at 8:59 PM

Ovo je pila naopako, Ante optužio TT da je dječji vrtić, a vrtić je izgradio Ante osobno ne plaćanjem dospjelih obaveza,mislim da i u dječjem vrtiću djeca ispunjavaju svoje obaveze. Mislim da Ante ima kompetencije za seriju lud-zbunjen normalan.

• juraj
    • October 7, 2021 at 8:38 PM
    Quote from tizian1
    Quote from juraj

ma neće to nikud još dva ključna tjedna, zacementirana na 560kn

Mislite da ima elemenata logike u tome što kažete?

Zar niste vi pisali da ova dionica ne vrijedi 550kn par stranica prije, valjda prodaje isto netko tko misli da ne vrijedi.

• KOKA (Koka d.d.)

• juraj
    • October 7, 2021 at 8:30 PM
    Quote from Ledica
    Quote from juraj

prodao je, a ako bude htio nazad u zlatnu Koku bude ulaznica 800kn,ovdje je potencijal veliki i nema puno slobodnih dionica

Jurica, zašto bi htio natrag u Koku?

Pomalo je skupljao posljednjih mjeseci, ali samo nešto sitno, danas prodao sve i vjerujem da je razlog što je vidio bolju priliku negdje drugdje.

Kako mislite da je na ovoj dionici veliki potencijal kad svaki trenutak možemo očekivati objavu istiskivanja?

A iskustvo nam govori da mali dioničari kod istiskivanja gotovo uvijek izvuku deblji kraj.

Moje iskustvo kod istiskivanja je pozitivno, kupovao Luru na 400-450kn istisnuli me na 930kn

Koka ima ponavljam se 429 mil kn zadržane dobiti, to je 476 kn po dionici,EBITda 80 mil,prihode 1,3 mldr ,e sad da li će si rušiti ugled( pojedem tjedno obiteljski 4kg peradi) i riskirati tužbe,mislim da su valuacije prejake da bi istisnuli ispod 900 kn

• INGR (INGRA d.d.)

• juraj
    • October 7, 2021 at 8:16 PM

Ako se ugovori rade da se ne ispoštuju onda nemaju svrhu, tko će onda graditi po Zg.ako ugovori ništa ne vrijede, dođe ti Antiša i neće platiti jer se smatra šerifom. Nevezano uz Ingru takva praksa bi nas vratila u Austrougarsku.

Tako kad Antiša bude gradio kuću pazite se građevinari,s ugovorom možete dupe brisati, bude rekao, nisam još uselio niti stavio namještaj,a žena mi nije izabrala luster i neću platiti.

• KOKA (Koka d.d.)

• juraj
    • October 5, 2021 at 9:15 PM

prodao je, a ako bude htio nazad u zlatnu Koku bude ulaznica 800kn,ovdje je potencijal veliki i nema puno slobodnih dionica

• juraj
    • October 5, 2021 at 9:10 PM

ma neće to nikud još dva ključna tjedna, zacementirana na 560kn

• Best buy

• juraj
    • October 1, 2021 at 6:12 PM

Naravno BB je prava i jedina Koka!

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• juraj
    • October 1, 2021 at 6:09 PM
    Quote from barbosa 2.0
    Quote from Marin83

Slažem se, ali se smiš to napisat tako očito, razapet će te:)....al jesu je bili napucali na +84kn.

a zašto ne, jesu li ovo komentari trgovanja, da li sam nešto krivo napisao... samo subjektivno komentiram trgovanje...da li je sada na 36 kn na 3 x bv - je...a to što se ekipa zaigrala na čak 84 kn, pa čiji je to onda problem :?: :|

Hm,nešto kao na Dlkv kad sam upozoravao da je Bv 2,5kn a neki se zaigrali da je 10kn

• KOKA (Koka d.d.)

• juraj
    • October 1, 2021 at 6:02 PM

Zbunjen sam kompletno, jedna koka je na 700kn dok je ova prava Koka na 420kn..traži se pijevac da skoči na ovu pravu Koku.

Kad bih je prodao otišla bi na 1000kn jer je malo slobodnih dionica(koke su skupe),ako bi je prodao za 1000kn onda bih ja kao pivac skočio na Atpl.

Samo neka ona šmrdi na 460,kad tad poderati ću je ja kao peder playboy =O

• KOKA (Koka d.d.)

• juraj
    • September 23, 2021 at 4:45 PM

Vidim ja da nikog ne zanimaju jaja, morat cu uzet stvar u svoje ruke.Poderat cu ga ko peder playboy

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• juraj
    • September 23, 2021 at 4:11 PM
    Quote from Neo

Adris prvo gore...prosla 2 dana kupujem od 408 do 414kn

Pa to je 6 kn razlike, pa zar nije dosta zarade. Kupiti 408 prodati 414kn

• KOKA (Koka d.d.)

• juraj
    • September 23, 2021 at 3:54 PM

Imamo li ovdje veće količine na prodaji do 460 ili je ovaj tvrdo zaspao, kao da ti nalozi jako dugo tu stoje, da se ne bi probudio na nadmorskoj visini 780 metara, pogotovo jer mu Pivac šeta okolo sa viškovima novaca.

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• juraj
    • September 22, 2021 at 11:31 AM
    Quote from Moller
    Quote from LeoNT

"Postrojenja za proizvodnju Uree i amonijaka započela su danas s obustavom rada zbog tehničkog kvara."

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…537e555d9ed.pdf

Hmm da, obzirom na zatvaranja tvornica gnojiva po Europi zbog visoke cijene plina, pitanje koliko je ovo "tehnički kvar", a koliko cijena plina preko 70eura/MWh.

https://eminetra.com/two-uk-fertili…-prices/744052/

to bi značilo kada zaustave potpuno, cijena ima da leti, nešto kao kod Ingre

Display More

Pogodili ste u sridu kolega Moller,tako vam je i s Atpl, rastu vozarine jer je zastoj u lukama, gužve, utovar, istovar, kad se kroz 6 mj. sve normalizira i ne bude zastoja biti će kontra.

A Ingra vam je uvijek u zastoju i to je dobro :)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt