Ovdje je samo sigurno da nitko nista nezna, ovi koji sumnjaju u prodaju se rjesavaju dionica , optimisti kupuju, nekako mislim da najvise prodaju ovi povodljivi koji su vjerojatno kupovali u rastu posebno iznad 6 kn, ali uskoro cemo svi biti pametniji .
Posts by Sinner99
-
-
Ako netko koristi, dali vam normalno radi mobilni pbz investor? Vrijednosti su mi pomjesane neke od 1.6. , neke od 2.6., nema trenutnih.
-
Burza jos ne reagira, ali pomalo. Lijepa nagrada za sve koji su vjerovali u vrijednost ove kompanije.
-
ADPL 13%
ERNT 12%
HPB 11%
HT 11%
ADRS2 10%
ZABA 10%
ATPL 10%
VLEN 8%
KODT2 8%
OPTE 4%
CASH 3%
jedva čekam rješiti se OPTE, udomaćila se na listi, nadam se uskoro.
-
Kodt2 p/e 8,6 dividenda 3%
-
na zse TA nevrijedi davnih got to sam svatio
zse je lopovski poligon za odabrane 13god konstatnog pada svih dionica
sve su stjerane na 05 do 1% od ath to je nevjerovatno takvo trgovanje nepozna ni naj zatucanija država u svijetu a ne članica eu
pogledajte danas neka neko odgovori zašto sve dionice u minusu ako je dlkv u problemu
zašto osim pljačke
Osim pada na ddjh,viro i slicni , ostalo je padalo bez opravdanog razloga.
Vjerojatno je u pitanju mentalitet ulagaca.
-
Otvara se prilika za jeftiniji ulazak.
Zar stvarno ljudi ovo stavljaju u isti koš sa ddjh,dlkv,igh?
-
Vratio sam se iz Rima pa evo malo rime;
"svaki treći tjedan ugovor 8-9 mil vrijedan"
od 2017 imaju ugovorenih 600 mil. eura poslova + što ugovore svake god.
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…a-eura-20210510
Koliko bi mogla biti ljetna dividenda i koliki je to dividendni prinos u % i je li bolji od ERNT, ako se ne varam kod njih je oko 4,5%
Pita me dosta ljudi koje dionice daju najviše dividende, a ne stignem pratiti jer sam u gužvi s poslom.
Da li ima negdje objava da ide jos jedna dividenda, i koliko je to sigurno?
Cak i bez obzira na to, firma je top.
-
P/E 6.2, P/B 0.78, EPS 0.9 , neto dobit u prvom kvartalu 14.4 m, ameri na naplati u drugom kvartalu i dionica padne 17%, ljudi bjeze iz dionice da bi vjerojatno ulozili u ddjh jer tamo je krenula renesansa. Svasta se na ovoj nasoj zse ima za vidjeti.
DA je takva neto dobit, VLEN bi sad bio na jedno 30 kuna, ako ne i više.
Istina, 2.74 mil, moja brzopletost, ali opet, nis dramaticno se nije dogodilo da bi uzrokovalo takav pad cijene.
-
P/E 6.2, P/B 0.78, EPS 0.9 , neto dobit u prvom kvartalu 14.4 m, ameri na naplati u drugom kvartalu i dionica padne 17%, ljudi bjeze iz dionice da bi vjerojatno ulozili u ddjh jer tamo je krenula renesansa. Svasta se na ovoj nasoj zse ima za vidjeti.
-
HT, ERNT, KODT, ADRS, HPB, ZABA, ADPL skoro pa sigurno za ove mozes isključit gledalicu i za 10 godina če vrijedit više nego sad.
-
Dali postoji sporija dionica od ove? Uz sve rezultate i fundamente , nema neke potražnje, ali mišljenja sam da kad jednom uđe u fokus, bit ce raketa .
-
Ja samo neznam sta cekaju, para nemaju, a imaju dobrih firmi za prodat, nek zadrze 30% za uspomenu. Ili barem jednu lijepu dividendu da nam isplate. Pomalo mi dosadilo cekanje u ovoj dionici, a jedna od najpodcjenjenijih dionica na zse.
-
Jel smo gotovi s prodajom ili ima još?
Ima još..
-
Evo upravo zavrsio razgovarat sa PBZ , nova aplikacija sa ispravljenim bugovima se testira i radi ok, trebala bi iduci tjedan biti puštena, a ankon toga prelaze na izradu nove za kompjuter. Inace mobilna je radila probleme na android 11 sustavima i najčešče na samsung uređajima.
-
Ja sam na PBZ..min 40 kn ili 0.5% nalog. Mjesečno 10 kn za uslugu i brokerski račun. Prebacivanje novaca sa brokerakog na tekući i obrnuto ne košta ništa.
Ima i na kompu i mobu.
Dali na mobu mozes normalno zadavat i mjenjat naloge, meni javlja neki internal error, jedino sta mogu je opozvat nalog.
-
Gledajuci prijasnja preuzimanja na ZSE , ne očekujem cijenu vecu od 1eur, sta mi je sasvim ok prinos, sve vise od toga je nagrada za cekanje.
prijašnja preuzimanja za 1€. po kojem parametru? zadnje preuzimanje u kojem sam sudjelovao je bila himra po 800 kn. da li se ja sad mogu nadati ovdje 100 €?
Gledajuci cijene prije preuzimanja, i cijenu kod objave ponude za preuzimanje, lrh, kras, vlen...
i nije bilo neke premije sta ne. Mnogi su ostali razocarani. A ti drugi put razmisli prije nego nes napises.
-
Gledajuci prijasnja preuzimanja na ZSE , ne očekujem cijenu vecu od 1eur, sta mi je sasvim ok prinos, sve vise od toga je nagrada za cekanje.
-
Jel netko pratio poslovanje Lenca kroz duze razdoblje, 10-15 godina, kad je bilo super dobiti... koliko je bilo brodova na remontu? Nisam prije pratio, jer sam tek unazad godinu-dvije unutra.
Najvecu dobit su ostvarili kad je USN Mount Whitney imao temeljiti remont i upgrade 2017 godine, tako da sve ovisi kakav remont obavljaju. Na katamaranima je samo redovno odrzavanje i manji profit.
-
A ća je dividenda? Berkshire Hathaway je nikad ne isplati a dionica je čudo jer pametno i konzervativno ulažu. Buffet kaže da kad stvoriš biznis kojeg može voditi i budala, dugoročno prosperiraš jel će budala kad tad doći. Otkup vlastitih dionica pa poništenje je po meni bolja varijanta od isplate dividende. Dividenda je samo transfer s jednog računa na drugi i preveliki je fokus na tome. Odmah bi potpisao da nema nikad dividende ali da rade kao što su radili 2020 ili bolje. Čak i kad imate par tisuća dionica, ponašajte se kao vlasnici cijelog biznisa (opet Warren).
Pa ako si trejder , dividenda ti je nebitna, istina. Ali ako drzis dionicu dugorocno, jer vjerujes u tu firmu, dividenda mi dode kao godisnja nagrada. Jer sta imam od toga da je cuvam , vrijednost joj raste, ja ne prodajem, nemam dobit od te dionice sta ne?