Posts by maga
-
-
Kako je ono rekao Neo, DLKV na 5,7. Evo mislio sam da ce nakon "tko zadnji magarac" igre, vratiti se trejderi u OPTE kad ono dobri stari Đuro dobio nešto novaca neka vrte tamo malo.
Meni drago da nije još kenulo i da ne pada ispod 5,2kn. U pon stiže plaća pa ću dokupiti dok je još ovo zatišje informacija.
Možda bude i za burek heh.
nadam se da smo se zauvijek pozdravili sa svima koji su poiskakali u zadnje vrijeme kad smo pali ispod 6, siroko im polje , ne vraćajte se junaci...
-
Kolege bez problema na drugim dionicama prijave prodaju ali za opte samo se prijjavljuje kupnja, nevjerovatno mi je zasto vrli prodavači koji se doslovno guraju niže i izlaze iz opte ne prijave ovdje svoju prodaju.... cemu sram...bas me zanima ima li koji da je hrabar
-
Forumom zavladala kolektivna pošast zvana nestrpljenje.
Očit je nedostatak insajderskih info pa je nastalo plodno tlo za kojekakve teorije , konstrukcije , sumnje, rasprodaje .....
Za pravne savjetnike nisam sigurna jer o njima malo znam , ali financijski savjetnik Andrej Grubišić čini mi se sasvim OK i sigurna sam da će povjereni mu posao odraditi korektno , pošteno i u krajnjoj diskreciji.
Prošlo je tek mjesec i pol od završetka natječaja , korona i potres su možda malo utjecali na dinamiku odvijanja svih faza procesa prodaje , možda je kupac/ kupci želio napraviti dubinsko snimanje , pa dok Agencija dade odobrenje itd.....
Sve je još unutar prihvatljivog vremenskog okvira jer realno gledajući postupak ide normalnom tijekom i niti ne može brže.
Pretpostavljam da nakon dubinskog kreću ponovno razgovori , dogovori , licitiranje , inače bez mogućnosti korekcije cijene u neobavezujućoj ponudi na više , ali i na niže , dubinsko snimanje nema smisla, a za sve to u ovim otežanim korona uvjetima treba vremena. Da će prodaja do sredine ljeta biti realizirana ja uopće ne dvojim jer i HT- u i Zabi dodatni keš je svakako dobrodošao.
Još malo strpljenja ,ne vjerujem u pokojnika pa ni u pukovnika već generala .😆
Apsolutno.
Sva danas ova prosipanja po bidu na OPTE je bilo isključivo da bi se uletilo u DLKV ili INGR, pa će kasnije opet u OPTE.
Svi su željni bureka....
Uostalom, ubrzo će i GS.
sto reći osim da to samo realno govori velikim dijelom o tuznom profilu ulagača ove dionice, iako, legitimno je da svak traži svoju sreću, pokazalo se da na kapitalom siromasnom ZSE u svakom prethodnom i budućem vrtuljku/preslagivanju koji krene i ova dionica uvijek doprinese i da svoj obol. Sigurno da nam je svima to iscrpljujuće promatrati, i ne pruža nam se prilika čekati prodaju na dosta višim razinama, ali strpljenje je vrlina a i nagrade su pritom velike.
-
Nadokupio još cca 8000 komada po 5,2 i sada čekamo..
dobra kupnja
-
sve je to rezultat pohlepe i forsiranja a mudri neka sada prati i računa koliko mora dici cjenu da se vrati sa približnom količinom, a ako mu krene bjezati cijena prema 5,6-5,7 povratnik će nas sam vratiti na 6 jer tesko je gledati rast kada nisi unutra.....zajebo se
i ljut je izgleda dok čita
genije je vjerojatno danas tu lovu ubacio u ingru pa je eto na duplom dobitku...cccc
-
Čini se da se netko jučer malo zaletio na kraju trgovanja ili su to bili posljednji ostaci onog većeg prodavatelja zadnjih dana
to je bilo helikoptersko bacanje dionica, sreća da je bilo dovoljno radoznalih da to sakupe, možda danas ponovi
sve je to rezultat pohlepe i forsiranja a mudri neka sada prati i računa koliko mora dici cjenu da se vrati sa približnom količinom, a ako mu krene bjezati cijena prema 5,6-5,7 povratnik će nas sam vratiti na 6 jer tesko je gledati rast kada nisi unutra.....zajebo se
-
Jedan s 85.000 papirića je na ispod 6
Teško će opet gore
evo sad više nije, jeli to znak da sad ipak, hoće ići gore??? Postujem razna misljenja ali ipak mi se čini malicioznim ovako rezonirati, da ne kazem neku drugu rijec.
