Rekao bi da je masovni odljev iz firme, sada traze nove kojima ce dati ugovor na godinu dana dok vide kakva ce biti situacija s poslom..
Posts by todor
-
-
Jel bi mogao tu biti neki 'Kraš' scenarij ili slično?
U Krasu su manageri prodavali zadnji i to po najvecoj cijeni, dok su ostali vecinu rasprodali u rastu do 800kn.. ovdje je situacija da najveci dionicari prvi prodaju..
Zbog toga nemam osjecaj da to moze jako dobro zavrsiti za male dionicare..
Osobno cekam ponudu na 60E i prepustam svoja "upravljacka prava"..
-
Nitko ne komentira da Vlaho Lonza lagano prodaje...
Niti da BDI lagano raste i da je na tromjesecnom maksimumu..
-
Intercapital analiza - hold
Hold dok ne bude sell..
-
"Renault Dacia sales surge 24% in first-half, production issues linger"
Nestao veliki prodajni nalog na 18€
-
Dividenda 1,10 €€€
-
https://zse.hr/hr/revizija-dionickih-indeksa-2595/2595
Evo Span ulazi u Crobex10 i sad ce i ETF morat kupovat.
Ne bih rekao da su krenuli kupovati, prema tome bi Adpl trebali prodavati a cijena adpl u zadnjih nekoliko dana raste..
-
Ako je ispao iz top 10 ne mora znaciti da je sve prodao. Do sada su dnevno prodavali jako male kolicine obzirom na promet. Vjerojatno nastavljaju i dalje s jos manjim kolicinama.. Moja procjena je da se sada ceka izvjesece za Q4 koje ce odraditi smjer za dalje.. naravno up up 😀
-
Iznenađujuće puno transakcija danas..
Čak 317.. inače se vrtimo oko 200..
Da li su se strani fondovi ukljucili?
-
+Atpl, smanjio prosjek ispod 500 ...
-
Nisam nasao da je netko napisao, od danas je Span u sastavu Crobexa 💪
-
Ne, niti najmanje...
Kod nas su takve stvari uracunate u cijenu.
-
Na zalost dok renomirani ekonomisti pozivaju na sigurno ulaganje u nekretnine i skrinje za duboko nece tu biti velikog pomaka..
-
Otpali svi ko ratkape...
Bas me zanima kakav ce biti sastav ekipe kad dodjemo na 1000 kn.
Predvidam popustanje zivaca i masovni ulazak ekipe koja je prodala po 420kn..
-
Kupio Adpl, reinvesticija dividende po 180kn...
-
Intercapital preporučuje ulaganje u Turističke firme na ZSE, a znamo da su oni glavni analitičar za Valamar
Imate kakav link za ovo?
-
Kasica prasica.
Ako me ovo jednog dana ostave bez mirovine, na koncu se ne bih ni začudila
Pogledajte strukturu ulaganja, ja sam se priznajem, sve ovako pametna, ipak zblesnula
Eto razloga zbog kojeg nam je TK ovakvo kakvo je
Vidim da ulažu u Zagrebacki Holding... 😓
Od toga ce stvarno profitirati...
-
Dugorocno nece biti niti masovnog turizma, a to ne znaci da ce rivp sutra pasti na kunu i zatvoriti hotele.
U 10 godina izbiju jos 3 pandemije, rat, inflacije, trump postane predsjednik itd...
-
Dobra stvar el. automobila koja ide na ruku adpl je sto tezina vozila znacajno utjece na doseg automobila. Zbog toga proizvodaci nastoje koristiti sto vise plastike kako bi smanjili ukupnu masu i s postojecom tehnologijom baterija povecali doseg. Nadam se da ce adpl to iskoristiti..
-
Dobri jesu, ali trziste se nece oporaviti preko noći.. u najboljim danima cijena je bila oko 200kn.. Ono gdje ja vidim prostor prelaska 200kn po dionici je isplata vece dividende, da se ide prema 10% prinosu sto bi bio ogroman buy signal na zse..