Obzirom na transparentnost i FI, mislim da je odradila odličan rast, trenutno +50%, i više nego sam mislio. Realno bi se trebala vrtit na ovim ili malo nižim razinama neko vrijeme, dok ne dođe neko dobro FI, a i pitanje dali će ga izdati na vrijeme, ovo smo poprilično dugo čekali. Ali vječiti optimisti to mogu podignut i puno više.
Posts by Sinner99
-
-
Ovaj sa 10000 kom na asku nam straši kupce
-
Ako mislis po 213, i mene je. Danas čekao na 203 i nista ,hahaha
-
Previše sam škrt bio danas da nešto uhvatim, opte,atpl,adpl,hpb,vlen. Mozda sutra
-
Bas veselo zadnjih nekoliko tjedana, samo da nastavimo tako dalje. Ako mogu ameri sta nebi mogli i mi.
-
U zadnje vrijeme ulazi u fokus, za razliku od mnogih koje su naglo uzletjele , ova ima potporu u fundamentima.
-
Ako i bude loš 3q ,neče bit strašno loš, cijena je dosta nisko tako da i padne niže usljed lošeg FI neće to bit za više od 5%. Pa pogledajte kako ljudi gledaju pozitivno na loša izvješča na nekim drugim dionicama.
-
A uvijek mozes dokupljivat , pa si smanjit prosjek, ali vec ti je 1/3 portfelja u toj dionici pa bi bilo mozda previse. Meni je adpl 20% portfelja, i trenutno -10%, a trenutna cijena mi previsoka za dokup.
-
HT je valjda najmalnje zaduzena firma na zse, krcati su para, dividenda sigurna svake godine, među vecim dividendama inace, i isplatili dividendu u ovoj korona godini, sta pozelit više.
Ovo mi je najveca pozicija u portfelju i sa njom mirno spavam.
-
Moje misljenje da ce se oporavit , jaka i nisko zaduzena firma, dobro rukovodstvo, auto industrija nece nikad propast i plastike uvijek treba.
-
E tome se i ja nadam, lako bi mogla iduce godine, obzirom na stanje u drzavnoj blagajni. A i cijena mora na prošle razine, bar približno.
-
Ali bez obzira na vlasnika i trenutnu situaciju, mislim da je neopravdano zakucana na ove razine. Puno nize mislim da nemoze, mislim da sam na onom propadu kupovao po 390, kupujem jos uvijek pomalo. A ako se otkljuca i krene moze stvarno visoko otići.
-
Meni su se javljalji na isti način za različite oglase, preko njuškala. Mislim da je prevara.
-
Pivac, kupili Kras , sad Atpl, a sljedece Opte
-
Činjenica je da ti vlakići funkcioniraju, samo treba ući i izaći na pravoj stanici. Ovi šta su ušli u DDJH na 4,7 neznam šta su očekivali.
Ali to funkcionira jedino dok ima prevarenih. Tko bi zaradio da nitko nije htio uci
Istina, ali svatko treba za sebe odlučiti, pa nemože rasti u nedogled. Meni danas isto krivo šta sam IGH prodao na 140 a mogao sam na 150, to je onaj vrag u nama, pohlepa. E sad , ja volim ući kad nije neka pomama. Mada su danas zaradili i oni koji su kupili po 140 a prodali po 150, u jednom danu, a ja sam čekao mjesec dana od 95 do 140.
-
Činjenica je da ti vlakići funkcioniraju, samo treba ući i izaći na pravoj stanici. Ovi šta su ušli u DDJH na 4,7 neznam šta su očekivali.
-
Kolega, firme sa fundamentima izgleda nisu u fokusu. Sada su moderni vlakici na stecajusama😂
Problem HPBa nije ni fokus ni silni vlakovi ovih dana radi kojih smo i imali remont pruge jucer. Problem HPBa je drzava i dividenda. Samo jedan od ta dva problema rjesenjem duplaju cijenu. Prije toga HBP ostaje na stanici zajedno s drugim vagonima za prijevoz novaca.
A znam, ali većina se vraća na razinu prije korone, a HPB je bio i po 650 koliko se sjećam, znam da sam prodao po 610.
-
-
Mitkko kolega dragi, dali se da šta iscrtati za HPB, fundamenti su odlični, hvala. Ovako nitko nije htio ni KOEI pa uzletila lijepih 50%.
Kolega, firme sa fundamentima izgleda nisu u fokusu. Sada su moderni vlakici na stecajusama😂
Volim ja i takve, izasao iz IGH, jos cekam VIRO i OPTE, mora bit bar 20%, poželjno i više. A fundamentalne, povremeno kratim ili dokupljujem, to su mi sidra.
-
Mitkko kolega dragi, dali se da šta iscrtati za HPB, fundamenti su odlični, hvala. Ovako nitko nije htio ni KOEI pa uzletila lijepih 50%.