1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. darac11

Posts by darac11

• ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

• darac11
    • February 7, 2021 at 9:22 PM
    Quote from tollway

desetak dana muka i tišine ovdje! gotovo je, nikog više nema unutra? onda ja moram ugasiti svjetlo.

Barem smo uspjeli zaradit nešto! A neki su čak i lijepo zaradili.

• PODR (Podravka d.d.)

• darac11
    • February 5, 2021 at 5:47 PM
    Quote from tin

Martina je tu samo s jednim ciljem ...a to je da što je više moguće podigne vrijednost kompanije i da pripravi Podravku za prodaju kako bi držva što bolje unovčila svoj dio....predviđam prodaju u sljedeće dvije godine....trebat će pokrpat proračun nakon epidemije.

Ja imam skroz suprotno mišljenje. Mislim da je postavljena da obezvrijedi i naštima podravku nekom odabranom za neku smiješnu kikiriki cijenu!

• PODR (Podravka d.d.)

• darac11
    • February 3, 2021 at 7:36 PM
    Quote from Toni

Ne brinete nije Polančec raskupusao firmu pa neće ni Martina.

Si siguran?

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• darac11
    • February 3, 2021 at 7:29 PM
    Quote from Roki

Očekivao sam stampedo na ovu vijest, masovnu rasprodaju Zabe a ono za sada ništa?

https://www.index.hr/vijesti/c…u-svicarcima/2251657.aspx

Jučer se banke nagode sa HR i povuku tužbu, danas proglase ništetnost valutne klauzule i promjenjivih kamatnih stopa. Ne kužim igru???

I ja sam očekivao stampedo prema dolje, a sada mi ništa nije jasno??!

• Što smo danas tržili

• darac11
    • February 1, 2021 at 5:01 PM
    Quote from Kivi
    Quote from Ledica

Još ništa.

Što bih kupila ko da je od suhog zlata.

Što bih prodala ko da je od blata.

🤣

izgleda da je uvijek ta precepcija.. meni je najjače kad neki papir duže mjerkam, pomalo mi bježi.. i onda kad ga napokon kupim počne padat :/

A ja sam mislio da se to samo meni dešava! 😂😂😂😂😂

• darac11
    • January 26, 2021 at 9:42 PM
    Quote from KAMA3

Agram brokeri su mi poslali suglasnost koju sam potpisao i poslao im nazad da prodaju moje dionice i oni su izložili moje dionice na prodaju, ali mi je rekao čovjek da IC još uvijek nema sredstva od Lukšića , ali da ima njihov nalog za kupnju i da će to biti riješeno kroz par dana.

Ugl. na otvorenim nalozima vidim da su dionice stavljene na prodaju i sad čekam samo lovu.

A tu suglasnost ste tražili telefonski ili mailom?

• darac11
    • January 23, 2021 at 9:18 AM

Pardon, nisu ponudili ATL već su ponudili ATH, sory zabunio sam se.

• darac11
    • January 23, 2021 at 9:12 AM

Pa barem su pošteni i jako fer! Ponudili su ATL cijenu na kojoj nitko nije na gubitku! Svaka im čast i veliki naklon do poda! Da se barem ovi iz solarisa ugledaju na njih.

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• darac11
    • January 3, 2021 at 9:42 PM

Zanimljivo! Kako HNB pogodi tajming za takve obavijesti uvijek nakon što ja kupim dionicu! Kao slučajnost već drugi put.

• Kolike prinose ostvarujemo

• darac11
    • December 31, 2020 at 11:16 PM
    Quote from Milo

2008 sam izašao iz fonda aktiv, na vrijeme sa velikom zaradom...jer sam bija preko 300000 kn pa sam moga izlazit i ulazit bez naknade.Ima sam osobnu bankaricu koja me svjetovala da ne izlazim, ali sreća je nisam poslušao, izgubio bi sve...a onako sam kupio novi auto za pola godine...

Ja sam na tom fondu izgubio pola imovine (gubitak mi je bio 150.000,00kn). Taman na početku.

Quote from D_artagnan

Pa ovdje nitko nije u minusu i gubitku 😂😂😂😂 na ovoj ZSE sve med i mljeko 🤣🤣🤣 ja ja mislio da nam je zse totalno u banani, osim desetak dionica 🤔

Pa u 3 mjesecu mi je bio minus od 35%,tko god da je tada kupovao skoro pa bilo šta ljepo je zaradio.

I dionice koje neki nazivaju "fondovsko smeče" su se oporavile skoro sve, osim turista. (makar su i turisti lijepo porasli od dna).

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• darac11
    • December 31, 2020 at 2:58 PM
    Quote from Flight

Al to je i sitna lova. Ima posla, može se pristojno živjeti dok god se radi, al nema tu osiguravanja dugoročne egzistencije. Barem ja tako mislim.

Točno to. Dok radiš imaš i "dobro ti je", ali se ne stvara višak kojeg bi trebao spremat za crne dane. I trebaš radit barem 200 sati na mjesec.

