Nemam posebno pojašnjenje jer ne znam zašto je povukao. Znam samo da je povukao tužbu.
Povukao je svoju privatnu tužbu ili od Udruge?
Nemam posebno pojašnjenje jer ne znam zašto je povukao. Znam samo da je povukao tužbu.
Povukao je svoju privatnu tužbu ili od Udruge?
Bome u Rijeci veselo, škura bura divlja. Pogodili su sa onim jučerašnjim upozorenjem na mobitele.
Vraćam se pod dekicu, ugodan vikend svima.
čuvaj se tete bure i cure
I još tu ima nešto za napisati. ako ti ljudi prodaju svoje velike pakete postati će jako bogati ljudi a ovaj tekst ih zapravo dodatno izlaže raznim pljačkaškim grupama . Ovo je zapravo po mojoj procjeni nekorektan članak. Bez obzira što su to javni podatci. najmanje 90 posto ljudi u Hrvatsku možda nije niti čulo za Atlantsku plovidbu a kamoli vlasničku strukturu dioničara
Članak je dokaz da poslovne teme prate totalni retardi u medijima. To valjda neka kazna. No, no, no još moraš učiti da bi pratio Sevku, Nives i Dvornikice.🙈🙈🙈
Ili baš suprotno da sve sve zna pa se počinje lagano raditi pritisak
kreće..
Display MoreČuj bolju? A tko će se pojaviti, Economou? Moš mislit.
Neće grčka mafija na zadarsku, boje se
Svi su oni ranjivi na ovaj ili onaj način samo neki to pre kasno shvate.
Ja san ima sriću što san to shvatia na tuđem problemu gledajući čovika teškog preko 6 milijardi € kako jeca nemoćan u suzama.
Sinu je kupia jahtu i ferraria kojeg je pijan i našmrkan stuka pa mu je doša pitati jos milijun.
Kad mu nije da sin mu kaže da više neće pričati s njim.Satralo mu sav trud steći bogatstvo.
Pravi bogataši koji su sami stekli bogatsvo su gentlemani a ovi što nama "prave probleme" su na razini sina prije spomenutog.Do jučer su na selu kroz blato u kuću ulazili pa ih je neko negdi instalira u ovom čerupanju.Nisu ni svjesni koliko štete oko sebe rade ali će se svaki kad tad pogledati.
poštovani kolega. svi su oni progledali ali sirotinja u glavi ne razumije posal u kojem sudjeluje. ne razumije da će sa svojoj kikiriki lovom opet biti sirotinja kad ih veći naguze a oće jer su se predali trenutku u kojem veća riba guta manju a veća proizvodi novce iz ničega.. to je možda više pitanje duha nego činjenica i vremena u kojem živimo
- Sutra ću u Saboru na konferenciju za medije iznijeti saznanja i informacije o nizu teških kaznenih djela kojima je Plenkovićev povjerenik u Agrokoru Fabris Peruško oštetio Fortenovu u korist tajkuna Vujnovca i tako mu praktički omogućio preuzimanje kompanije.
Ovaj Vlahović mi baš nije jasan. Gledao sam ga u par emisija,stekao dojam da je on borac protiv "nepravde" i sad ovako.. izgleda mi kao da ga ego stiže
Ljudi dali je tko radio kupoprodaju dionica koje su izlistane na ZSE pravna osoba prodaje privatnoj dionice. Ima tko kakav ugovor?
Isprika moderatoru ako sam u krivu temo postao
kad smo kod Gazde i stjecanja kroz politiku...
misliš li da je Vujnovac apolitičan? izgleda da tako i Šajatović misli u svojoj kolumni
kakva naiva!
Nema tako velikog poduzetnika kojeg nije stvorila na ovaj ili onaj način politika i možda vrh sigurnosnog sustava. To je jednostavno nacionalno pitanje
vidim bas si strucnjak kad tako pises. u srzi si sitacije
valjda njemacka smije u svoje dvoriste pustit koga hoce. to sto je to u tvojoj glavi okupacija samo govori koliko je ta glava puna.
a rusiju nitko nije zvao u ukrajinu. i to se zove okupacija.
a posto vam nista nije jasno evo LINK pa se educirajte da ne morate naknadno opet trazit pojasnjenja necega sto je svakome jasno.
