Da se malo požalim , sve što sam stvarao u posljednjih 12 godina s reinvestiranim dividendama se je otopilo u 3 tjedna!
(radio kao konj, prekovremene, subote, nedjelje , praznike; šparao i štedio na svemu , odricao se godišnjeg , odječe, auta , sitnih stvari ; kupovao isključivo na akcijama smo što mi treba, živio s roditeljima (najgore je živio s roditeljima).
Krivoo šunje krivoo reka bi Matan u seriji. Investiras visak novca
Da u pravu ste , ali poanta je da ja radim SMRDLJIVI posao u SMRDLJIVOJ manduri koji je slabo plaćen, i želja mi je da se maknem od tog posla, plan koji sam ja imao je štednjom si stvorit portifeljij dionica koji će mi donosit dividendu koja će biti veća od plače pa da mogu od dividende živjet (nisam lijen samo ne da mi se po cijelu godinu radit svaku subotu bez godišnjeg, i stalno je presing, taman kada pomisliš da si gotov eto novog)
I da sam ja živio normalno (trošio normalno) od moje plače mi ne bi ostalo viška novaca! (vrlo vjerojatno bi još u dug otišao kao cca 95% osoba koje rade ono što ja radim). Osim gazdi njima je lijepo.