Pa na ovim vozarinama ako tu negdje ostanu ovo je opet dobra kupovina..
Posts by bbkk0000
-
-
Lazna vijest, to je jos prije 2 mjeseca demantirano.
svašta se ovdje da pročitati... dakle bakterija
a ti kolega bbkk0000 se zarazi s Covid-19 pa uzmi sumamed
to ti je protiv bakterija, široki spektar
pa javi kako je prošlo
Ja sam bio zaražen. Trajalo oko 3 tjedna. Tjedan dana srednje ( radio od kuće ) nakon tjedan dana udarilo na pluća tipa kratak dah. Kupio sredstvo protiv kašlja. To je trajalo još tjedan dana. Nije mi se jelo ništa osim jako me zvalo na ćevape i luk. Nekoliko puta to konzumirao i malo rakije :). Pa još malo crnog vina :). Antibiotici nisu bezazleni. Nisam pobornik ovog što ljudi rade sa antibioticima preventivno.Oni počiste sve iz organizma i dobro i loše. Zdravlje ide iz probavnog sustava, fizički. Ali čovjek je kompleksan sustav psiha i duhovnost tu igra veliku ulogu. Zato bi bilo dobro možda iskoristiti ovi situaciju za duhovan rad na sebi. Ako ima nešto loše u čovjeku što nije rješio to ga izjeda podsvjesno i ruši mu imunitet. Danas je teško živjet, međuljudki odnosi su jako komplicirani jer je većini jako dobro a čovjek očito nije dizajniran evolucijiski za ovo trenutno stanje. Većina ljudi bi bila daleko bolje da nema ovakvo financijsko blagostanje. Tako da dragi forumaši kupite komad zemlje blizu kuće/stana, organizirajte tamo malo vrta, neku kučicu ,podjelite zadatke SVIMA povedite sve svoje članove,uključite djecu u posao. Čovjek je stvoren da fizički radi. Kada dođete doma djeca će otići spavati , pa vi malo oko žene ... dajte ženi da bude žena tako da vi možete biti muškarac a dica nek budu dica a ne starmaleni sa svim znanjem ovog svjeta jer bi mogli proizvesti buduće psihopate. A od njih trebamo dobit penziju, moš si mislit kako ćemo dobiti od njih ako se ovo sve nastavi. i da vidite većina problema će nestati.. zdrava hrana, zdravi odnosi u kući.. obitelj je najmanja socio ekonomska jedinica, brzo će vas i drugi sljediti
-
Bill Gates objavio što će se događati sljedeće godine s brojem mrtvih i zaraženih, vijesti su dobreAmerički milijarder smatra da bi situacija mogla popraviti zbog cjepiva, lijekova i prirodnog imunitetawww.jutarnji.hr
Još malo pa...
-
KONAČNO‼️‼️‼️‼️
Singapur je postao prva država u svijetu koja je izvršila obdukciju tijela sa C#O#VI#D-19. Nakon temeljitog istraživanja otkriveno je da C#o#v#i#d-19 ne postoji kao virus, već kao bakterija koja je bila izložena zračenju i uzrokuje smrt ljudi zgrušavanjem u krvi.
Utvrđeno je da bolest C#o#v#i#d-19 uzrokuje krvne ugruške, što dovodi do zgrušavanja krvi kod ljudi, te uzrokuje zgrušavanje krvi u venama, što otežava disanje osobi; Budući da mozak, srce i pluća ne mogu primiti kisik, zbog čega ljudi brzo umiru.
Kako bi otkrili uzrok nedostatka respiratorne moći, liječnici u Singapuru nisu poslušali protokol W#H#O-a i izvršili su obdukciju C#O#VI#D-19.
Nakon što su liječnici otvorili i pažljivo pregledali ruke, noge i druge dijelove tijela, primijetili su da su krvne žile proširene i ispunjene krvnim ugrušcima, što je otežalo protok krvi, a također i smanjilo protok kisika u tijelu, uzrokujući smrt pacijenta. Nakon što je saznalo za ovo istraživanje, singapursko Ministarstvo zdravlja odmah je promijenilo protokol liječenja C#o#v#i#d-19 i dalo aspirin svojim pozitivnim pacijentima. Počeli su pacijentima davati aspirin100 mg i Imromac. Kao rezultat toga, pacijenti su se počeli oporavljati i njihovo se zdravlje počelo poboljšavati. Singapursko ministarstvo zdravlja evakuiralo je više od 14.000 pacijenata u jednom danu i poslalo ih kući.
Nakon razdoblja znanstvenih otkrića, liječnici u Singapuru objasnili su metodu liječenja rekavši da je bolest globalna prevara, “To nije ništa drugo nego intravaskularna koagulacija (krvni ugrušci). Metoda liječenja:
tablete s antibioticima
Protuupalno i uzmite antikoagulanse (aspirin).
To ukazuje na to da se bolest može izliječiti.
Prema drugim singapurskim znanstvenicima, respiratori i jedinica za intenzivnu njegu (ICU) nikada nisu bili potrebni. Protokoli u tu svrhu već su objavljeni u Singapuru.
Kina to već zna, ali nikada nije objavila svoje izvještaje.
Podijelite ove podatke sa svojom familijom, komšijama, poznanicima, prijateljima i kolegama kako bi se oni oslobodili straha od C#o#v#i#d-19 i shvatili da ovo nije virus, već bakterija koja je samo bila izložena zračenju. Oprezni bi trebali biti samo ljudi s vrlo niskim imunitetom. Ovo zračenje također uzrokuje upalu i hipoksiju. Žrtve trebaju uzeti Asprin-100 mg i Apronik ili Paracetamol 650 mg.
Izvor: Ministarstvo zdravlja Singapura Dijelite dalje po svim grupama itd neka što više ljudi ovo vidi.
Jel tko zna dali je ovo točno?
-
Lauc napao Vladu, optužio ih da imitiraju komunističke vođe, uvode kontrolu nad građanima...Da bi potvrdio svoju tezu o navodno nepotrebnoj Vladinoj odluci, vratio se u vlastito djetinjstvo i referirao na Titovu smrtwww.jutarnji.hr
Ipak se Bog pobrine za svoje stado. Ipak ostavi nekoga tko je dobrog srca za svog glasnogovornika. Svi ti procesi apsolutizam,renesansa,komunizam itd.itd. su imali za cilj porobljavanje čovjeka na perfidan način i udaljavanje od vjere. Jednom kada se to uspije dobije se binaran čovjek potrošač. A neće uspjeti u Hrvatskoj NIKADA
-
mene više zanima tko je sve ovo danas pokupovao, nije baš mali promet
Pogledajte post od gigca23 cini mi se i sve će vam biti jasno. Ušlo je previše ljudi koji nisu duže ili dublje u ovom sektoru, nisu uspjeli istrejdat svoje što su mislili i izlaze pod hitno...
-
Ono što je Udruga malih dioničara komunicirala prema Trgovačkom sudu i ostalima dali se smatra u pravnom smislu nastavkom procesa tipa da nije otišlo ništa u zastaru? Ja se ipak nadam da ćemo neke novce dobiti kroz puno godina
-
mučno mi je od sve ove svinjarije od tog stožera, arogantnog seronje plenkovića i cijele te hdz kriminalne organizacije i kao branitelj, dragovoljac na takvo razmišljanje predmetne gospođe mogu samo reći da se pusti gluposti jer iz toga ništa dobroga ne može izaći i vjerujem da bi na takve i slične ideje potaknute propagandom američkih filmova, nasilnih video igrica i društvenih mreža, njoj i svima drugima isto sugeriralo preko 90% hr branitelja a pogotovo onih oboljelih od ptsp-a !
Također ,kao dragivoljac ,sličnog sam razmišljanja ,ali nije naodmet biti prioremljen ,za svaki slučaj . Sjetimo se 90 ih (mozda nije za usporedbu) ,bez oruzja bez opreme bez ičega ..
Itekako je za usporedbu. Samo je sada u tjeku duhovni rat . Najjače oružje krunica
-
Ljudi SVE vozarine za brodove koje ima Atlantska su odlične . Treba imati strpljenja. Krize od 2008 naovamo ne jenjavaju pa su ljudi "pretjerano" oprezni..
-
Lauc. Super intervju
-
jel ovakva transakcija podliježe obavezi ponude za preuzimanje?
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…tarnji#cxrecs_s
Kad se nema argunenata a mora se nesto napisat ,onda to ispadne ovako ,gluposti i bezvezne usporedbe ,ali ,pisati se mora !
Zamislite mozak ili svjetonazor nekoga tko je ovakav članak plasirao. Lik sa slike je po svom trenutno dostupnim dokumentima potpisao 300/500 tisuća "svojih" sunarodnjaka. Dobro da ih te antivaksere odveo u šumu nad neku jamu ,povezao par ljudi žicom i prvom pucao u noge kako je i radio. Koja su ovo vremena
-
uvođenje kovid potvrda je nešto najodvratnije što se dešava u Hrvatskoj još od pada Vukovara... ti ljudi masovno šire virus, to je doslovno licence to kill koju je odobrila ista ova Markotićka koja je pred godinu i pol dana izgovarala ovakve riječi:
Za one koji krše mjere samoizolacije ima jasnu poruku. "Možda sam bila preblaga kad sam rekla da je to kao da pucate iz pištolja, sad ću biti oštrija, to je kao da u trgovačkom centru pucate iz puške, to je terorizam. U ovom slučaju bioterorizam", kaže Markotić.
https://dnevnik.hr/vijesti/korona…v---598436.html
i nikom ništa
A još je i vjernik..
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/VIRO/ZPI-VIRO-38a757449ce4cea50f4c282a171846c9.pdf
Izgleda g.Marinko izlazi a g.Željko ulazi
-
ima li tko kakav info dali je ova informacija točna?
-
Dobro je ako bude ‘45. a ne ‘41. 😅
Još se trebamo stupiti da se otvore arhivi da vidimo što se zaista dogodilo proteklih stotinjak godina... 45 i porace je pobijenih oko pola milijuna državotvornih Hrvata , drugi korak Goli otok većinom Hrvata koji su imali iluzije oko komunizma treća košnja Hrvatsko proljece... sa time su si kupili još barem što godina
-
Ljudi strpljenja. Svijet se ozbiljno preslaguje. Nije corona slucajna. Tu može bit puno para a može i biti nova 45... pamet u glavu...
-
Još bi dodao da je ova po mojoj procjeni umjetna kriza ( virus je vjerojatno stvaran ) svođenje ljudi na potpuno poslušne ovce bez prava na mišljenje. Dok cjepljeni nesmetano prenose virus dalje a necjepljeni se ponašaju odgovornije traje daleko ozbiljnija rasprava u pozadini a radi se o tome dali je bolje prvo natočiti vino ili mineralnu u čašu? a nije isto
Slazem se da smo bombardirani nejasnim, proturjecnim i nelogicnim odlukama navodnih strucnjaka iz stozera vec 2 godine, ali ne vidim niti da je vani bolje.
Nemam misljenje da li je to namjerno i da li su razne teorije zavjere istina ili su danasnje zapadne vlade jednostavno potpuno nesposobne.
Iskreno meni izgeda da je vani puno gore i da Plenki štopa naloge izvana. Bilo bi puno oštrije.
-
ti bokca bar neka korist od korone
prestao Zlatkec pričati o ustašama i partizanima hahhahha
umjesto srp i čekić
igla i štapić
peticija o cjepovnici
Još bi dodao da je ova po mojoj procjeni umjetna kriza ( virus je vjerojatno stvaran ) svođenje ljudi na potpuno poslušne ovce bez prava na mišljenje. Dok cjepljeni nesmetano prenose virus dalje a necjepljeni se ponašaju odgovornije traje daleko ozbiljnija rasprava u pozadini a radi se o tome dali je bolje prvo natočiti vino ili mineralnu u čašu? a nije isto
-
milijarder šaljem ti pusu. Daj mi milion od milijarde