Ja nisam baš siguran da smo mi koji nismo tužili izgubili. Ja sam bio član Udruge malih dioničara i udruga je poslala neke upite i tužbe. ako se Todorić naplati morala bi država obeštetiti i male dioničare. Mali dioničar je čovjek koji svoju ušeđevinu ima uloženu u dionice vjerujući ne samo u poduzeće nego i pravni i ekonomski sustav. Onda se država uplete i obriše i pravni i ekonomski sustav. Koju mudrost,providnost ,kapital bi trebao imati mali dioničar?
Posts by bbkk0000
-
-
Moguće da će sutra ujutro biti bacanja papira. Ima ljudi koji ne razumiju puno.
Mislim da će bacanje kratko trajati.
BDI će jače rasti idućih dana.
Ovo je sad prilika za ozbiljne... tesko da ce ovakvih prilika biti jos.. nažalost nemam para.. uf da imam...
-
Neko se opija ?
da
-
Tu se jedan dio ljudi mora dogovoriti sa sobom. Proteklih mjeseci su tu pisali daje flota precijenjena.. ok, eto sad su ju revalorizirali.. a za dva tri mjeseca možete očekivati dobit jako veliku ovdje ..također iz revalorizacije
Da, da nisu umanjili vrijednost brodova, opet bi ih kritizirali.
To je ionako knjigovodstvena stavka.
Tako je..
-
Tu se jedan dio ljudi mora dogovoriti sa sobom. Proteklih mjeseci su tu pisali daje flota precijenjena.. ok, eto sad su ju revalorizirali.. a za dva tri mjeseca možete očekivati dobit jako veliku ovdje ..također iz revalorizacije
-
Kupuj prijatelju
-
*verdi, nisi li malo izokrenuo teze...pa nije zapadni svijet kojega ide sve ovo što si nabrojao napao suverenu državu i počeo rat
Znači nije zapadni svijet instalirao Zelenskog ?
-
jako dobra emisija
-
Sjećam se razgovora sa ekipicom mladih gostiju iz ruskog grada Perma prije desetak godina kada mi se ženski dio društva požalio kako mnoštvo mladih besciljno luta Permom i jedino što znaju utapati tugu u hektolitrima alkohola, zaista mnogi se nisu snašli u novom post socijalističkom vremenu, i otuda ta njihova otupljenost na rat i prihvaćanje mobilizacije i mnoštvo poginulih u njihovim ofenzivama i bez osjećajnost obitelji za nepotrebno stradale m
-
Ovo što Todorić radi je veliko, napravio je web stranicu koja je dostupna na nekoliko jezika, koliko vidim Nizozemski, Engleski, Njemački, Francuski, Hrvatski, Ruski, Slovenski i Ukrajinski.
I piše "U narednim danima i tjednima započet ćemo otvarati dijelove baze podataka i omogućavati brojne opcije za korisnike, stay tuned!". Ovo sve ide vani vjerojatno nakon presude u Washingtonu.
Moram reći da me Todorić mnogo više impresionirao nego sam od njega očekivao s obzirom na prvotne drhtajuće nastupe.
Svima koji su tužili ova stranica bi itekako mogla poslužiti u vidu dokumentacije koja će se tu stavljati.
Jesu li mirovinci tužili? Ima kakav info?
-
Našli su pedra..nije bitna rabota nego čovjek koj je "prijavio"
Ovo je mail koji je Pernar poslao zambijskoj policiji; Sloković: Zbog ovog treba odgovarati!Bivši saborski zastupnik dodatno je zahuktao situaciju oko posvajanja djecewww.jutarnji.hr -
Malo novog štiva
Bivši premijer Izraela: Sve sam dogovorio, rat je trebao brzo završiti, ali onda se umiješao Zapad...‘Putin je odustao od micanja Zelenskog, Zelenski je pristao da Ukrajina neće tražiti članstvo u NATO-u...‘www.jutarnji.hr -
Javlja vam se pjesnik koji vam kaže: zamislite da ste dijete od 12 ili 13 godina i gladno luta ulicama Kinšase ili da imate sreću da vas posvoji par iz Hrvatske živite u Zagrebu i pohađati šesti ili sedmi razred OŠ i u slobodno vrijeme trenirate neki sport ili idete na satove robotika ili satove violine❤️
Možda bi trebalo smanjiti svoj ego pa pomoći toj obitelji u Africi da odškoluje svoje dijete i ostane graditi svoje društvo u puno boljem,kvalitetnijem, autohtonijem smjeru. Onaj tko misli da će dijete biti sretno zato što bolje živi na zapadu je u velikoj zabludi. Skrivaju se podatci ali po cijelu svijetu ima jako puno "povrata" te posvojene djece . Postoje "Marijini obroci". Za relativno malo novaca možete jako puno napraviti.
-
vrihedi pogledat i jis bolje poslušat, ako vec niste
ona predzadnja sa malićom je još i bolja.
Za koga mislite da malić radi? kakav dojam ostavlja na vas?
-
Nitko se ne cudi kak se tak lako izvlastio?
Koliko se sjecam nije nista kukao i plakao na pocetku sage.....
