ma dajte se više pustite te rusije, oni su nebitni... ruski pogoni su u najbolja vremena generirali tek 20etak posto prihoda i ne baš neku dobit a sada su i revolarizirani iz dugoročne imovine grupe na neke simbolične vrijednosti...vidjeti ćemo na 4.q i 1.q ako i kako su odradili, ako su se ostvarile najave i naruđbe za autovaz onda super, bar nešto... ako nisu, nebitno, nikom ništa...ruski pogoni i tako nikad nisu nešto bitno utjecali na poslovanje adpl da bi zaslužili sada toliku pažnju i ne razumijem zašto to dio forumaša to konstantno forsira
Upravo to, nije bitan ruski dio bitan je ostali dio a koliko ja znam ostali dio posluje s dobitkom (barem za sada).
Hmm kolega Robbie, zanimljiv komentar. Ali, vrijednost kompanije (pretpostavljam da mislite burzovna) ne mora biti veca od likvidacijske. Drugo, ako se ovakvo politicko i ekonomsko ozracje "ne promijeni trenutno", vrijednost kompanije ce i dalje padati. Naravno pitanje je sto je realnije, da ce se ozracje trenutno promijeniti ili je realnije da ce jos ovako potrajati....
Jedan prijateljski savjet je da D. D. Ne procjenjujete prema likvidacijskoj vrijednosti jer mi smo na balkanu i nažalost poučeni teškim iskustvom znamo kako završavaju stečajevi kada ih vode našistečajniRođosuci😢😢😢😢😢