PS. Trump prijeti povlacenjem "okupacijskih" NATO snaga iz njemacke ...
znači njemačka je koliko ja znam još uvjek službeno okupirana od 2 svj rata
Neznam jesam li što prosputio al gosn. I.T. nigdje ne spominje nikoga, niti da su oštećeni mirovinci, ni iko drugi, samo JA JA JA JAAA hahaha.
Zašto i bi ? Koliko su njemu pomogli mirovinski fondovi i mali dioničari ? Realnost je da i mi mali dioničari navijamo za pobjedu Todorića radi sebe, a ne radi njega.
Mirovinski fondovi i njihovi šefovi su bili suučesnici u Lex Agrokoru i na Plenkovićevu zapovijed su šutjeli i gledali kako im se imovina nuluje. Valjda to lakše ide kad se ne krade tvoja lova.
evo mojeg mišljenja.. to što je on napravio od velikim dijelom posrnulih firmi ( svi pik-ovi su bili devastirani u obrambenom ratu a prije toga je poljoprivreda osmišljeno "uništena" odnosno "unazađena" ( nadali su se ali ipak je došla ekološka poljoprivreda pa su možda mali i falili..) . Sada kad sa ove distance vidim o čemu je riječ ja bi mi dao duplo svega što je dobio. Molim još za mišljenje par godina prije njegovog pada i ili otimanja su počele razne kampanje rušenja njega kao čovjeka i obitelji ..snimani su dokumentarci, pokazivani su računi za gaće koje je kupio..itd. znači to je bila osmišljena uvertira?
Neznam jesam li što prosputio al gosn. I.T. nigdje ne spominje nikoga, niti da su oštećeni mirovinci, ni iko drugi, samo JA JA JA JAAA hahaha.
kao da su ti mirovinci njemu pomogli. Kao da su ti mirovinci se založili za nas čija je lova.
poštovani, dajte molim imena i najvaznije prezimena tih ljudi koji u to vrijeme predstavljaju mirovince?
Pa uvijek je bilo samo ja, ne bi nastao ON da nije bilo samo JAAAAaaa
koliko se da vidjeti SVI ali ama bas SVI su prošli vrhunski u odnosu na Todorića . KOGA BI JOŠ TREBALO SPOMENUTI?
Mene zanima pošto sada postoji dosta stranaka koje su domoljubno ( ne "desno" ) orijentirane postoji zašto se poštovana zastupnica ne priključi nekome i bude konstruktivna? Ostaje dojam da se napada tek toliko da se napada?
ja zamišljam društvo di je u politici (a i u ostalim strukama) manje ega i isključivog gledanja svoje gu*ice.
i zaključak je da ga neću doživit, kao ni moja djeca
Nazalost bojim se da ste u pravu. napisat cu svoje mišljenje ne kao optuzbu nego kao vapaj trenutnoj situaciji.. jedan dio Hrvata je zestoko prevaren.. ja bi sada napisao koji su ti ljudi ali bojim se da ide rasap daljnji Hrvata a kojima sam ja zapravo držao štangu u svim privatnim situacijama. Nažalost ipak izgleda da obračun među nama ipak ide što mi srce para ali oni su to odabrali.. ovaj narod je veličanstven, nema tu temelje za optužbe koje nam se stavljaju na teret ail izgleda da su službe iz nekih prošlih vremena izbušile sve društvene slojeve a ponajviše te "hrvatske" iz prošlih vremena..poručujem svi tim "Matanima" đaba vam sve balgo ,dionice,imovina,politički utjecaj ako ste prodali i izdali kompletnu Hrvatsku povijest, svjetonazorsku i kulotorošku i svaku drugu vertikalu i vaša djeca će biti roblje na slici vašoj..sram vas bilo
Jedino je zastupnica Vidović Krišto direktna sa pitanjima, pa je prigovorila zašto na sjednici nema Dalićke, Plenkovića i Marića
Mene zanima pošto sada postoji dosta stranaka koje su domoljubno ( ne "desno" ) orijentirane postoji zašto se poštovana zastupnica ne priključi nekome i bude konstruktivna? Ostaje dojam da se napada tek toliko da se napada?