Nema čovjeka mozda niti na kugli zemaljskoj koji na onakav pritisak nebi popustio..ono na urednom sudu nebi moglo vrijediti
-
Ivica Todorić upravio objavio još jedno spominjanje notornog AP.
Zanimljivo, 5 sati nakon objave ovog emaila nijedan medij nije napisao članak o ovome.
Samo u "sporednim" medijima se Todoriću dalo za pravo da su mu zapravo oteli kompaniju. Princip je uvijek isti a zove se oblati pa potopi. Članci u medijima su išli na način da je kupovao gačice ženi za par miliona kuna, da je sve dobio za đaba, onaj je snimio dokumentarac o njemu..znači potpuna diskreditacija i oblaćivanje pa preuzimanje. Onaj tko danas danas ne razumije što se dogodilo kod nas početkom stvaranja njihove države jednostavno živi u zabludi. Jedan bivši predsjednik je rekao da ju u Hrvatskoj
ukradeno 15 milijardi nečega i da je to vani na računima..a toliko novaca nije bilo niti teoretski nigdje.. spinovi i procesi koji su kod nas odrađeni se mogu studirati još barem 50 godina.
-
E da... i da je to Todorić napravio na vrijeme i maknuo dječicu iz uprave, možda i ne bi došlo do pljačke stoljeća s Agrokorkama. Iako... sva društva koja nisu bila holdinzi već proizvodno-operativna društva, osnovana su kao hrvatska t. d. prema hrv. ZTDu. I to su neki dobro znali i iskoristili. Teško je sad sve odmotati unatrag i vratiti vrijeme
A kad vidis da se lidl i kaufland ovdje sirio sa kreditima bez kamata, a agrokor su u isto vrijeme derali sa olalala kamatama… vidis da je sve ciljano rađeno izvana da se preuzme HR maloprodaja.
Jer da je bilo mozga u politicara, onda bi imali jedan jak maloprodajni lanac koji bi bio u suvlasnistvu mirovinskih fondova, investicijeskih fondova i raznih firmi koje i prodaju robu na Hr trzistu (pa ako ne zaradis puno od svog proizvoda, zaradis od malopordaje kojoj si suvlasnik) i pokrivao bi komplet HR pogotovo u turizmu sa prvenstveno nasim proizvodima i sirio se van granica.
Ali kad imas politicare koji imaju propuh između usiju, onda imas sta imas i ides sve dok se ne raspadne, a raspast ce se ako ovako nastave ….
Nemam nista protiv povecanja mirovina, dapace svima, ali kad vidis ovo, da rade ciljano za sljedece izbore samo se nasmijes, koji likovi… da ste pametno vodili gospodarstvo zadnjih 25 godina od kad rat zavrsio, svi bi imali duplo vece mirovine ne samo ovi povlasteni… a pogotovo povlasteni iz sabora, koji ne zasluzuju ni da ih se smatra povlastenima 😏😏😏, pa vi ste samo radnici koji ste izabrani da odradite svoj posao na 4 godine 😒
Teško se oteti dojmu da se ovo osmišljeno radi iznutra. Agrokor u HR vlasništvu u prvo društvenom pa onda i ekonomskom računu kroz plasman domaćih proizvoda vrijedi više hrvatskom društvu i ekonomiji nego bivšem vlasniku Todoriću.
-
Mogli su još 2 kg uštedit da mu nisu namontirali ovaj televizor ispred volana.
E trišeja je zakon. Onaj prvi m3 5 brzina mehanički mjenjač i auto..ufff kako se taj da vozit...ovo je ništa..
-
Malo starih novina
DNV Maritime: ‘Dekarbonizacija brodarstva se treba ubrzati. Moramo surađivati kako bismo zaštitili naše ljude, brodove i okoliš‘Na nedavnoj klimatskoj konferenciji COP27, koju je u Egiptu održao UN, naglasak je bio na prelasku na "zelene" izvore energije. U tom smjeru okrenuta je čitava…more.slobodnadalmacija.hr -
Mi se svi ovdje "kuhamo" u glavi a u suštini samo je jedan mogući ispravan postupak. Ići na skupštinu i glasati "PROTIV". I to je to! Mislim da ne postoji argument koji može pobiti tu jednu jedinu opciju. Problem svih nas je što smo skupina individualaca. Dajte neki prijedlog kako se ekipirati. Oni koji će ići na skupštinu neka dobiju punemoć (da glasaju protiv) onih koji ne mogu ići. Trebali smo poslati jednu osobu sa 100 punemoći E tada ne bi bili skupina individualaca. Taj ili ti ljudi koji idu na skupštinu bi dobili od svakog od nas koji ne idemo 15eura za benzin, ručak i svi sretni. Na skupštini se može dobiti najbolja cijena (nisam siguran da će na burzi ići preko 8.80).., a tko zna možda bude moguće trgovati dionicom i nakon skupštine i cijena će biti malo bolja. Ne prodajite dionice ispod garantirane cijene.
Forum nas okuplja, ali mi je žao što uz svu tehnologiju se ipak teško dogovoriti ovako dopisujući. Kad malo razmislite ekološki: Zar nije suludo da npr. 200 autiju iz raznih dijelova RH ide u jednu točku da bi digli dva prsta...uhh
Ako bi se utrkivali putem nije