1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. bbkk0000

Posts by bbkk0000

• DRY BULK

• bbkk0000
    • August 13, 2021 at 8:43 AM

Evo malo za dobiti širu sliku

Direktor Iverpana: ‘Ne naručimo li robu sad, nećemo imati što nuditi za Božić‘
    Nabava je i dalje problem za sve u ovoj branši jer sirovine manjka i svakim je danom sve skuplja, a potražnja ne splašnjava. Dosad smo se dobro nosili s time i…
    novac.jutarnji.hr
  • VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• bbkk0000
    • August 8, 2021 at 10:40 PM
    Quote from tento
    Quote from bbkk0000

Cijene šećera na burzi neprestano rastu. Kod nas nije ugovoreno puno toga ali izgleda da ipak dolaze bolji dani. Viro čini se ipak uspješno ide kroz psn. Ima tko kakvo mišljenje?

Kolega, znam da sam jedino 56 posto u minusu.

Ok. Svi su... Ali nešto za budućnost?

• bbkk0000
    • August 8, 2021 at 9:35 PM

Cijene šećera na burzi neprestano rastu. Kod nas nije ugovoreno puno toga ali izgleda da ipak dolaze bolji dani. Viro čini se ipak uspješno ide kroz psn. Ima tko kakvo mišljenje?

• bbkk0000
    • August 4, 2021 at 1:46 PM

Štima to što ste rekli,ali... Predstečajne nagodbe je pokrenuo Linić i podbilanca te priče se nezna. Pitanje tko je i koliko oštećen u toj priči... Fina ima te podatke..

• bbkk0000
    • August 4, 2021 at 12:50 PM

Potvrđen je predstečajni sporazum za SLAVONIJU ŽUPANJA. Vjerovnici su pristali na otpis čak 90% od 55 milijuna kuna potraživanja. Preostali dug od oko 5,5 milijuna kuna bit će im isplaćen jednokratno, osam godina nakon pravomoćnosti sporazuma. Tvrtka je u većinskom vlasništvu SLADORANE čiji je vlasnik VIRO TVORNICA ŠEĆERA pod kontrolom Marinka Zadre.

Lider....

• AGROKOR

• bbkk0000
    • July 28, 2021 at 6:22 PM

Nažalost tek se sad v ide da nam je svjet jedva dozvolio državu... Ali neće nam dati ekonomsku samostalnost.. sve bitno će se na kraju podijeliti Amerika Rusija i malo... kina.. žaba su ti momci i cure čistog srca poginuli 90 tih ..

• AGROKOR

• bbkk0000
    • July 28, 2021 at 10:15 AM

Pomalo momci..neka svatko kaže što misli.. i ja sam ponekad srčan..nema ljutnje

• AGROKOR

• bbkk0000
    • July 28, 2021 at 10:01 AM
    Quote from Flight
    Quote from Paulie

Ne vjerujem da ikakva udruga funkcionira niti da ista više postoji. Cilj svake udruge je da oko sebe okupi što veći broj članova, a udruga manjinskih dioničara Agrokora je ugasila web stranicu, nigdje se ne oglašava niti daje ikakve nove novosti. To je bila udruga vođena od strane Agrama dok Agram nije postigao nagodbu, nakon toga udruga je Dubravku postala nepotrebna. Purko i Ivančić su bili samo Agramovi pijunčići koji su zbrisali nakon početnog busanja i velikih riječi na TV-u.

Meni je najčudnije što je Adris spalio milijardu kuna, a već 4 godine o pravnim radnjama Adrisa nema niti jednog jedinog medijskog natpisa. Adris je čak u pravno boljem položaju od nas i opet ispada da im je Plenki oteo milijardu kuna, što je cijena najboljeg hotela kojeg imaju. Podsjetimo Adris je možda imao i najbolja jamstva od svih vjerovnika, i Adris je bio vjerovnik, a ne dioničar.

Svakako ovo je politički opstruiran proces i šanse za bilo kakvu pobjedu na domaćim sudovima su nikakve. Jedino Todorić ima šanse, ili ostali koji su spremni to voditi međunarodno.

A što ti ne izađeš u javnost i ne okupiš zainteresirane bivše Agrokorove dioničare? Ili vas više ovdje sa foruma. Što ne pokrenete novu udrugu koja će štititi i promicati "vaše" interese?

Moram priznati da intenzivno razmišljam o tome...

• AGROKOR

• bbkk0000
    • July 28, 2021 at 8:59 AM

Udruga dioničara izgleda ipak još funkcionira.. ima li tko kakav info?

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• bbkk0000
    • July 25, 2021 at 1:01 PM
    Quote from BudFox

S kojim novcima da kupe JDPL, ajde nek mi netko pojasni? JDPL je jedna jako dugo zanemarivana prica i ne vrijedi razmisljati o tome. Ako im kapne kakva lovica, bolje da kupe kakav polovni bulker dok su vozarine visoke, pa ga stave na spot.

Ima li kakvih informacija dali banke u ovom trenutku prate dry bili kao pisao u smislu financiranja?

• bbkk0000
    • July 19, 2021 at 3:17 PM
    Quote from tento
    Quote from maratonac

Tako je. Imaš pravo. Sačekaj. Nema preše.

Ma kolega, imam ti ja pola dalmatinske krvi, uvijek se nasmijem kada dođem dolje, prva rečenica a di je priša..