-
igre i pokusaj smanjivanja prosjeka, onaj koji je prodao do 5,2 zelio je pokrenuti paniku i spustiti cijenu niže pa da se vrati sa istom lovom nazad ali dobije vise dionica....
Ne jer se to onda ne radi prije zatvaranja da bi pokrenio paniku, koju ces paniku pokrenit ako se trgovina za 5 minuta zatvori, takve stvari se rade u prvoj polovini dana ako je to za cilj da taj trend moze uhvatiti ritam, ovo je netko prodao jer ocekuje da ce ici nize i nije mu ugodno vise prespavati do sutra da vidi gdje ce ici vjerovatno netko tko je kupio skuplje ocekujuci rast koji se nije desio jer ovo je dionica za trejdere prvenstveno oni rade vecinu prometa, osim toga je jos jedino moguce da netko veci je odlucio izlazit da spusti cijenu iskoristavajuci negativan trend na trzistu ali taj veci bi onda i sutra ujutro trebao radit veci pritisak odma od pocetka da bi taj dio drzao vodu i nevjerovatno da se jos drzite prosjeka ovdje kao da je nesto bitan trenutno.
kolega ja pricam o prosjeku ulaza svakog pojedinog ulagaca, niste citali sa razumijevanjem, dodatno nije bilo prilike doticnom izaci puno ranije sa tom kolicinom jer bi to i ucinio, a racunica je upravo smanjivanje vlastitog prosjeka jer je namjera ponovno uci u kracem periodu, i to vam je to....on racuna na overkill ovakvih i inih piskaranja i kombinatorike, plus nogicu mu drze tehnicari kako je ranije objasnjeno od kolege “naim”
-
Po modelu trgovanja rekao bih da je RFB opet u akciji. Zašto baš sad i po ovim cijenama? Valjda časte. Dobro je da imaju dovoljno za sve.
to nije model RFB i nikada nije bio... oni prodaju na rastu
-
Poklopilo me na 5.20, ali to iskreno nisam očekivao. Na kraju ovaj ga zatuče na 5.14?!
Ono prodavanje od četvrtka mi je imalo smisla, tip je baš pazio kako izlazi, ovo nema nikakvog, čista kamikaza...
igre i pokusaj smanjivanja prosjeka, onaj koji je prodao do 5,2 zelio je pokrenuti paniku i spustiti cijenu niže pa da se vrati sa istom lovom nazad ali dobije vise dionica....
-
Nalog prodaja na 5.02. Hoće li se realizirati u16.00?
ajde molim te ostani, cekam te
-
cestitke kupcima i mene je poklopilo...
-
Krš i lom! Ide to bome dolje! Nema se više strpljenja ovdje, ajde nek još malo niže udru
izgleda su traderi ovdje danas izgubili neke novce, to vam se guraju van isti oni koji su usli jutros, nema problema gospodo samo navalite...
-
mislim da nitko jos nije stavio
kolega, lijepo od vas da ste nas informirali oko prometa na burzi, bez ovog pregleda tapkali bismo u mraku...
-
Ovdje je nevolja da nema više " većih igrača", osim jednog mamuta
I četiri fonda.
Što je da je, nije lijepo gledati.
nevolja je to sto se hrpetina tradera ovdje hrani i time koči tranziciju, a tek zatim neodostatak većih koji bi metlom rastjerali dosadne musice, pa će uz veći promet knjiga opet na kraju pokazati jedno veliko nista...
-
Imam Hita... desno od toga je ukupna količina na toj cijeni...i cijena sa tom ukupnom količinom
aj nabaci print screen, pa da vidimo o čem pricas...
-
nisam pratio jeli se i prije dešavalo al danas netko postavio 30000 na kupnju po 6,18 pa se maknuo,
Već nekoliko dana nema onog kralja na zatvaranju sa 70.000 kom.
Fali mi malo..
Mislim da nije vrijeme za takve naloge... potres, serveri padaju, internet se može srušiti... a što onda kad dionice odlepršaju?
Nisam pratio jeli se i prije dešavalo al danas netko postavio 30.000 na kupnju po 6,18 pa se maknuo, da nije ista priča u pitanju? Na otvaranju gura gore a na zatvaranju dole...
-
mislim da je taj povezan sa onih 50+ tisuca koji svakoga dana stoji barem malo iznad pozitivne blokade, danas je recimo bio na 6,3 i stvara psiholoski cep ostalima a pomice se konstantno izvan dosega i sveprisutan je danima a ocito nije prodavac.
-
Većina bi ovdje voljela vidjeti ovako nešto. Pa evo for free šalica i gratis šampon.
pred par dana smo fino ispostivali fibo postotke pa red je onda da i salica odradi svoje...