puno je toga ovdje napisano pa ajmo malo zdravoseljački. Ako država izgubi spor ima novaca za obeštećenje bez da i jedna društvena grupa to osjeti ( ovdje napominjem da je sam Todorić nekoliko puta izjavio da je ovo njegova država i dao do zaanja da ju neće nagaziti oko odštete). HDZ NEĆE izgubiti značajno na popularnosti u slučaju da se spor izgubi. svi živimo po važećim zakonima i onda danas navečer netko kaže da sutra ujutro sve ne vrijedi i daj mi svoju imovinu???? mislim da je cilj bio isključivo Todorićeva kompanija , ako se on naplati naplatit će se svi.. vaš slučaj privat koj spominjete je kompliciraniji od ovoga. ovo je čisto otimanje kao 45. bez uvrede ikome
Kad volite raditi poveznicu između 2.YU ii današnje HR u nedavnom intervjuu Luxardo kaže da je nekoliko godina iza rata tužio YU za otimačinu tvornice preimenovanu u Maraska, dobio je spor na međunarodnom sudu u SAD pa nikad u stvarnosti nije dobio ništa.
Što se tiče povrata mislim da postoje neki sporazumi i ugovori još iz te juge. znam za jedan slučaj iz prve ruke..zgrada koje je oduzeta židovskoj obitelji.. čovjek nasljednik je došao i dogovorio se ( prodao) ljudima koje je juga uselila.. informacije koje ja imam je da je najmanje vraćeno hrvatima a najviše židovima u Hrvatskoj..e sad bilo bi dobro da se ide javno sa podatcima da ne ostane prostor za manipulaciju
ako Todorić dobije spor mislim da će država obeštetit SVE male dioničare bez obzira na tužbe
ja ne mislim!
kad je ova država išta-ikome poklonila?
ja recimo imam čist slučaj, matematički dokazan, protiv jedne banke i država - njeno sudstvo - me koči u dobivanju spora
u našoj državi je spor zaista- spor!
puno je toga ovdje napisano pa ajmo malo zdravoseljački. Ako država izgubi spor ima novaca za obeštećenje bez da i jedna društvena grupa to osjeti ( ovdje napominjem da je sam Todorić nekoliko puta izjavio da je ovo njegova država i dao do zaanja da ju neće nagaziti oko odštete). HDZ NEĆE izgubiti značajno na popularnosti u slučaju da se spor izgubi. svi živimo po važećim zakonima i onda danas navečer netko kaže da sutra ujutro sve ne vrijedi i daj mi svoju imovinu???? mislim da je cilj bio isključivo Todorićeva kompanija , ako se on naplati naplatit će se svi.. vaš slučaj privat koj spominjete je kompliciraniji od ovoga. ovo je čisto otimanje kao 45. bez uvrede ikome
jeste se uclanili u Udrugu malih dioničara?
Nisam, ali to me ne boli, moja odluka kakva god bila. Bitno je da su ogromna sredstva uložena u svašta (lijepi izraz).
Nisam, ali to me ne boli, moja odluka kakva god bila. Bitno je da su ogromna sredstva uložena u svašta (lijepi izraz).
ako Todorić dobije spor mislim da će država obeštetit SVE male dioničare bez obzira na tužbe
Najviše me brine zadnja rečenica da će se Todorić naplatit a mi mali ne! Pogotovo mi koji nismo tužili.
Tko zna, svi koji su se trebali naplatiti, to je riješeno i jedino bitno.
https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…iznisa-15390008
Ono kad ti drugi poberu pare , nabijem mirovinske fondove, sve nesposobne lopovske političare što neznaju složiti financijsku konstrukciju da mirovinci imaju stabilne i sigurne prihode u godinama koje dolaze, nego sve trebaju drugi pokupiti. HEP sa tolikim monopolom i milijardama već su trebali imati svoje vjetroelektrane duž obale, proizvedene u končaru
Barem sunca i vjetra imamo na bacanje ovdje, ali šta se čudim kad ekipa na svojim kućama uz obalu i otocima nema solare na krovovima, a ne da će netko kemijati kako ot toga napraviti biznis.
Zašto bi Hrvati bili ponosni gazde u svojoj državi? Zašto bi kupila ina nekoga pa bolje da nju kupi neko drugi. Zašto bi hep ulagao uz svu infrastrukturu i znanje koje ima kad može to neko drugi napraviti.. birtija i kuolari pričaju da je razvijao projekte i poslje to postalo nećije privatno bogaćenje.. ako laže selo lažem i ja