Ovo je zvučalo kao "pomalo" :)

• CORONA virus

• bbkk0000
    • July 18, 2021 at 4:31 PM

Još malo ozbiljne alternative

• CORONA virus

• bbkk0000
    • July 18, 2021 at 1:09 PM
    Quote from Milo

Najveći problem je što oboljevaju cjepljeni ljudi, tako da je pitanje ima li se smisla cjepiti.Ja sam se cjepio, ali ne zamjeram ljudima koji neće.Pitanje je ima li kraja ovome...

Po mojem skromnom mišljenju nema zasada kraja. Ovo je strašan udar na čovječanstvo. Nemam dokaza ali mislim da je ovo sve umjetno proizvedena situacija i što se više ljudi koprcaju to će gore biti. Nisam se cijepio niti ću

• Religija

• bbkk0000
    • July 14, 2021 at 5:00 PM
    Quote from trial

I to baš u vjerskom vrtiću. Super ekipa. :) :) :)

https://www.index.hr/vijesti/clanak…lj/2290577.aspx

Mislite da će sotona djelovati tamo gdje je već proizveo zlo , nepravdu,poganost? ili pokušava iznutra ?

Quote from trial

Sve neke dobre vijesti. To je samo u Njemačkoj. A gdje je sve ostalo u civiliziranim zemljama? Skandinavija?

Bitno da je krenulo.

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ka/2290559.aspx

Obje vjeti sa vjernicima naklonjanog portala. I sigurno su provjerenme. Njemčka u locdownu i oni iz te situacije izvuku zaključak. Ja se duboko pitam u čijoj su službi

• bbkk0000
    • July 8, 2021 at 4:33 PM
    Quote from NaBiduAsku

koliko su fratri koji to nisu dobili dionica?

Mislim da je kolega napisao 12500

• CORONA virus

• bbkk0000
    • July 6, 2021 at 11:30 AM
    Quote from barbosa 2.0

da kol. Moller, dobar zaključak...to bi moglo otprilike biti to za sada i mislim da ljudi čekaju da se vidi što će i kako će to izgledati sa 4. valom i tom agresivnijom indijskom podvarijantom i onda odlučiti da li se cijepiti ili ne

inače, Svoga tela gospodar je odličan film i teška tema koja, iako je obrađena u zagorskom dijalektu i povremeno djeluje komično, uopće nije...

Zašto baš bila teška tema? To je pravi život je on bi malo gleduckao i j...uckao a kravicu koja život znači u teškim vremenima ko šiša...ma nemoj... dobro je on još o prošo

• CORONA virus

• bbkk0000
    • July 5, 2021 at 3:15 PM
    Quote from barbosa 2.0

da kol. Moller, dobar zaključak...to bi moglo otprilike biti to za sada i mislim da ljudi čekaju da se vidi što će i kako će to izgledati sa 4. valom i tom agresivnijom indijskom podvarijantom i onda odlučiti da li se cijepiti ili ne

inače, Svoga tela gospodar je odličan film i teška tema koja, iako je obrađena u zagorskom dijalektu i povremeno djeluje komično, uopće nije...

Zašto baš bila teška tema? To je pravi život on bi malo gleduckao i malo j.....uckao a kravicu koja žibot znači u teškim vremenima ko šiša...ma nemoj...dobro je još i prošo

• CORONA virus

• bbkk0000
    • July 5, 2021 at 9:22 AM
    Quote from discover

ajmo doktori iznesite istinu zašto preporučujete cijepljenje onih koji su već preboljeli i stekli imunitet?

iznesite istinu koliko traje prirodni imunitet, a koliko od cjepiva?

Pa vidite stalno novi soj.. mutira do te granice da to još do sada povijest i ljudski život nije zabilježio..malo alfa,beta gama...pa malo južna američki ja pa malo London . .mene zanima kad će doći soj iz Zagorja? Taj će se liječiti na pravi način kao Zagorci prvo se svi zbroje pa oduzmu uz par kupica vina, malo muzike i malo galame... E tad ja idem po svoju dozu 😁😁

• bbkk0000
    • July 5, 2021 at 8:15 AM
    Quote from Mrcash

evo jedan mali info iz najnovije knjige , koliko je CERP (bez)opasan . 12.500 komada je dodjeljeno Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Mislim da su te u sigurnim rukam

Quote from Mrcash

evo jedan mali info iz najnovije knjige , koliko je CERP (bez)opasan . 12.500 komada je dodjeljeno Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Mislim da su te u sigurnim rukama

Znači sljedeći brod će biti Sveti Savo 😁

• CORONA virus

• bbkk0000
    • July 5, 2021 at 8:13 AM
    Quote from maratonac

Ja sam se cijepio s dvije doze Pfizera. Drugi dozu sam primio krajem 5-og mjeseca. Nikakve nuspojave nisam imao, pa čak ni oteklinu na mjestu uboda ili bol u ruci. Supruga mi je zdravstveni radnik. Cijepila se još u veljači-ožujku. Isto nikakve simptome nije imala niti nakon jedne doze. Ona je čak radila test i na antitijela nakon toga i imala ih je ohoho.

Od 100.000 ljudi, par njih će dobit anafilaksu nakon kikirikija. Tako da je teško govorit o nepouzdanosti cjepiva. Sranje je jedino ako si statistički baš ti taj. Al tako je i sa svim drugim. Ne vidim da se ljudi ne voze autima i avionima, a sranja se događaju svaki dan.

Od sada pomno pratimo Vaše pisanje da vidimo ima li kakvih promjena u ponašanju 🙂

1. Privacy Policy
  2. Kontakt