1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. trgovac

Posts by trgovac

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• trgovac
    • June 10, 2020 at 7:46 PM
    Quote from BSOD
    Quote from kupoprodajnik

O hvalim te Boze da jos uvijek ima normalnih ljudi! Onaj dopis su istinabog zafrkafuljili da stvarno treba dumati sto hoce ili nece reci, ali jasno se razaznaje da prodaju guraju, da se nece vaditi na koronu i da je zapravo primarna briga cijena. Takodjer, da ponuda nije bilo ne bi imali temeljem cega nastaviti postupak.

Nekako mi taj Adris mirisi... Ili kao preuzimatelj, a mozda i samo kao zec.

Ukoliko uzmemo u obzir povijest Zabe i Adrisa, bit će da je Adris Zabin zec.

I domaći su

• OPTE prodaja - kladionica

• trgovac
    • June 10, 2020 at 7:08 PM
    Quote from alfa
    Quote from zlocesti

Mislim da ćemo dočekati i jesen u papiru i neznanju.

Nedavno je netko postao video u kojem jedan od direktora u HT-u govori kako takve prodaje traju od 6 do 12 mjeseci.

Prema tome prije kraja 9. mjeseca..

Ovdje nogomet i data transfer imaju veću ulogu

• trgovac
    • June 10, 2020 at 6:58 PM

Slažem se za 9 EURA po dionicuci OPTE

kada uđemo u EURO .

• trgovac
    • June 10, 2020 at 5:51 PM
    Quote from Kajnak
    Quote from trgovac

Zaba bi bila sretna i sa pola kune plus .

Znači 10, 50 .

A sada i "tata bi sine"!

Primim obavijest jučer , da će mi smanjiti kamate na kredit za 0, 005 % . Tako oni razmišljaju .

• trgovac
    • June 10, 2020 at 5:41 PM
    Quote from abc1

A da se mi svi prebacimo na kupovanje INU, dok se još nije prebacila na desetak puta više od prodajne cijene?

Dugi štap

• trgovac
    • June 10, 2020 at 5:37 PM
    Quote from dionicar

naravno da moze, ali sumnjam da ce to biti prihvaceno.. kolega moze i kunu :)

po 100ti put ponavljam. ZABA je pod racun dobila po 10.. ja se vodim tom logikom...

Zaba bi bila sretna i sa pola kune plus .

Znači 10, 50 .

• trgovac
    • June 10, 2020 at 5:29 PM

Onda se javi bogati argentinac , kupi prenose nogometa i treba mu OPTE .

I ponudi isto kako je prešao ostale za nogomet . SVI POLUDE I PRIHVATE .

• trgovac
    • June 10, 2020 at 5:11 PM
    Quote from airfire
    Quote from trgovac

Ako nam objave kupca , da li ćemo saznati koliko ih se javilo , i zašto je baš taj odabran ?

Iskreno mene ne zanima koliko se javilo i njihovi dogovori oko podjele kolaca u smislu trzista. Jedino me zanima koliko po dionici i kad je isplata malih dionicara.

Važno je znati ime kupca , jer nema svaki kupac iste namjere i količinu novca .

Kada to saznamo , onda cijena neće biti više 6 kn , već puno viša

• trgovac
    • June 10, 2020 at 5:06 PM
    Quote from dionicar

po cemu to kolega 10 kn ? po ZABAi da... ali ne mora A1 ponudit 10.. misljenja da da svatko ko ponudi manje od 11 da to nece biti prihvaceno od strane HTa.

Da li netko može ponuditi 9 kn ?

• trgovac
    • June 10, 2020 at 4:58 PM
    Quote from Kivi

Ja znam jednog Ht-ovca koji mi je govorio prije mjesec dva da to ide A1.. koji mjesec prije toga je pričao da bu HT pripojio Optimu.. tako da te priče treba uzeti sa rezervom.. mi ovdje navijamo za UG ili nekog ko će ih sve na bidu nadmašiti.. :)

Ja znam jednog bricu ... koji zna jednog mesara , kod kojeg kupuje jedan visokopozicionirani gospodin ...

• trgovac
    • June 10, 2020 at 4:47 PM
    Quote from airfire

Po mom jos desetak dana do objave da su izabrali kupca ali mislim da necemo jos znati cijenu dok atzn ne odobri iako je atzn ukljucen u cijeli proces pa bi mogli odmah njima poslati na provjeru prije objave kupca

Ako nam objave kupca , da li ćemo saznati koliko ih se javilo , i zašto je baš taj odabran ?