• darac11
    • December 31, 2020 at 11:34 AM
    Quote from st-brajo
    Quote from darac11

Prinos u ovoj godini bez dividendi iznosi 1,1%. A s dividendom prinos mi iznosi 3,19%. S obzirom na situaciju prezadovoljan. (na dan poslije potresa u ZG minus mi je bio 35%).

jel sa ili bez kamate za margin? ^^

Nemam margin kredit, imam gotovinski kredit. Ali ako odbijem kamate onda je prinos bez dividendi 1%,a sa dividendom 3,09%. Nije velika razlika.

• darac11
    • December 31, 2020 at 11:28 AM

Ja sam stolar (taj vaš zanat), i svim mladima bi preporučio: nediraj, okreni se i trči koliko god te noge nose, bježi i ni ne pomišljaj na zanat. Radit češ ko konj od jutra do mraka, svaka subota ti je radna, pravo na godišnji nemaš (ako ga i dobiješ nije plačeno), nikada nečeš imat para (osim ako si gazda), i banka će te gledat kao kreditno nesposobnog. To je nažalost moje iskustvo.

• darac11
    • December 31, 2020 at 10:28 AM

Prinos u ovoj godini bez dividendi iznosi 1,1%. A s dividendom prinos mi iznosi 3,19%. S obzirom na situaciju prezadovoljan. (na dan poslije potresa u ZG minus mi je bio 35%).

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• darac11
    • December 23, 2020 at 6:00 PM
    Quote from Parica

Tjedan-dva je prodavac stajao na 1450kn i od tuda par puta prosipao po bidu...danas je dobio bidera na 1250kn i odlucio se "rijesit tereta"...

Ovako udar na bid cesto ima potpis nekog tko ne prodaje vlastite dionice...a obzirom da izlazak traje vec par mjeseci i da je krenuo simultano sa KOEI (i KOTR) gdje je prodavao CERP smatram da se i ovdje radi o istom prodavacu i da je rasprodaja gotova...tko je jamio jamio je...

NEEEEEEE!!! Nemoj mi govorit da je rasprodaja gotova, ja hoću još po ovoj bagatelnoj kikiriki cijeni!!!

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• darac11
    • December 4, 2020 at 5:36 AM

Koliko katastrofičara na ovoj temi! Pa ne mogu vjerovat! Menađment Valmara se je dokazao kao sposoban. Ne kužim zašto tako veliko podcjenjivanje. Ljudi vole ljeto, sunce, more, jedva čekaju godišnji. Normalno da na temelju cjepiva svi očekuju oporavak, pa i ja. Očekujem da će cijena brzo preći 30kn.

I ne kužim one koji imaju optimizam na temi VIRO, DDJH, RIZO i slične, ali na RIVP, ADRS, ARNT nemaju optimizma!

Ali ono fakat ne kužim.

• Što smo danas tržili

• darac11
    • November 11, 2020 at 2:50 PM

Jučer + PBZ, danas - PBZ uz gubitak od 1 kn po dionici (skupa škola), da sam malo pričekao mogao sam imat dobit od 14 kn po dionici! (baš sam pehista)

• INSP (INSPIRIO ZAIF d.d.)

• darac11
    • November 5, 2020 at 7:00 AM
    Quote from Ivan1902

Cini mi se da je ovo krenulo u pravom smjeru...

Možete li pojasnit zašto mislite da je krenulo u pravom smjeru?

Hvala

• darac11
    • October 14, 2020 at 6:31 PM
    Quote from ZSEZSE
    Quote from dionicar

Tocno.. a nitko ljude ne tjera da dižu kredit.. kaj da im ja radim ?! Mogli su u KN... Svima bi krediti išli za skoro 10% gore.. i sad zamislite ako netko ima malo veći i skuplji stan i rata sa 5000 kn ide na 5500.. nije baš isto zar ne ?

Nitko Vas ne tjera da izvozite!😁😁😁🤣🤣🤣

Mi smo blago receno bolesna zemlja.

Gledam sad ove na otvorenom njih muce barikade i dozvole,

a ne muci ih zasto decko od 22 god se odrice zivota da bi zapucao na vladu?

"a ne muci ih zasto decko od 22 god se odrice zivota da bi zapucao na vladu?"

Dali bi netko od novinara postavio ovo pitanje vladajućima?

• darac11
    • October 13, 2020 at 8:48 AM
    Quote from MickeyM

Opreza nikada dovoljno, evo upozoravaju nas iz Hanfe!

https://www.poslovni.hr/hrvatska/hanfa…jedajte-4254460

Još samo da su naveli osim ovoga dolje da je kod nas potpuno isto uz njihov blagoslov i naravno blagoslov zakonodavca.
    Pa učestalo se to kod nas baš ovako događa! Samo što nama ne otimaju brokerske kuće već, eto gore piše...

"Ta se brokerska društva najčešće povezuju s nekim oblicima prevare i trgovanje putem takvih online platformi izlaže građane visokom riziku da u konačnici ostanu bez novca koji su uplatili za trgovanje, ističu iz Hanfe."

Fascinantno ja da Hrvatska agencija za nadzor financihskih usluga (skračeno HANFA) upozorava da Hrvatski građani ne nasjedaju na prevarante iz drugih država!

(molim čitati pažljivo dok ne skužite poantu mojeg komentara)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt