Covjek ti je prije 15 dana rekao da ti ne moze preporuciti Panl jer ne zna nista o njemu. Sada je napravio analizu pa imas gore njegovo misljenje.
Meni je ciganluk da netko na forumu zica besplatne financijske savjete od covjeka koji od financijskog savjetovanja zivi, onda dobijete hrpu savjeta, a kada napise nesto sto nekome nije po volji krene ismijavanje, stavljanje smajlica itd. Ovi neki sto su stavili smajlice znaju koliko puta su aliasu poslali pp. I uspjeli ste ga otjerati sa foruma.
Zapravo bi ovdje jedino ja trebala ubuduce odbiti ovakvo posrednistvo jer od njega imam tocno 0% interesa jer ne trgujem uopce vani, trgujem samo na ZSE, a ovu podtemu iznimno rijetko i citam.
Forum je mjesto razmjene informacija, a ne prodavanje informacija, pitao sam ga pristojno privatno da preporuci nekoga da skratim posao trazenja i fokusiram se na par pickova, skroz normalna komukacija kao sta se ovdje razmjenjuju informacije i kao sta sam ja tu istu informaciju vec prije podjelio vidljivo iz linka prije, a ne neko zicanje kako ti to nazivas ispada da je na kraju on od mene dobio informaciju od koje ce zaraditi jer sam mu dao tu informaciju jer je prije nije znao pa sad moze i da je plati jer ocito po tvome nije besplatna to je tvoja logika jer i ja zivim od financijskog ulaganja gle cuda ?, a ja sigurno nisam dobio informaciju koja me navela na nesto sta bih trebao gledat za kupit jer je nije dao kao sta kaze nije besplatna da daje, zato tvoje konstatacije ne stoje, znaci kako ti kazes privatno ne moze dati besplatni savjet kako kazes, a ovdje sad na forumu moze dati besplatni savjet sada naravno kada je kupio tu dionicu i onda jos navesti "Nasao sam dionicu neki dan, pa je nisam kompletno prosao, ali nakon analize nisam mogao vjerovati na sta sam naletio.", kada se vec tako postavio kako se postavio onda bi bilo u redu da je naveo da mu je kolega skrenuo paznju na tu dionicu i dati zaslugu za tu informaciju, a ne se jos postaviti da ne daje informacije besplatno i onda jos uzimati zasluge jer je otkrio neku dionicu na koju mu je netko drugi ukazao to se zove minimalna pristojnost i korektnost, ako ces se vec postaviti na nacin kako se postavljas da tvoja informacija vrijedi onda moras znati dati zaslugu i za tudju informaciju i zato se ponio kao cigo.
To sta se on bavi prodavanjem svojih usluga ne daje nikome za pravo pa ni tebi da njega ili nekoga ovdje na forumu stavlja na razlicitu razinu prema sposobnosti da zaradi od svog financijskog znanja i umanjujes nekoga na taj nacin, jer odakle ti znas koliko on zaradjuje i koliko ja zaradjujem od svog financijskog znanja da bi na taj nacin inputirala da netko nekoga zica zbog financijskog znanja, u mojim ocima je ispao cigo zbog nacina ponasanja i postavljanja, a kontakt je uspostavljem jer sam ocito ocekivao kvalitetniji razgovor i razgovor na principu jednakih odnosa kao sta iman s drugim ljudima.