• trgovac
    • June 10, 2020 at 3:34 PM
    Quote from zlocesti

Ovdje se mogu dogoditi samo dvije uvjetno rečeno " loše" stvari

Da kompanija ostane u obitelji. A1 da stekne Optimu po nevelikoj cijeni

Svejedno mislim da neće za manje od 6 kn

Imamo dakle gubitak propuštenih prilika drugdje

I da se proces otegne. Ili da dođe do odgode. Novac za dokup i to je to.

Sa druge strane imamo i vjerojatnost zarade koja nije zanemariva, na uloženo.

Pa sad, kako tko voli

Display More

Zar nije cijena 10 kn ?

• Birtija

• trgovac
    • June 9, 2020 at 5:46 PM

OPTE je blue chip .

Plavi čip (berza) - Wikipedia

en.wikipedia.org > wiki> Blue_chip_ (stock_market)

Plava čip je dionica u korporaciji s nacionalnim ugled za kvalitetu, pouzdanost i sposobnost za rad profitabilno u dobrim i lošim vremenima. Najpopularniji ...

• trgovac
    • June 7, 2020 at 9:29 PM

Bilo je dosta vremena da uvidite vrijeenost OPTE

Sada je momenat .

• trgovac
    • June 7, 2020 at 5:54 PM

Samo oni kao WB uspijevaju

• trgovac
    • June 7, 2020 at 1:31 PM

Poštovani ,

nemamo još točan datum održavanja Glavna skupštine Društva te čim Uprava Društva donese Odluku o sazivu Glavne skupštine, bez odlaganja ćemo obavijestiti javnost.

S poštovanjem

Sanja Paunović

--

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Ova elektronička poruka i sadržaj svih priloženih datoteka je povjerljiv i može sadržavati povlaštene informacije. Ako niste naznačeni kao primatelj ove poruke, niste ju ovlašteni čitati, printati, pohraniti, obrađivati ili prosljeđivati dalje. Ako ste ovu poruku primili greškom, molimo Vas da o tome odmah obavijestite pošiljatelja te da poruku zajedno s njezinim privitcima i kopijama izbrišete. OT-Optima Telekom d.d. kao i njegova povezana društva, ne preuzima nikakvu odgovornost s obzirom na bilo koju moguću netočnost bilo kojeg podatka koji je sadržan u ovoj poruci. Stajališta izražena u ovoj poruci ne odražavaju nužno službena stajališta društva. Hvala!

DISCLAIMER: The contents of this email as well as any files attached to it are confidential and may also contain privileged information. If you are not the intended recipient, you are not authorised to read, print, save, process or disclose this message. If you have received this message by mistake, please inform the sender immediately and delete this e-mail, its attachments and any copies. OT-Optima Telekom d.d. and it` s affiliated companies will not take any responsibility with regards to any possible inaccuracy of any data contained in this e-mail. The opinions expressed in this e-mail do not necessarily reflect the official positions of the company. Thank you!

• trgovac
    • June 7, 2020 at 12:45 PM

OPTE je dobra dionica za strpljive . VIdim da se pregledava svaka stavka i piše isto tako pažljivo ugovor ,

možda se samo čeka nova regulacija da je Sabor usvoji , a tu je masa uvjeta , usklađivanja sa europom ,

i sve zavrzlame , da nebi netko poslije digao tužbe itd . Iz mojeg iskustva , uvijek kada sam izgubio živce i prodao , za dan dva je došao skok , koji me je oborio .

Industrija je perspektivna , očekujem rast . Uz pravog partnera , vrijedi čekati . Ipak , ja sam trgovac , usmjeren na dobit .

• Birtija

• trgovac
    • June 5, 2020 at 6:41 PM

Puše bura

SklANJAJTE SE

• Birtija

• trgovac
    • June 5, 2020 at 3:53 PM
    Quote from trgovac

Vidim da bute svi fulali , i oni koji prodaju ispod cijene i i oni kupuju jeftino .

Vaša procjena . Moja mantra JE ART of delay . USKORO, sve se mijenja .

NE PRODAJTE ; ČUVAJTE

be happy

• trgovac
    • June 5, 2020 at 3:27 PM

Vidim da bute svi fulali , i oni koji prodaju ispod cijene i i oni kupuju jeftino .

Vaša procjena . Moja mantra JE ART of delay . USKORO, sve se mijenja .

NE PRODAJTE ; ČUVAJTE

1. Privacy Policy
  2. Kontakt