Hvala Jubito. 😁
I šta mislite kakvi će biti rezultati za prvi kvartal
Obzirom da su svi doma i surfaju i telefoniraju nemilo - solidni.
Jedino me brine situacija sa poslovnim korisnicima.
U 1q vjerovatno nitko nije otkazivao, a opet internet je nesto kao i hrana danas bez toga ne mozes kao poslovni korisnik i nesto je sta ces zadnje ugasit sad jedino je pitanje smanjenje usluge i racionaliziranja troskova za prvu ruku, a poslje ovisno o stecajevima i ukidanje.
Sta se tice gradjana optima ima tu jednu manu da je vjerovatno dobar dio ugovora bez ugovorne obveze barem su to nudili u zadnju godinu dana po povoljnoj cijeni mozda i jos prije ne znam kad je ta praksa bas uhvatila trend pa s te strane ima veci rizik nagle promjene korisnika jer nema ugovora koji te veze pa jednostavno se mozes prilagodit situaciji, drugo pitanje je i koliko optima ima korisnika apartmana koji u ovoj krizi mozda odluce otkazat uslugu ovisno o ocekivanju sezone, medjutim to nista se nece vidit do 2q, osim ako netko nema inside info, to bi sve bili realni rizici da kupujes dionicu radi poslovanja, medjutim kupujes je radi prodaje pa onda i drugacije gledas na to, jedino mozes postavit pitanje kako bi potencijalni kupac to mogao gledati kroz neki buduci ocekivani cash flow i koliko to zeli platit sigurno ce bazu podataka korisnika dobro procesljat da vidi sve rizike, a mi to ne mozemo znat