zadnji radni dan u šećerani viro.
Posts by verdi
-
-
Ma kad imaš takvu hrpu novca, jedan dio možeš žrtvovati i sa njim radit dar mar, nije bitno ako i nešto izgubiš, važno je napravit pomutnju 🙂
nije li Prvi među nama imao lovu, jahte, helikopter i dvorac, pa sada bježi okolo raščupan i prljave kose, jer nema ni za frizera
možda ga ona više ne pušta u salon, a svi drugi frizeraji su mu ispod časti.
-
Ma uopće koncept tog predootvaranja je glupost. Ne znam tko je to na ovako beznačajnom i nelikivdnom tržištu uopće smsilio. To su valjda ovi beskičmenjakovići sa ZSE vidjeli negdje, pa se igrali "ozbiljne burze". Al ako su to već uveli, nek se onda i poštuju neka pravila. A ne da jedni se mogu zajebavati, a drugi moraju poštovati pravila. To je bezveze.
na zse se ne zna tko je nesposobniji ali se zna da nema ni jedan sposoban.
-
sigurno da bi. ove starije su ljepše ali zato mlađe sad imaju više iskustva.
-
Backdraft to bi tek bio gubitak. još malo pa si ga posudiš i voziš se od točke a do točke b. previše para ni za šta. da je neki clio ajde de ali porš ti ne treba svaki dan. -
ako je bilo tako onda je već u dobrom minusu (bar za sad). nikad ne trčati za ženama, tramvajem i po novome ni za dionicama.
-
Pokušaj rušenja i izazivanja panike...stave 15 000 na kupnju i odmah poklope...
to je vratio svoj svome. na višim razinama za transakciju bi trebalo više para da bi izgledalo legalno.
-
izgleda. ako su one trezorske tu ima dnevni limit u % pa bi to moglo potrajati.
-
ali brutalni istovar. samo nek nastavi.
-
toooo brate obori ga dok ne prodam optimu.
-
od andabaka se može očekivati svašta osim poštenja. nisam izašao na lcds kad je dao ponudi i sad čekam tko će prije umrijeti. ja ili on. srećom dosta je stariji, a valjda i bog odozgo nešto gleda.
-
Sukladno čl. 260. st. 1. Pravila Zagrebačke burze, Burza je razvrstala izdavatelja Sunce hoteli d.d. u segment promatranja zbog neprovjerenih medijskih napisa o prodaji Društva američkom investicijskom fondu.
da li netko zna gdje je izašao ovaj članak?
-
mačka je i te kako prisutna i koči. trgovina je pod kontrolom a kad pukne vijest više nećeš moći kupiti ni sitno ni krupno. formira se nova razina pa onda uđi ako smiješ.
-
01.05? 50% po provedenim seriološkim testiranjima na 1700 ljudi u bosni je prije nove godine bilo cca 30% prokuženih, a da cijepivo još nisu ni vidjeli. u srbiji je cijepljeno 280 000. koliko je to % na broj stanovnika? toliko je dezimformacija i nestručnosti na tu temu da mi se ne da o tome. da nije bilo potresa i stvarnih problema pristalice represije iz stožera bi nam već krv popili.
-
kad bi se to gledalo tako onda bi morali uzeti u obzir da li su cijepljeni ljudi u new york-u, londonu, frankfurtu ili npr. nairobiu ili teheranu. pa onda da li su cijepljeni radnici u nekom ogromnom kineskom pogonu ili stočari u mongoliji. sve u svemu nigdje veze sa ničim ali je dovoljan povod da burze zakotrljaju priču prema gore ili dole. kad se to potroši izmisliti će se nešto drugo.
-
ako si duže od dvije godine ne plaća se porez, a firma firmu kad preuzima to su druge porezne osnove.
-
ako g. Krešo ovako nastavi, prestići će i addiko i PT drvo
Krešo +313kom.
ako sam ja dobro guglo, a mislim da jesam evidentan je varaždinski trag. fima proprius i dotični gospodin te pt drvo i ona jedna brokerska firma iz vž zatvorena u krizi zaboravio sam joj ime. dalje neke tuđe privatne podatke ne bi iznosio ali mi se čini da smo svi na dobrom putu. i to na jako dobrom.
-
kako napreduje ono prvo čitanje zakona u saboru? nešto mi govori da je to okidač ovog rasta.
-
Lako će se Ledo prodati. I lako i dobro. Tamo neće zapinjati kao na Optimi. Ledo dobra udavača, Optima neželjeno dijete.
da se ledo proda i za 5 milijardi € niko od nas nikakve koristi neće od toga imati. ali od optime bome....
-
U Iz Telemacha Hrvatska ističu da je to prva u nizu investicija i novosti koje korisnici mogu očekivati u 2021. godini. Podsjećaju, Naime, na najavljeno ulaganje učiniti 230 milijuna eura, STO predstavlja jednu OD najvećih stranih investicija u da djelatnosti.
da budemo potpuno objektivni u članku se pominje nekakav petogodišnji plan 130+100 m€. sad da su oni toliko vidoviti pa znaju šta će biti za 5 godina, čisto sumnjam. ja im predlažem da to spiče odma ove godine. što prije to bolje. i nama i njima.